Νέα

Παντρεμένες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα john791
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 322
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tomahok

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
6.159
Πόντοι
1.406
Πέρα απο τις κλασσικες , με γαμησια με γυμναστες , περσοναλ τρεινερς , καθηγητες ιδιαίτερων για τα παιδια κτλ
εχω μια καλη με παντρεμένη που πηγε να φαρμακωσει την κανονικη γκομενα του γαμια της , οταν τον καλεσε σε τραπεζωμα σπιτι της και καλα κοινωνικό (φιλος του αντρα της) που αυτος , ο γαμιας ,
αντι να παει μονος του σκεφτηκε οτι θα ηταν καλη ιδέα να παει συνοδευομενος απο την σχεση του στο καλεσμα.

Αυτο ξεχείλισε το ποτηρι , περάσαμε μεγάλη νυχτα :coffee: , η κοπελα σχεση να ξερνάει σαν το γατι παντου , και να χεζει χωρις αυριο , μεχρι που ηρθε ασθενοφόρο να την μαζεψει , σε κατασταση "σηκωτη" σε φορείο και δρόμο για νοσοκομειο ...

Μαθημα της βραδιάς ... δεν κανεις μαλακιες με γκομενες σε παντρεμένες που εχουν δαγκωσει λαμαρίνα μαζι σου.

Ιατρικό ανακοινωθεν : δηλητηρίαση (περιεργο γιατι σχεδον ολοι το ιδιο φαγαμε) , αλλα υπερίσχυσε οτι "κατι την πειραξε την κακομοιρη"
Ξεροχυσα με στορυ πλουσιων :wanker:

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
6
Like
6.561
Πόντοι
1.336
Η ανωνυμία πως ταυτίζεται με την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη?
Με την ασφάλεια φαντάζομαι είναι σαφές πως συνδέεται. Η εμπιστοσύνη χτίζεται σταδιακά και προφανώς χρειάζεται χρόνο για να την κερδίσει κάποιος/α. Αλλά ακόμη και εμπιστοσύνη να υπάρχει οκ δεν χρειάζεται να ξέρει κάποιος πάρα πολλές λεπτομέρειες για κάποιον/α (οκ, δεν λέω να αποκαλείς την άλλη "Ζ" ή "1462", αλλά δεν είναι απαραίτητο πχ να ξέρεις που μένει, που δουλεύει ο άντρας της κτλ). Τουλάχιστον έτσι το εκλαμβάνω εγώ.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.919
Πόντοι
9.931
Και σε χωριό κιόλας; :think:

Μηπως τους κρατάνε το φανάρι και οι συζυγοι;
Κοιτα σε μια περίπτωση ο σύζυγος ηταν στην κοσμαρα του και σε μια αλλη ο σύζυγος ηταν καπετάνιος οπότε η κυρια ειχε τον μισο και βαλε χρονο ελευθερία κινήσεων.

captain77

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Like
132
Πόντοι
0
Πιο εύκολα πηδάς παντρεμένη, παρά ελεύθερη. Και επειδή διαβάζω διάφορα, πώς δεν έχουν χρόνο κτλ.. Μια χαρά έχουν. Στο διάλειμμα της εργασιας, όταν πάνε "γυμναστήριο", "ψώνια", "καφέ με φίλες", "επίσκεψη στους δικούς της" , στον ιατρό και άλλα πολλά. Ο,τί καλύτερο παντρεμένη με παιδιά για αγνή, ανόθευτη διασκέδαση.
Και μη φοβάστε, τις περισσότερες φορές και ο σύζυγος το υποψιάζεται, αλλά δεν ασχολείται. Πρώτον γιατί κάνει το ίδιο και δεύτερον γιατί αν το επιβεβαιώσει, θα πρέπει και να κάνει κάτι...
Τα είπες όλα αδερφέ!

Snip

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2024
Like
592
Πόντοι
81
το θέμα δεν είναι μόνο να ενδιαφέρεται αλλά και να μπορεί. Δηλ. να είναι τέτοια η καθημερινότητά της που να μπορεί πρακτικά να ξεγλιστρήσει από το σύζυγο, την ώρα που θα μπορείς κι εσύ. Άμα είναι δύσκολο το εγχείρημα, πιστεύω θα κουράσει γρήγορα.
Προσωπικά πλέον πηγαίνω μόνο σε εργαζόμενες. Αλλά στην υποθετική περίπτωση που θα γινόταν κα'να παιχνίδι με παντρεμένη - παντρεμένος κι ο ίδιος - το πιο πιθανό σενάριο που μπορώ να φανταστώ είναι ραντεβού κάπου στο σχόλασμα σε ξενοδοχείο του κέντρου για ένα στα γρήγορα. Και άγνωστο πόσο συχνά.
Μη πας ποτέ σε τέτοιο ξενοδοχείο. Ξέρεις τι ήττα θα φας αν πετύχεις την γυναίκα σου στην ρεσεψιόν στις σκάλες στο ασανσέρ; Δεν αντέχονται τέτοια συγκινήσεις.

Snip

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2024
Like
592
Πόντοι
81
Και επί του πρακτικού, από προσωπική εμπειρία, αφού έχω σχετιστεί πάμπολλες φορές με τέτοιες.

ανωνυμία: διαθέτεις πακιστανικό νούμερο πάντα και δέχεσαι από αυτήν κλήσεις μόνο από απόκρυψη -στη πράξη δεν έχεις (ούτε θέλεις να έχεις) το τηλέφωνό της
ασφάλεια: μιλάτε on line end-to-end κρυπτογραφημένα τσατς και emails -προέχει πάντα ο γάμος της ώστε να μην εκτεθεί (τουλάχιστον από τις ενέργειές σου)
υπομονή: ποτέ δεν πιέζεσαι, ούτε τη πιέζεις -αφήνεις τις καταστάσεις να κυλάνε αβίαστα
εμπιστοσύνη: θεμέλιος λίθος η απόλυτη εχεμύθια -ακόμα και όσα τυχαίνει να γνωρίζεις γι αυτήν δεν τα αποκαλύπτεις με τίποτα και σε κανέναν
καβλα χωρις δεσμεύσεις: πάντα πας το σεξ ΠΑΡΑΚΑΤΩ από όσα έχει ή έχεις μάθει -και προφανώς δεν γίνεσαι κολλιτσίδα ή αγαπούλης
Πακιστανικό νούμερο end to end κρυπτογράφηση, περούκα ξανθιάς τακούνια δωδεκαποντα, διπλές καποτες αντισηπτικά, G3, δύο γεμιστήρες, αντισυλληπτικά, Φίλε, εσύ δεν γαμάς, πας στον πόλεμο....

Τελευταία τροποποίηση:

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
14.651
Πόντοι
3.506
Πακιστανικό νούμερο end to end κρυπτογράφηση, περούκα ξανθιάς τακούνια δωδεκαποντα, διπλές καποτες αντισηπτικά, αντισυλληπτικά, Φίλε, εσύ δεν γαμάς, πας στον πόλεμο....
Τα αποτελέσματα, αποζημιώνουν και με το παραπάνω :wink:

kav69

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
53
Like
25.273
Πόντοι
11.465
Εάν το πας σωστά και όμορφα είναι καύλα

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
6.109
Πόντοι
1.056
Το "πιο ευκολα γαμας παντρεμενη παρα ελευθερη" που ειπε πιο πανω συναγωνιστης ειναι ολη η ωμη αληθεια!!!!Εχω αρκετες τετειες ιστοριες στο βιογραφικο μου χωρις να ειναι και σκοπος ζωης...ειναι περιπτωσαρες που δεν θες να προσπερασεις!!!Η φαση του απαγορευμενου εξιταρει ολους μας απο παντα...τα καλυτερα γαμησια!!!!Θελει οργανωση καλη,συντονισμενες κινησεις για να βρεθειτε και φυσικα να εμπνεεις εμπιστοσυνη και εχεμυθεια απο την πρωτη στιγμη...α και μην ξεχνας στο γαμησι πανω να πετας το "δεν σε γαμαει ο μαλακας ο αντρας σου μωρη καβλιαρα...αποτιστη σε εχει"!!!!Χυνει τον Νιαγαρα και κολυμπατε γυμνοι σαν τους...Πρωτοκλαστους!!!!

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.596
Πόντοι
206
Εμένα μου έχει τύχει και το άλλο (ιστορία στο site μου, κατηγορία cheating - Με την μάνα ενός μαθητή μου σε σχολείο), σε πολύ μικρό νησί, να αρχίσω να πηδάω την παντρεμένη αυτή, με άγχος βέβαια μη μας δει κανένα μάτι κλπ κάθε φορά, στο δικό μου σπίτι και εν τέλει αυτή με ερωτεύτηκε και άρχισε να πέρνει περίεργα ρίσκα που δε λογάριαζε αν θα μας δουν (στυλ να μου λέει να βρεθούμε 11 το βράδυ στην εκκλησία του χωριού, ή πιο καλοκαίρι να βρεθούμε στη παραλιακή και κάτι τέτοια). Και φυσικά αναγκάστηκα να το διακόψω, όσο πιο ομαλά γινόνταν (την ξαναπήδηξα εκτός νησιού άλλες 2 φορές αργότερα και τέλος).

Και για κάτι άλλο που αναφέρονταν, όταν θέλει η άλλη να γαμηθεί και σε γουστάρει θα βρει και τον τρόπο και τον χρόνο (δείτε ιστορία μου - Με την παντρεμένη στην τουαλέτα του νοσοκομείου). Η συγκεκριμένη ήταν 32 τότε, ήδη με 3 παιδιά, πολυ καύλα γυναίκα αλλά προσωπικά εγώ πάντα προσπαθώ να μην εμπλέκομαι συναισθηματικά με παντρεμένες (άλλο το ανθρώπινο ενδιαφέρον φυσικά).

gamikos07

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2014
Like
77
Πόντοι
0
Προσωπικά συμφωνώ μόνο με την υπομονή. Φροντίστε να την καυλωσετε όσο δεν πάει κ μετά ξεχνάει κ ασφάλεια κ σιγουριά κλπ και σου λέει δε θέλω μόνο να γαμιομαστε να βγαίνουμε κι όλες. Να πάμε κάπου ωραία για φαγητό κλπ. Κι ας παίζουν κ παιδιά κ από όλα. Με τη καυλα τα ξεχνάνε όλα γρήγορα

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.596
Πόντοι
206
Παίζει ρόλο και η φάση της γυναίκας. Πχ θυμάμαι ωραία παντρεμένη που πηδούσα, μεγαλύτερη μου 10 χρόνια, είχε πεθάνει ο πατέρας της πριν κάποιο διάστημα, δεν είναι καλά και με τον άντρα της και ήταν στα χαμένα κάπως, ήθελε να νιώσει λίγο προσοχή και ενδιαφέρον. Καυλαντίζαμε online, τη πήδηξα στη πρώτη μας συνάντηση σε ανοικτό πάρκινγκ, δημοσίως, και μετά την πηδούσα στο μαγαζί της αφού έκλεινε! Αυτή την ιστορία δεν την έχω γράψει ακόμα χα χα. Είναι η αγαπημένη μου κατηγορία, για αυτό και το "cheating" είναι πρώτο στην κατηγορία των ιστοριών χα χα

• Like
Αντιδράσεις: gejgi

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.898
Πόντοι
3.846
έχω πάει με παντρεμένες και με μία είχα σχέση δύο χρόνια σε επαρχιακή πόλη.
Η παντρεμένη συνήθως στερείται το σεξ ,μια άλλη κατηγορία το κάνουν για να εκδικηθούν το σύζυγο που τις κεράτωσε πρώτος.
Συνήθως η παντρεμένη κάνει την πρώτη κίνηση, να την πέσεις εσύ κατευθείαν σε παντρεμένη είναι ρίσκο μπορεί να σου ρίξει άκυρο και αν το πει και στον άντρα της να γίνεις και ρόμπα.

Επίσης η παντρεμένη θέλει κάποιον να ασχολείται μαζι της, να την επιβεβαιώνει σαν γυναίκα ,ό,τι θέλουν όλες οι γυναίκες δηλαδή. Αυτό που μου έλεγαν συνήθως είναι ότι με το σύζυγο δεν έχουν τίποτα να πουν και έχουν βαρεθεί ο ένας την παρουσία του άλλου.
Με παντρεμένες ,ειδικά σε μικρές κοινωνίες ,το κλειδί έιναι ότι δε θα κυκλοφορείτε μαζί ,αν τρακάρετε έξω θα λέτε ένα τυπικό γεια τι κάνεις ,για να μείνει μυστικό.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.689
Πόντοι
12.756
έχω πάει με παντρεμένες και με μία είχα σχέση δύο χρόνια σε επαρχιακή πόλη.
Η παντρεμένη συνήθως στερείται το σεξ ,μια άλλη κατηγορία το κάνουν για να εκδικηθούν το σύζυγο που τις κεράτωσε πρώτος.
Συνήθως η παντρεμένη κάνει την πρώτη κίνηση, να την πέσεις εσύ κατευθείαν σε παντρεμένη είναι ρίσκο μπορεί να σου ρίξει άκυρο και αν το πει και στον άντρα της να γίνεις και ρόμπα.

Επίσης η παντρεμένη θέλει κάποιον να ασχολείται μαζι της, να την επιβεβαιώνει σαν γυναίκα ,ό,τι θέλουν όλες οι γυναίκες δηλαδή. Αυτό που μου έλεγαν συνήθως είναι ότι με το σύζυγο δεν έχουν τίποτα να πουν και έχουν βαρεθεί ο ένας την παρουσία του άλλου.
Με παντρεμένες ,ειδικά σε μικρές κοινωνίες ,το κλειδί έιναι ότι δε θα κυκλοφορείτε μαζί ,αν τρακάρετε έξω θα λέτε ένα τυπικό γεια τι κάνεις ,για να μείνει μυστικό.

είχες και σχεση βρε αληταμπουρα ;; :coffee:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.568
Πόντοι
5.506
ωραια στορυ εδω....:coffee:

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
1
Like
1.842
Πόντοι
206
Πήδαγα γύρω στο χρόνο τη γυναίκα ενους ΙΑΤΡΟΥ σε ένα μπουρδελο ξενοδοχείο και μέσα στο αμάξι της πολλές φορές .
Εμένα μου είπε ότι το έκανε για να εκδικηθεί τον άντρα της που την κεράτωνε κ τις έλεγε συνεχώς ψέμματα .. στο ερωτικο τη γαμαγε καλά ο γιατρός , έτσι μου λεγε , αλλά δεν της άρεσε η Κοροϊδία κ τα απίθανα ψέμματα που της έλεγε

tomahok

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
6.159
Πόντοι
1.406
Πήδαγα γύρω στο χρόνο τη γυναίκα ενους ΙΑΤΡΟΥ σε ένα μπουρδελο ξενοδοχείο και μέσα στο αμάξι της πολλές φορές .
Εμένα μου είπε ότι το έκανε για να εκδικηθεί τον άντρα της που την κεράτωνε κ τις έλεγε συνεχώς ψέμματα .. στο ερωτικο τη γαμαγε καλά ο γιατρός , έτσι μου λεγε , αλλά δεν της άρεσε η Κοροϊδία κ τα απίθανα ψέμματα που της έλεγε
Όλες το ίδιο παραμυθι λένε μαν :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom