Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 119 29,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 45 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 167 40,9%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 30 7,4%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 31 7,6%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 18 4,4%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 28 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    408

Yx1

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2025
Like
140
Πόντοι
1
Τύπε είναι η τελευταία παράθεση που κάνω ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΔΥΟ (ΕΣΕΝΑ ΔΛΔ).
Προφανώς ανήκεις στη γενιά που οι λέξεις τσαγανό, μπέσα, περηφάνεια, άντρας με αρχίδια, δεν έχουν πλέον νόημα.
Ως εκ τούτου ίσως μέχρι και να "συγχωρείσαι".
Τέτοιες παπαριές δεν πρέπει να γίνονται τύπε, όντως.
Αλλά άπαξ και γίνουν οφείλεις να το υποστηρίξεις. Αλλιώς τύπε φόρα φούστα μπλούζα και πήγαινε καραισκάκη για τσιρλίντερ.
Αυτά τύπε, δεν υπάρχεις πλέον για μένα και μη μου τα σκοτίζεις
Μωρή ψυχασθενεια πήγαινε γρήγορα να κοιταχτεις!
Τι ψυχολογικά προβλήματα είναι αυτά που έχεις!
Ποια μπέσα ρε Σαλι Μπερίσα?
Είσαι τυχερός που δεν παίζανε τίποτα πιτσιρικια στο γηπεδακι να σε πάρουν στο ψιλό!:2funny::2funny:

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.609
Πόντοι
216
Είσαι τυχερός που δεν παίζανε τίποτα πιτσιρικια στο γηπεδακι να σε πάρουν στο ψιλό!:2funny::2funny:

οπως ειπε ο @RETRO κανε κλωνο του κλωνου και ξαναελα αλλα αυτη τη φορα να γραφεις διαφορετικα να δυσκολευτουμε να σε βρουμε.
δεν γινεται να μιλας για ψυχασθενεια οταν εχεις κανει τοσους κλωνους για να γραψεις στα αθλητικα που μεχρι και οι γαυροι σε φτυνουν. κριμα

• Χαχα
Αντιδράσεις: Yx1

Yx1

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2025
Like
140
Πόντοι
1
οπως ειπε ο @RETRO κανε κλωνο του κλωνου και ξαναελα αλλα αυτη τη φορα να γραφεις διαφορετικα να δυσκολευτουμε να σε βρουμε.
δεν γινεται να μιλας για ψυχασθενεια οταν εχεις κανει τοσους κλωνους για να γραψεις στα αθλητικα που μεχρι και οι γαυροι σε φτυνουν. κριμα
Είσαι μάγκας μωρή κότα?
Ραντεβού θανάτου στην πλατεία Αμβροσίου Πλυτά στις 10.20.
Φόρα ροζ στρινγκ σαν την πρώτη σου φανελα και να κρατας μηλοκλεφτη με γεύση κεράσι

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.609
Πόντοι
216
Είσαι μάγκας μωρή κότα?
Ραντεβού θανάτου στην πλατεία Αμβροσίου Πλυτά στις 10.20.
Φόρα ροζ στρινγκ σαν την πρώτη σου φανελα και να κρατας μηλοκλεφτη με γεύση κεράσι
κατσε κατω απο τα σκεπασματα τωρα γτ εγινες ρομπα αστο δεν το σωζεις οχι οτι πριν σου εδινε κανεις σημασια αλλα να χαμε να λεμε

• Χαχα
Αντιδράσεις: Yx1

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
20.096
Πόντοι
3.556

έκαψες προφίλ, δεν θα ξαναπάρεις ούτε λαηκ , νιώθεις ξενερα , νιώθεις στεναχώρια , αναρωτιέσαι τι θα είχε γίνει αν είχες πάει στη σέντρα, νιώθεις τύψεις με τον εαυτο σου καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει στο παιδικό σου δωμάτιο :sad2::sad2::sad2: ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ

Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
11.944
Πόντοι
4.696
σου έκοψε τη μπάλα τυπε. τώρα πια κάνεις δεν θα σε παίρνει στα σοβαρά ως χούλιγκαν των πλήκτρων εδώ μέσα . φτιάξε άλλο κλώνο και ξαναέλα . :sad2::sad2::sad2:
έχει ήδη σίγουρα

Yx1

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2025
Like
140
Πόντοι
1
:2funny:κατσε κατω απο τα σκεπασματα τωρα γτ εγινες ρομπα αστο δεν το σωζεις οχι οτι πριν σου εδινε κανεις σημασια αλλα να χαμε να λεμε
Μωρή ρόμπα ξεκουμπωτη,ιντερνετικε υποκομε του παρανοϊκού μεσημελικα που τρέχει στα γηπεδακια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τζον σόρρυ που δεν ήρθα.
Λοιπόν κανονίζουμε αύριο Άλσος Παγκρατίου στις 4.
Οκ?

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
20.096
Πόντοι
3.556
τώρα παίζει το θέατρο «έλα μωρέ πλάκα έκανα « κλπ :tooth::tooth::tooth: το παίζει άνετος ενώ ξέρει ότι είναι αδερφη . στην πραγματικότητα παίζει να έκλεισε 17.00 παρά και κανένα πατζουρι για να κρυφτεί
Awkward Season 4 GIF by The Office

Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
11.944
Πόντοι
4.696
τώρα παίζει το θέατρο «έλα μωρέ πλάκα έκανα « κλπ :tooth::tooth::tooth: το παίζει άνετος ενώ ξέρει ότι είναι αδερφη . στην πραγματικότητα παίζει να έκλεισε 17.00 παρά και κανένα πατζουρι για να κρυφτεί
χέστον, πάμε παρακάτω...

Yx1

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2025
Like
140
Πόντοι
1
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

χέστον, πάμε παρακάτω...
Σόρρυ λέμε ρε βλαμηδες δεν ήταν μπεσαλιδικο αυτό που έκανα.
Λοιπόν για να εξιλεωθω στα μάτια παρανοϊκών προβληματικων μεσηλίκων μπουρδελοφορουμ κανονίζουμε αύριο πάλη μέχρι θανάτου.
Πρώτα θα παλεψω με το Σάντσο Πάντσα του Τζον και αν τα καταφέρω θα τα βάλω με το Σουγκλάκο του bou,Τζον100

Τελευταία τροποποίηση:

Yx1

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2025
Like
140
Πόντοι
1
χέστον, πάμε παρακάτω...
Τζοναρα αν δεν έχεις όρεξη για ξύλο αύριο, πάμε για κανένα μπασκετακι στον Άγιο Δημήτριο.
Αν βαριέσαι το τρέξιμο, παίζουμε και ρολόι,δεν υπάρχει πρόβλημα

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
15.467
Πόντοι
6.035
Βγες να καψεις το πασαλιμανι επειδη μας απεκλεισε ο αγιαξ και ασε την ομονοια και τους τουρκους που πανηγυριζατε μαζι αγκαλιτσα στον ημιτελικο στο αμπου νταμπι....Ρε τι διαβάζουμε εδώ μέσα και από ποιους αν είναι δυνατον.....
και σου απανταω κανε λαικ στα ποστ οσμαν. :coffee: θες δεν θες τουρκοφιλοι εσεις ειστε.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.091
Πόντοι
2.606
Τύποι μετά πηγαίνετε για ποτο εκεί είναι ένα κωλομπαρο η λουζιτανια Λουιζιάνα κάπως έτσι στη Φιλολάου :tooth:

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.890
Πόντοι
3.296
Βλεπω μια σαρδελα αναμεσα στους γαυρους...

deni.jpg

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
66
Like
63.560
Πόντοι
36.036
ρε παπατζη εγω εχω 7 αστερια εσυ ποσα εχεις ??? TA TROUA MAS :2funny::2funny::2funny:
Παίρνει κάποια κούπα ο χάλκινος?
Γιατί δεν ξέρω :rockon:
Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι όποτε σας πετυχαίνω euroleague σας κάνω το σβέρκο κόκκινο σαν τον κώλο της μαϊμούς :tooth:

Και ΝΑΙ είναι καύλα να είμαι τρίτος όταν έχω από κάτω μου τους τρύπες .

Η μαλακία είναι του σκακιστή που πάτησε φρένο τελευταίο δεκάλεπτο και δεν έγραψε κατοστάρα :sad2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom