κωλο-γερος
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 43.074
- Πόντοι
- 21.395
Αν δεν είχε μαρμελάδα πεπόνι με κομματάκια σαρδέλα δε λέει μια.κατι κομματακια φιλετο![]()
η αραβική τι είχε μέσα ρε μπροκολόκο;Ice tea λεμόνι
Αραβική από Σκλαβενίτη
Μπισκότα Παπαδοπούλου με γέμιση σοκολάτα
Γνήσιο εργατικό ρημαδοφάι
Ρίξε και δύο κουτάλες ψαρόσουπα από πάνω αδερφέ να έρθει και να δέσει , να γίνει ένα σώμα
γαλοπούλα, τυρί, ντομάτα, μαγιονέζα και μπανάνα μπρόη αραβική τι είχε μέσα ρε μπροκολόκο;
Mήπως έχουν σχέδιο στο γηροκομείο να σας στείλουν ομαδικά για να αδειάσουν τα κρεβάτια; Ήρεμα ρωτάω
Πουτσες κονφετι και αρχιδια σερπαντίνες είσαι.![]()
Στο γηροκομείο με τον κωλόγερο και γρήγοραγαλοπούλα, τυρί, ντομάτα, μαγιονέζα και μπανάνα μπρό![]()
μπανάνα μαγιονέζα είναι από τα αγαπημένα μουΣτο γηροκομείο με τον κωλόγερο και γρήγορα
ΤΕΣΤ ΤΕΣΤ ΤΕΣΤ
Κρέπα τυρί γαλοπούλα με ταραμά και λευκή σοκολάτα. Αχλάδι με πλαστή σαρδέλα και σορμπέ φασολάδα με σιρόπι τραχανά.![]()
ΝαιGAMIESTE![]()
αν ήταν να παω σε παιχνίδι εγώ θέλω να πάω στο ντράγκονς ντεν να πάρω και λεφτάΕίσαι έτοιμος για master chef να ξεκάνεις τους κριτές
Κωλογερε γραψτους στα μαραμένα τα παπαρια σου.![]()
849.368 Aufrufe · 8.018 Reaktionen | Θα τα ξεκάνουν τα γερόντια !! The old people will be destroyed !! #reels #fyp #funny | Antonis Bentouris
Θα τα ξεκάνουν τα γερόντια !! The old people will be destroyed !! #reels #fyp #funny.www.facebook.com
Πες τα Μαν με τους κωλομπαραδεςΚωλογερε γραψτους στα μαραμένα τα παπαρια σου.
Εγώ βλέπω ότι κάθε μέρα το πιάτο σου έχει μέσα 3-4 διαφορετικά φαγια.
Το στυλιστικο τους χάλασε τους τραχανοπλαγιαδες, λες και στο άντερο τους θα παραταχθούν ατόφια...
Προτιμώ ένα γεμάτο πιάτο παρά κάτι μετά- μονδερνα πουστριλικια σε αδειο πιάτο.Κωλογερε γραψτους στα μαραμένα τα παπαρια σου.
Εγώ βλέπω ότι κάθε μέρα το πιάτο σου έχει μέσα 3-4 διαφορετικά φαγια.
Το στυλιστικο τους χάλασε τους τραχανοπλαγιαδες, λες και στο άντερο τους θα παραταχθούν ατόφια...
Μικρός είναι ακόμα ..Στο γηροκομείο με τον κωλόγερο και γρήγορα