πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 87.118
- Πόντοι
- 15.931
ειμαι πιο πισω με τον αδερφο της,τα κοριτσια δε μας ηθελαν στην παρεα τους
ειμαι πιο πισω με τον αδερφο της,τα κοριτσια δε μας ηθελαν στην παρεα τους
θα τον ξερουν τι φρουτο ειναιΘα είχαν τους λόγους τους![]()
την ήθελα λίγο πιο κλεψύδρα αλλά εγκρίνεται.Φωτο της Βασουλας οταν ειχε παει με τις φιλες της παραλια.
![]()
την ήθελα λίγο πιο κλεψύδρα αλλά εγκρίνεται.
άστα, είχε βγει η φήμη ότι οι κινέζες το έχουν οριζόντιο και το πιστεύαμε.ε μα είναι νεαρός ο συνάδελφος. Κοιτάς εμάς τους πουρόκερς που όταν πηγαίναμε σχολείο υπήρχαν ακόμα εισπράκτορες στα λεωφορεία;![]()
όλα αυτά επειδή γαμήθηκε η αδερφή με τον κολλητό ; εμείς στον καιρό μας δεν έτρεχε μίαΒεβαια ο κολλητος Κωστακης δεν ειχε καταλαβει οτι η μοιρα του επαιζε ασχημο παιχνιδι και οτι θα τον τσακιζε ψυχολογικα για ολα αυτα που ειχε κανει στα αθωα κοριτσια, οτι θα εκλαιγε και αυτος με το ιδιο μαυρο δακρυ που εκανε τα υπολοιπα κοριτσοπουλα να κλαινε οταν τα παρατουσε !
Δεν ηξερε οτι η Θεια Δικη επλαθε την εκδικηση της για τον Κωστακη μεσα στο ιδιο του το σπιτι και μαλιστα στο διπλανο δωματιο .
Υπήρχανε κι αυτέςάστα, είχε βγει η φήμη ότι οι κινέζες το έχουν οριζόντιο και το πιστεύαμε.
Χθες.πριν πόσα χρόνια είχαν γίνει οι παρτούζες με το Τικ Τοκ και τις θυμάσαι με νοσταλγία;
αλλη μια φωτογραφία της Βασουλας...
Η επιβίωση δεν είναι για όλους. Επιβιώνει μόνο ο πιο σκληρός.Υπήρχανε κι αυτές
Αλλά όταν ανοίγανε τα πόδια
Το μουνί έσφιγγε κι έκλεινε
Και δεν μπορούσανε να αναπαραχθούν.
Μας μείνανε
Μόνο αυτές που έχουν το μουνί κατακόρυφα
Κι όταν ανοίγουνε τα πόδια
Ανοίγει και το μουνί
Αυτές διασωθήκανε κι επικρατήσανε
Ευτυχώς γιατί θάχαμε μείνει
Μόνο με κατσίκες κι αγελάδες
Αυτά ίσχυαν πριν της κάνει ρεκτιφιέ και καλιμπράρισμα, ο ΔημήτρηςΧάλια ο κώλος της Βασούλας.
Χαμηλοκώλα και τον έχει τετράγωνο.![]()
Χάλια ο κώλος της Βασούλας.
Χαμηλοκώλα και τον έχει τετράγωνο.![]()
Κατσε να τη δεις στα τέσσερα και μου ξαναλες...
Σαύρα η Βασούλα
Αιμοβορε χυστη![]()
Ο κωλος της είναιΕ μα είναι κορμί αυτό για 19χρονη;;;![]()