Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
στην επαρχια δε χρειαζεται να θυμωσει καποιος για να καψει τον αλλον το κουτσομπολιο παει συννεφοΜέχρι ο ένας να βαρεθεί και ο άλλος να θυμώσει και να τον κάψει
Η καλυτερη ξηγα...εξ αρχης να ξερουμε τι ζηταμε ο ενας απο τον αλλον!!!!Το επικινδυνο ειναι αν πεσουνε στην καψουρα και ζηταμε περισσοτερα...να μιλαμε να βλεπομαστε κλπ...εκει μπαινεις στην ζωνη τοτ λυκοφωτος!!!!Ειπαμε εχουμε αδυναμιες,παθη,λαθη κλπ...οχι και να κλεισουν σπιτια!!!Εκει αν δεν μπορεις να το κοντρολαρεις το ληγεις...αλλιως μπλεκετε τα μπουτια σας ασχημα...ολοι!!!!Εγώ πάντως με μια παντρεμένη που είχα μπλέξει παλαιότερα ήταν φουλ ξηγημενη. Πριν γίνει ότι γίνει μου ξεκαθάρισε πως θέλει να περάσει καλά με απόλυτη εχεμύθεια και όσο κρατήσει!ούτε τηλέφωνα ουτε μηνύματα!
Κανονίζαμε στη δουλειά διακριτικά μέρος και ώρα συνάντησης και αυτό ήταν όλο!Κάναμε το απόλυτο σεξ καθώς ήταν σεξουαλικα απελευθερωνενη και μετά από εκεί ο καθένας σπίτι του και στη δουλειά απολύτως τα τυπικά!
Μακάρι όλες και όλοι να είχαμε αυτόν τον τρόπο αντιμετώπισης...όλα θα ήταν ευκολότερα
αυτά μου αρέσουν τα βιτσιόζικαστο ερωτικο τη γαμαγε καλά ο γιατρός
Μη βρίζεις μαν.αυτά μου αρέσουν τα βιτσιόζικα
δηλαδή την ρώτησες
-Σε γαμάει καλά ο πούστης ο γιατρός μωρή πουτάνα;
-Με γαμάει καλά ο κερατάς με ξεσκίζει αλλά για να τον εκδικηθώ του βάφω της κουρτίνες στο χρώμα που μισούσε......
-Πάρτα μωρή θα του χύσω όλες τις κουρτίνες με σπέρμα
ώπα φίλε ώπα αυτή με την εκκλησία είναι δικιά μου, δεν έχουμε αφήσει εκκλησία για εκκλησία, προτιμάει ανατολικά απο την μεριά του ιερού πάντα. έχουμε πατήσει σκατά, μπουκάλια σπασμένα, εχουμε διώξει γάτες φίδια ποντίκια, ναρκομανείς αγαπημενη μας εκκλησία η Παναγία η Κονσοματιώτισσαμου λέει να βρεθούμε 11 το βράδυ στην εκκλησία του χωριού
γιατρέ, εσύ;Μη βρίζεις μαν.
τυπε με πηρε ο γιατρος, ειπε οτι οταν πας για επισκεψη θα σου αφαιρεσει το δεξι νεφρο και θα σου το μαγειρεψει με σαλτσα τζιντζερ και ρυζι, να το φας το φχαριστηθεις.ώπα φίλε ώπα αυτή με την εκκλησία είναι δικιά μου, δεν έχουμε αφήσει εκκλησία για εκκλησία, προτιμάει ανατολικά απο την μεριά του ιερού πάντα. έχουμε πατήσει σκατά, μπουκάλια σπασμένα, εχουμε διώξει γάτες φίδια ποντίκια, ναρκομανείς αγαπημενη μας εκκλησία η Παναγία η Κονσοματιώτισσα
γιατρέ, εσύ;
Μήπως ξαναγύρισε μετανιωμένη στο σύζυγο;Το απόλυτο gossip των ημερών στον επαγγελματικό μου κύκλο. 45χρονη συνάδελφος, παραμελημένη σεξουαλικά από τον άντρα της, αποφάσισε να βγει στη γύρα για γκόμενο και τελικά πήγε και τα έφτιαξε με 70χρονο πελάτη, από εκείνους που δίνουν πενηντάρικο πουρμπουάρ στους παρκαδόρους. Ο τύπος έκανε τη δουλειά του και περνούσε καλά, αλλά η ηλίθια έβαλε στο μάτι την περιουσία του και πίστεψε πως την ερωτεύθηκε και ότι θα χώριζε τη γυναίκα του για χάρη της. Αφού λοιπόν χώρισε τον άντρα της και περίμενε από τον γέρο να κάνει κίνηση, ο γέρος της το ξέκοψε (και μάλιστα μπροστά σε μεγάλη παρέα), της έριξε και ένα ξέρουμε πολύ καλά πως είσαι μαζί μου για τα λεφτά μου και εκείνη έμεινε με το μουνί στο χέρι.
Γενικά, οι παντρεμένες στις μεγάλες πόλεις είναι ό,τι πιο εύκολο.
Bγαινεις στο περιπτερο για τσιγάρα και πέφτουν στα πόδια σου δύο δύο και εναλλάσσονται στις πίπες ...Στις πλατείες στις γειτονιές στις ταράτσες στις παραλίες ! Έχουμε γεμίσει από δαυτες κ δεν μας αφήνουν να ησυχάσουμε !
Ενδεικτικό του επιπέδου πολλών ΖΕΥΓΑΡΩΜΕΝΩΝ ανδρών είναι ο διάλογος που παρέθεσες στις τελευταίες γραμμές....Μήπως ξαναγύρισε μετανιωμένη στο σύζυγο;
Τελικά ο 70χρονος αποδείχτηκε γεροτσάκαλος.
Το έχω ξαναγράψει. Σε παρακμιακό μπαρ μια αλανιάρα έλεγε ότι τα έχει με ένα φραγκάτο γύρω στα 60 (40 -45 εκείνη) αλλά θα τον χωρίσει.
- Γιατί τον χωρίζεις ρε συ;
- Παραείναι έξυπνος