troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 35.962
- Πόντοι
- 5.506
ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΩ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΣΟ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΩΡΑεσω ετοιμος για το νημα ρομαντισμου
ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΩ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΣΟ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΩΡΑεσω ετοιμος για το νημα ρομαντισμου
Δεν είναι αστείο το θέμα μαν. Εδώ για παραδειγμα ο Νιπλης μπορεί να ΣΩΣΕΙ ΖΩΕΣ!!ωραια στορυ εδω....![]()
εσω ετοιμος για το νημα ρομαντισμου
θα ειναι ποιοτικο πιστευω θα γραψει ιστοριαμην αργησεις να το ανοιξεις , γιατι θα φυγει ο Αντισθενης σε λιγο και θα αργησω να σου το διαγραψω ΚΑΙ ΑΥΤΟ![]()
θα ειναι ποιοτικο πιστευω θα γραψει ιστορια
οχι ρε μαλακα!!!!!μην αργησεις να το ανοιξεις , γιατι θα φυγει ο Αντισθενης σε λιγο και θα αργησω να σου το διαγραψω ΚΑΙ ΑΥΤΟ![]()
ζηλευει γιατι ειναι κενοςοχι ρε μαλακα!!!!!
ζηλευει γιατι ειναι κενος![]()
Τι κενός ρε μαν ναπουμε. Ασε το νιπλη να το παει λίγο αντρικά γιατί μ αυτά τα "κενός" θα το κάνουμε κοσμοπόλιτανζηλευει γιατι ειναι κενος![]()
καλα μουνοπανας τοτεΤι κενός ρε μαν ναπουμε. Ασε το νιπλη να το παει λίγο αντρικά γιατί μ αυτά τα "κενός" θα το κάνουμε κοσμοπόλιταν![]()
εγω πιο ευκολα βρισκω παντρεμενη παντως παρα ελευθερη για σεξΚαλημέρα σε όλους,
Όπως το λέει ο τίτλος.
Παλιότερα ήταν δυνατό μέσω ίνστα και ακόμη πιστεύω είναι, να βρεις άλλα όχι τόσο. Είχα γνωρίσει 2 παντρεμένες στο παρελθόν και είχαμε κάνει ότι κάνει για ένα διάστημα. Και το σεξ μαζί τους λόγω αυτού του "απαγορευμένου" ήταν απίστευτο.
Που πιστεύετε είναι πλέον πέραν του ίνστα, πιο πιθανό να βρεις.
σε παρασυρουν τα αρχιδια να γινεις κενος σαν αυτουςκαλα μουνοπανας τοτε
Άνοιξε το επιτέλους ρε μαλάκα να πέσουν οι σέρβερεσω ετοιμος για το νημα ρομαντισμου
Δεν έχω πει ποτέ για τον εαυτό μου ότι είμαι Σπαλιάρας, αλλά λίγες σχέσεις έχω κάνει και εγώ ο ταπεινός.είχες και σχεση βρε αληταμπουρα ;;![]()
Bέβαια εμπιστοσύνη απόλυτη ότι είναι πιστή. Τι είναι; Καμία εξώλης και πρώολης που ξενογαμιέται;Με την ασφάλεια φαντάζομαι είναι σαφές πως συνδέεται. Η εμπιστοσύνη χτίζεται σταδιακά και προφανώς χρειάζεται χρόνο για να την κερδίσει κάποιος/α. Αλλά ακόμη και εμπιστοσύνη να υπάρχει οκ δεν χρειάζεται να ξέρει κάποιος πάρα πολλές λεπτομέρειες για κάποιον/α (οκ, δεν λέω να αποκαλείς την άλλη "Ζ" ή "1462", αλλά δεν είναι απαραίτητο πχ να ξέρεις που μένει, που δουλεύει ο άντρας της κτλ). Τουλάχιστον έτσι το εκλαμβάνω εγώ.
Εμπιστοσύνη ότι δεν θα σε εκθέσει κατά οποιονδήποτε τρόπο και ότι θα υπάρξει σεβασμός σε περίπτωση απόφασης για λήξη. Προφανώς για να είναι μαζί σου, δεν είναι πιστή και εξαιρετικά πιθανό να μην είσαι και ο μόνος εξωσυζυγικος της! Αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα, εφόσον είναι καθαρή!Bέβαια εμπιστοσύνη απόλυτη ότι είναι πιστή. Τι είναι; Καμία εξώλης και πρώολης που ξενογαμιέται;
Η πως θα γαμησεις τη δική σου γυναίκαΠως θα γαμήσετε παντρεμένες, πως θα γαμήσετε ζευγάρια, πως θα γαμήσετε τη γυναίκα του φίλου σας
Αυτό που πραγματικά χρειάζεται το μπου είναι ένα νήμα ρομαντισμού - πως θα μαθεις να αγαπάς τον εαυτό σου