The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 49.367
- Πόντοι
- 33.405
Επιτελους μια πληρης, εμπεριστατωμενη και επιστημονικα τεκμηριωμενη περιγραφη.
Αλίμονο!

Επιτελους μια πληρης, εμπεριστατωμενη και επιστημονικα τεκμηριωμενη περιγραφη.
Nα υποθέσω... όλα από το ίδιο μαγαζί;Κέικ καρότου με καρύδια και κρέμα τυριού και φρέντο καπουτσίνο μέτριος.![]()
Μην τον αδικεις...αν ήταν πασαλειμενο με καμμία σως και είχε από πάνω πέταλα από μαργαρίτες ,θα συμφωνούσα.Το κέικ οριακά γλιτώνει την αναφορά, οριακά
το καλυτερο γλειφομουνι κανεις Παππου με τα ουλα χωρις δοντια...Αλίμονο!![]()
Αυτό είναι μαδομουνι ανάμεσα σε καταιφι και σουδάκι;
Τι τρώνε ρε πουστη μουΠρώτη φορά σε ασιατικό σήμερα ,έφαγα κάτι Μπάο Μπαν μπουμ κάπως έτσι ,με κοτόπουλο,κ ραμεν , νταξει τρωγωνταν
Περιμενα οτι θα ηταν αηδια αλλα ενταξει ηταν οκ, για μια φορα ομωςΤι τρώνε ρε πουστη μου![]()
Περίπου.Αυτό είναι μαδομουνι ανάμεσα σε καταιφι και σουδάκι;
Ταυλανδη τι θα έτρωγες;Τι τρώνε ρε πουστη μου![]()
Μπάο μπανς γεμιστά ή σκέτα;Πρώτη φορά σε ασιατικό σήμερα ,έφαγα κάτι Μπάο Μπαν μπουμ κάπως έτσι ,με κοτόπουλο,κ ραμεν , νταξει τρωγωνταν
με κοτοπουλο τηγανητο και κατι λαχαναΜπάο μπανς γεμιστά ή σκέτα;
Δεν έχω παει, δεν ξέρω τις επιλογές. Πάντως σίγουρα όχι αυτό τον εμετό που έβαλε ο μπιλοφρωνΤαυλανδη τι θα έτρωγες;
Πρώτη φορά σε ασιατικό σήμερα ,έφαγα κάτι Μπάο Μπαν μπουμ κάπως έτσι ,με κοτόπουλο,κ ραμεν , νταξει τρωγωνταν
μη δείτε άνθρωπο να τρώει κρέπα μπανάνα μαγιονέζα αμέσως να τον βγάλετε ντιγκιντάγκαΤην μαγιονέζα την θες για να γλιστράει λογικα![]()
Ξέρεις και καράτε?Είχε σιτάκε;
Ξέρεις και καράτε?![]()
Οι καυτερές σούπες στην Ν/Α Ασία, επειδή δεν χρησιμοποιείται αλάτι, βοηθάνε να κρατάει υγρά το κορμί, στα ζεστά κλίματα και να μην αφυδατώνεται.Δεν έχω παει, δεν ξέρω τις επιλογές. Πάντως σίγουρα όχι αυτό τον εμετό που έβαλε ο μπιλοφρων![]()