SLIM SHADY
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 23.355
- Πόντοι
- 4.936
Δεν το εχω αυτό, κάτσε να την ψήσω να βρεθούμε...Δώσε πιπα στο λαό...
Δεν το εχω αυτό, κάτσε να την ψήσω να βρεθούμε...Δώσε πιπα στο λαό...
Ξέρει τι κάνει το κορίτσιΘέλετε επιστροφή της μιλφ ξανθιάς ;
Για ψάξε καλύτερα.....Δεν το εχω αυτό, κάτσε να την ψήσω να βρεθούμε...
Αυτή αν έβγαινε στην γύρα θα έβγαζε καλό μαρούλι με την ζήτηση που έχει. Πάνε τόσοι μήνες και ακόμα αυτή ψάχνουν... Και η πλάκα είναι ότι πλησιάζει τα 50!!!Για ψάξε καλύτερα.....
Λογικο…Αυτή αν έβγαινε στην γύρα θα έβγαζε καλό μαρούλι με την ζήτηση που έχει. Πάνε τόσοι μήνες και ακόμα αυτή ψάχνουν... Και η πλάκα είναι ότι πλησιάζει τα 50!!!
Η γκόμενα το έχει.... Και από ότι φαίνεται το απολαμβάνει!Αυτή αν έβγαινε στην γύρα θα έβγαζε καλό μαρούλι με την ζήτηση που έχει. Πάνε τόσοι μήνες και ακόμα αυτή ψάχνουν... Και η πλάκα είναι ότι πλησιάζει τα 50!!!
Η αλήθεια είναι ότι το πάει μέχρι τελικής πτώσης, όμως δεν δίνει κώλο. Επίσης, κάνει τέλειο μασάζ πολύ ανώτερο από το 80% των γυναικών που πάνε σε σπίτια.Η γκόμενα το έχει.... Και από ότι φαίνεται το απολαμβάνει!
Χαίρομαι που περνάς καλά και στο μασάζ, γιατί όλες τριγύρω είναι αρπακτικάΗ αλήθεια είναι ότι το πάει μέχρι τελικής πτώσης, όμως δεν δίνει κώλο. Επίσης, κάνει τέλειο μασάζ πολύ ανώτερο από το 80% των γυναικών που πάνε σε σπίτια.
Αν δώσει κωλαρακι θα είναι απίστευτη πιστεύωΗ αλήθεια είναι ότι το πάει μέχρι τελικής πτώσης, όμως δεν δίνει κώλο. Επίσης, κάνει τέλειο μασάζ πολύ ανώτερο από το 80% των γυναικών που πάνε σε σπίτια.
ΠερνούσαΧαίρομαι που περνάς καλά και στο μασάζ, γιατί όλες τριγύρω είναι αρπακτικά
Θα την ξαναβρείς. Έχεις τον τρόπο σου εσυΠερνούσα
Έχω να την δω 4-5 μήνεςΘα την ξαναβρείς. Έχεις τον τρόπο σου εσυ
Δεν είμαι του anal καθόλου, οπότε αν εξαιρέσεις την διαφορά ηλικίας μα ήταν TopΑν δώσει κωλαρακι θα είναι απίστευτη πιστεύω
Πρέπει γενικά να κάνει αεροπλανικάΔεν είμαι του anal καθόλου, οπότε αν εξαιρέσεις την διαφορά ηλικίας μα ήταν Top
Δεν είναι η πιο fit ή κάποια μικροκαμωμένη όμως θέλει ο άλλος να περνάει τέλεια.Πρέπει γενικά να κάνει αεροπλανικά
ΣκούπαΔεν είναι η πιο fit ή κάποια μικροκαμωμένη όμως θέλει ο άλλος να περνάει τέλεια.
Και πάντα τα θέλει η στόμα ή μέσα της, τίποτα χαμένο...
Μεεεεέσα!Δεν είναι η πιο fit ή κάποια μικροκαμωμένη όμως θέλει ο άλλος να περνάει τέλεια.
Και πάντα τα θέλει η στόμα ή μέσα της, τίποτα χαμένο...
Καυλα είναι