Νέα

Ετσι γάμησα την αδερφή του κολλητού μου !!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 151
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Behlivanis

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2025
Like
303
Πόντοι
21
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
9.623
Πόντοι
2.596
Το επόμενο γαμίσι θα είναι με τη συμπεθέρα του μπατζανάκη - όχι του @sex volcano :coffee::confused:
Όσοι έχουν γαμήσει συμπεθέρες να το δηλώσουν εδώ :headbaning2:

xan4625

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2024
Κριτικές
31
Like
8.256
Πόντοι
5.636
άμα δεν θα μας δείξεις βιντεάκι , δεν σε πιστεύω ....:hi:

OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
543
Like
85.509
Πόντοι
47.129
Οι μερες περνουσαν και η συνομιλια με την Βασουλα πηγαινε πολυ καλα.
Ανταλλασαμε 200 μυνηματα την ημερα, την ειχα κανει να τσιμπηθει με το αγορι των φωτογραφιων.
Το επαιζα και εγω δυσκολος και σοβαρος και της αρεσε.
Δεν ειναι και πολυ δυσκολο να κανεις μια πιτσιρίκα να σε ερωτευτει χωρις να σε εχει συναντησει.
Το καλοκαιρι εφτασε και η Βασουλα ηθελε να παμε μαζι στην παραλια.
Μα πως να πηγαινα αφου δεν ημουν εγω αυτος στις φωτο ?? Δε μπορουσα να κλεισω ραντεβου μαζι της και να εμφανιστω εγω μπροστα της...
Ξαφνικα μια φωτο εσκασε στα μυνηματα μου .
Ηταν η Βασουλα με ενα καυτο στρινγκ μαγιο χωμενο μεσα στα κωλομερια της !
-"Μα καλα δε θελεις να βαλεις λαδι σε αυτο το κορμι ? "
Εγραφε απο κατω η Βασουλα και οι καυλες χτυπησαν κοκκινο !!! Κατι επρεπε να κανω....επρεπε να παω αλλα δε μπορουσα να παω εγω.
-"Θα γινει και αυτο συντομα οπως και αλλα πολλα" της ειπα με την Βασουλα να λεει οτι ανυπομονει.
Οι μερες περνουσαν και το παθος της Βασουλας για το αγορι των φωτογραφιων φουντωνε, μου ειχε πει οτι ειναι ερωτευμενη μαζι μου, οτι ηθελε να την σφιξω στην αγκαλια μου και να ανταλλαξουμε παθιασμενα φιλια.
Ηθελε να γινει δικη μου και να μου δοθει ολοκληρωτικα.
Δεν διστασε να γινει χυδαια.
-"Αμα βαλω το καυλι σου στο στομα μου θα τρελαθεις!! εχω τεραστιο ταλεντο!
Μου αρεσει να τον γλειφω με τις ωρες ! Μη νομιζεις οτι ειμαι καμμια σιγανοπαπαδιά !"
-"Τι αλλο θα εκανες για εμενα ? "
-"Για εσενα που σε Αγαπω πολυ θα εδινα οτι πολυτιμοτερο εχω !!
Θα εισαι ο πρωτος μου Βαλεντινε μου !!!
Το σχεδιο που ειχε στησει η μοιρα στον Κωστακη ειχε σχεδον πιασει !
Αχ βρε Κωστακη τι παιχνιδια σου παιζει η μοιρα και θελει να σε κανει να πληρωσεις για ολα οσα εκανες !!

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
24.382
Πόντοι
7.046
Μυστη μου Μπραντ Πιτ των μπουρδελων, εσύ ξεπερερασες και τον μύστη Τατσοπουλο στα γαμήσια στην Αθήνα.

Τις μισές κορασίδες τις γαμησε ο Τατσόπουλος, τις άλλες μισές εσύ. Τι θα απομείνει για τους υπόλοιπους, καλέ μου μύστη, τι θα γαμηκωμεν εμείς;

OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
543
Like
85.509
Πόντοι
47.129
Μυστη μου Μπραντ Πιτ των μπουρδελων, εσύ ξεπερερασες και τον μύστη Τατσοπουλο στα γαμήσια στην Αθήνα.

Τις μισές κορασίδες τις γαμησε ο Τατσόπουλος, τις άλλες μισές εσύ. Τι θα απομείνει για τους υπόλοιπους, καλέ μου μύστη, τι θα γαμηκωμεν εμείς;

Τατσοπουλος-Σπαλιαρας-και τριτος και καταϊδρωμενος εγω.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
87.118
Πόντοι
15.931
Οι μερες περνουσαν και η συνομιλια με την Βασουλα πηγαινε πολυ καλα.
Ανταλλασαμε 200 μυνηματα την ημερα, την ειχα κανει να τσιμπηθει με το αγορι των φωτογραφιων.
Το επαιζα και εγω δυσκολος και σοβαρος και της αρεσε.
Δεν ειναι και πολυ δυσκολο να κανεις μια πιτσιρίκα να σε ερωτευτει χωρις να σε εχει συναντησει.
Το καλοκαιρι εφτασε και η Βασουλα ηθελε να παμε μαζι στην παραλια.
Μα πως να πηγαινα αφου δεν ημουν εγω αυτος στις φωτο ?? Δε μπορουσα να κλεισω ραντεβου μαζι της και να εμφανιστω εγω μπροστα της...
Ξαφνικα μια φωτο εσκασε στα μυνηματα μου .
Ηταν η Βασουλα με ενα καυτο στρινγκ μαγιο χωμενο μεσα στα κωλομερια της !
-"Μα καλα δε θελεις να βαλεις λαδι σε αυτο το κορμι ? "
Εγραφε απο κατω η Βασουλα και οι καυλες χτυπησαν κοκκινο !!! Κατι επρεπε να κανω....επρεπε να παω αλλα δε μπορουσα να παω εγω.
-"Θα γινει και αυτο συντομα οπως και αλλα πολλα" της ειπα με την Βασουλα να λεει οτι ανυπομονει.
Οι μερες περνουσαν και το παθος της Βασουλας για το αγορι των φωτογραφιων φουντωνε, μου ειχε πει οτι ειναι ερωτευμενη μαζι μου, οτι ηθελε να την σφιξω στην αγκαλια μου και να ανταλλαξουμε παθιασμενα φιλια.
Ηθελε να γινει δικη μου και να μου δοθει ολοκληρωτικα.
Δεν διστασε να γινει χυδαια.
-"Αμα βαλω το καυλι σου στο στομα μου θα τρελαθεις!! εχω τεραστιο ταλεντο!
Μου αρεσει να τον γλειφω με τις ωρες ! Μη νομιζεις οτι ειμαι καμμια σιγανοπαπαδιά !"
-"Τι αλλο θα εκανες για εμενα ? "
-"Για εσενα που σε Αγαπω πολυ θα εδινα οτι πολυτιμοτερο εχω !!
Θα εισαι ο πρωτος μου Βαλεντινε μου !!!
Το σχεδιο που ειχε στησει η μοιρα στον Κωστακη ειχε σχεδον πιασει !
Αχ βρε Κωστακη τι παιχνιδια σου παιζει η μοιρα και θελει να σε κανει να πληρωσεις για ολα οσα εκανες !!

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
87.118
Πόντοι
15.931
Τατσοπουλος-Σπαλιαρας-και τριτος και καταϊδρωμενος εγω.
Lovers-Gang-1972-1.jpg

Behlivanis

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2025
Like
303
Πόντοι
21

Ο μέγας ξεκλειδωτής, γαμάει ΚΑΙ τις κόρες αυτών που γάμησε ο Τσατσόπουλος. Να σεβόμαστε φίλε...

mauros gatos(1)

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
3.204
Πόντοι
3.820
Η Βασουλα ειναι μια 18χρονη φρεσκια πιπινα με μακρυ μαυρο μαλλι και μπλε ματια.
Κορμι απο τα λιγα, ολοστρογγγυλος κωλος με γυαλιστερα ποδια, σεξυ εκφυλο προσωπο και 3αρι στητο βυζι με λεπτη μεση. Η Βασουλα ειναι τσοντα σε εμφανιση.
Δεν το κρυβω οτι αρκετες φορες τον ειχα παιξει για παρτη της.
Ηταν απομακρη και σοβαρη,δε μου εδινε σημασια.
Πολλες φορες μιλουσε μονο στον αδερφο της χωρις να λεει σε εμενα ουτε ενα Γεια.
Η Βασουλα δεν εδινε σε κανενα δικαιωματα, εκανε παρεα μονο με τις μούνες φιλες της, τα προφιλ στα σοσιαλ ιδιωτικα και αγνωστη προσωπικη ζωη αφου δεν την εβλεπαν να νταραβεριζεται με κανεναν.
Ο κολλητος Κωστακης ηταν περηφανος για την αδερφη του τη Βασουλα και ειχε το κεφαλι του ησυχο καθως δεν ηταν σαν ολες τις αλλες, ηταν διαφορετικη.
Η μοιρα βεβαια του επαιζε πολυ ασχημο παιχνιδι και ειχε σκοπο να τον εξοντωσει ψυχολογικα και να πληρωσει μαζικα για το κακο που ειχε κανει στα υπολοιπα κοριτσια.
Ηθελα να μαθω περισσοτερα για την Βασουλα αλλα δεν ηξερα πως. Της ειχα στειλει αιτημα φιλιας στο ινσταγκραμ και με ειχε αποριψει, ηταν πολυ σοβαρη.
Τολμησα και εκανα ενα ψευτικο προφιλ με κλεμμενες φωτογραφιες απο ενα ομορφο παιδι με μπρατσα και κοιλιακους. Στο ψευτικο προφιλ με ελεγαν Βαλεντινο και ειχα καταγωγη απο Ιταλια μεγαλωμενος στην Ελλαδα.
Ηταν η γνωστη τακτικη που ειχα με τον κολλητο Κωστακη να πουλαμε φουμαρα και μεταξωτες κορδελες στις ονειροπολες πιτσιρικες που εψαχναν τον πριγκηπα.
Πριγηπα ηθελαν πριγπηπα τους διναμε.
Η Βασουλα τσιμπησε και αρχισαμε να μιλαμε με μυνηματα.
Δεν ειχε ιδεα με ποιον μιλουσε ομως και τι την περιμενε.
Η Θεια Δικη που ηθελε να κανει τον Κωστακη να πληρωσει με το ιδιο νομισμα τις πραξεις του με ειχε μπλεξει και εμενα στα υπουλα - βρωμικα και ενοχα σχεδια της.
Βαλεντίνο ο Ιταλός από το Φιέρι;
Η πιτσιρίκα έκανε τη δύσκολη στους Έλληνες και γαμιόταν με Αλβανούς;:confused:

OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
543
Like
85.509
Πόντοι
47.129
Περασε αλλη μια εβδομαδα με ανταλλαγη μυνηματων παθους !
Ειχαμε ερωτευτει πολυ μεταξυ μας ! Την ηθελα και την ειχα ερωτευτει και εγω πραγματικα.
Ειναι καλο κοριτσι και αγνο.
Η Βασουλα μου εστελνε συνεχως γυμνες φωτογραφιες της με ανοιχτα τα ποδια της οπως και με τα στητα 3αρια βυζια της ! Μου ελεγε συνεχως οτι με περιμενουν να τα γευτω και οτι με αγαπαει πολυ!
Εγω δε διστασα να της στειλω το σκληρο καυλι μου με τη Βασουλα να μου απαντα με εικονιδιο που του τρεχουν τα σαλια.
-"Το θελω !! Το θελω !!! φωναζε στα μυνηματα της η Βασουλα".
Καλοκαιρι,ζεστη ,καυλες, η Βασουλα ηθελε οπωσδηποτε να φυγει η παρθενια απο πανω της και ειχε βρει τον καταλληλο σε ενα ψευτικο προφιλ στα σοσιαλ.
Το βλητο ο κολλητος ο Κωστακης δεν ειχε παρει πρεφα οτι καυλαντιζω κρυφα με την αδερφη του και συνεχιζε να αποπλανεί κοριτσοπουλα για να τα ριξει στο κρεβατι.
Ημουνα καλος ηθοποιος, μπορουσα και εκρυβα τα συναισθηματα μου μπροστα στον Κωστακη και το επαιζα ανετος.
Ηρθε η ωρα να κλεισω ραντεβου με τη Βασουλα για να ολοκληρωσουμε τη σχεση μας η οποια ειχε προχωρησει πολυ και μιλουσαμε ακομα και για να το παμε σοβαρα αφου ειχαμε πανω απο 6 μηνες σχεση και ημασταν πολυ ερωτευμενοι μαζι μεσα απο τα σοσιαλ βεβαια χωρις να με εχει γνωρισει απο κοντα.
Το πρωτο μας ραντεβου κλειστηκε σε μια σουϊτα ακριβου ξενοδοχειου για να ειναι η πρωτη φορα της Βασουλας οπως την φανταζοταν.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
87.118
Πόντοι
15.931
Περασε αλλη μια εβδομαδα με ανταλλαγη μυνηματων παθους !
Ειχαμε ερωτευτει πολυ μεταξυ μας ! Την ηθελα και την ειχα ερωτευτει και εγω πραγματικα.
Ειναι καλο κοριτσι και αγνο.
Η Βασουλα μου εστελνε συνεχως γυμνες φωτογραφιες της με ανοιχτα τα ποδια της οπως και με τα στητα 3αρια βυζια της ! Μου ελεγε συνεχως οτι με περιμενουν να τα γευτω και οτι με αγαπαει πολυ!
Εγω δε διστασα να της στειλω το σκληρο καυλι μου με τη Βασουλα να μου απαντα με εικονιδιο που του τρεχουν τα σαλια.
-"Το θελω !! Το θελω !!! φωναζε στα μυνηματα της η Βασουλα".
Καλοκαιρι,ζεστη ,καυλες, η Βασουλα ηθελε οπωσδηποτε να φυγει η παρθενια απο πανω της και ειχε βρει τον καταλληλο σε ενα ψευτικο προφιλ στα σοσιαλ.
Το βλητο ο κολλητος ο Κωστακης δεν ειχε παρει πρεφα οτι καυλαντιζω κρυφα με την αδερφη του και συνεχιζε να αποπλανεί κοριτσοπουλα για να τα ριξει στο κρεβατι.
Ημουνα καλος ηθοποιος, μπορουσα και εκρυβα τα συναισθηματα μου μπροστα στον Κωστακη και το επαιζα ανετος.
Ηρθε η ωρα να κλεισω ραντεβου με τη Βασουλα για να ολοκληρωσουμε τη σχεση μας η οποια ειχε προχωρησει πολυ και μιλουσαμε ακομα και για να το παμε σοβαρα αφου ειχαμε πανω απο 6 μηνες σχεση και ημασταν πολυ ερωτευμενοι μαζι μεσα απο τα σοσιαλ βεβαια χωρις να με εχει γνωρισει απο κοντα.
Το πρωτο μας ραντεβου κλειστηκε σε μια σουϊτα ακριβου ξενοδοχειου για να ειναι η πρωτη φορα της Βασουλας οπως την φανταζοταν.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
87.118
Πόντοι
15.931
OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
543
Like
85.509
Πόντοι
47.129
Αποφασισαμε να συναντηθουμε, το ραντεβου κλειστηκε σε ενα ομορφο ακριβο ξενοδοχειο.
Η Βασουλα ειχε αποφασισει να μου δοθει για την πρωτη της φορα και δεν επρεπε να την απογοητευσω.
Το ραντεβου ειχε κλειστει για τις οκτω το βραδι.
Σε ολη τη διαρκεια της ημερας η Βασουλα μου εστελνε συνεχως μυνηματα και με ενημερωνε για την προετοιμασια που εκανε για την συναντηση μας.
Μου εστειλε φωτογραφια οπου ξυριζε τις απαλες γαμπουλες της, αυτες που θα τυλιγαν το κορμι μου !
Μου εστειλε το φρεσκοξυρισμενο μουνι της που ηταν γλομπος και εσωχειλιο .
Αχχχ σε λιγες ωρες θα το ρουφουσα αυτο το ροζ μουνακι.
Μου εστειλε τα μεγαλα ζουμερα βυζια της με τις ροζ ρωγες της οπου θα τα σαλιωνα απο πανω μεχρι κατω και θα εχωνα την πουτσα μου αναμεσα τους.
Μου εστειλε την κρεμα που εβαζε στα ομορφα και σφριγηλα μπουτια της, αυτα που θα χαϊδευα οση ωρα θα της εκανα ερωτα.
Στις 5 το απογευμα πηγε στο κομμωτηριο και χτενισε το μαλλι της.
Στις 07:15 το απογευμα μου εστειλε μυνημα οτι ξεκιναει για το ξενοδοχειο οπου θα συναντιοταν για πρωτη φορα με το ομορφο αγορι των φωτογραφιων,τον Βαλεντινο.
Εγω σαν αντρας εκανα μια πιο απλη προετοιμασια, ξυρισα τα αρχιδια μου για να μπορει να τα γλειψει η μικρη, αφου στα μυνηματα ελεγε οτι ειναι εμπειρη πουτσογλειφτρα.
Επισης κοιμηθηκα καλα το μεσημερι για να εχω ενεργεια και να μπορω να την γαμησω ανετα 4-5 φορες.
Θα ετρωγε πολυ πουτσα στην πρωτη της φορα η Βασουλα.
Στις 7 το απογευμα ημουν ηδη μεσα στο δωματιο και περιμενα ντυμενος ομορφα με πουκαμισο, φορουσα ενα ακριβο αρωμα και κρατουσα ενα κοκκινο τριανταφυλλο.
Βεβαια δε ημουνα ο Βαλεντινος το ομορφο αγορι των φωτογραφιων και αυτο που περιμενε να δει η Βασουλα.
Ειχα τεραστιες καυλες να την γαμησω αλλα και αρκετο αγχος για την αντιδραση της που δε θα δει αυτον που περιμενε.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
87.118
Πόντοι
15.931
Αποφασισαμε να συναντηθουμε, το ραντεβου κλειστηκε σε ενα ομορφο ακριβο ξενοδοχειο.
Η Βασουλα ειχε αποφασισει να μου δοθει για την πρωτη της φορα και δεν επρεπε να την απογοητευσω.
Το ραντεβου ειχε κλειστει για τις οκτω το βραδι.
Σε ολη τη διαρκεια της ημερας η Βασουλα μου εστελνε συνεχως μυνηματα και με ενημερωνε για την προετοιμασια που εκανε για την συναντηση μας.
Μου εστειλε φωτογραφια οπου ξυριζε τις απαλες γαμπουλες της, αυτες που θα τυλιγαν το κορμι μου !
Μου εστειλε το φρεσκοξυρισμενο μουνι της που ηταν γλομπος και εσωχειλιο .
Αχχχ σε λιγες ωρες θα το ρουφουσα αυτο το ροζ μουνακι.
Μου εστειλε τα μεγαλα ζουμερα βυζια της με τις ροζ ρωγες της οπου θα τα σαλιωνα απο πανω μεχρι κατω και θα εχωνα την πουτσα μου αναμεσα τους.
Μου εστειλε την κρεμα που εβαζε στα ομορφα και σφριγηλα μπουτια της, αυτα που θα χαϊδευα οση ωρα θα της εκανα ερωτα.
Στις 5 το απογευμα πηγε στο κομμωτηριο και χτενισε το μαλλι της.
Στις 07:15 το απογευμα μου εστειλε μυνημα οτι ξεκιναει για το ξενοδοχειο οπου θα συναντιοταν για πρωτη φορα με το ομορφο αγορι των φωτογραφιων,τον Βαλεντινο.
Εγω σαν αντρας εκανα μια πιο απλη προετοιμασια, ξυρισα τα αρχιδια μου για να μπορει να τα γλειψει η μικρη, αφου στα μυνηματα ελεγε οτι ειναι εμπειρη πουτσογλειφτρα.
Επισης κοιμηθηκα καλα το μεσημερι για να εχω ενεργεια και να μπορω να την γαμησω ανετα 4-5 φορες.
Θα ετρωγε πολυ πουτσα στην πρωτη της φορα η Βασουλα.
Στις 7 το απογευμα ημουν ηδη μεσα στο δωματιο και περιμενα ντυμενος ομορφα με πουκαμισο, φορουσα ενα ακριβο αρωμα και κρατουσα ενα κοκκινο τριανταφυλλο.
Βεβαια δε ημουνα ο Βαλεντινος το ομορφο αγορι των φωτογραφιων και αυτο που περιμενε να δει η Βασουλα.
Ειχα τεραστιες καυλες να την γαμησω αλλα και αρκετο αγχος για την αντιδραση της που δε θα δει αυτον που περιμενε.
μαι.gif

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom