You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 21K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (3 μέλη και 43 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 223349
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 280
- Πόντοι
- 20
Πες ότι κάποιος είναι μέσα και έχει ζευγάρι, λες να τα αφήσει όλα για να σου απάντηση ;Είναι κάποιος μέσα ; Θα πάει ;
Αν θες να μάθεις πρέπει να πας από εκεί φίλε και να πληρώσεις εισιτήριο όπως όλη μας
xamilontonon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.570
- Πόντοι
- 441
Ναι έτσι όπως είσαι με τα χυσια σε γλύφω!ετσι;;;;
Citizen8212
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2023
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 206
Ισχύει και επίσης ισχύει για τις παραλίες γυμνιστών την ώρα της φάσης/παρτουζας κάνεις δεν κοιτάζει το κινητό τουΠες ότι κάποιος είναι μέσα και έχει ζευγάρι, λες να τα αφήσει όλα για να σου απάντηση ;
Αν θες να μάθεις πρέπει να πας από εκεί φίλε και να πληρώσεις εισιτήριο όπως όλη μας
Κόκκινη λυσσα
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 4.286
- Πόντοι
- 446
θα γινει και αυτο!!!Ναι έτσι όπως είσαι με τα χυσια σε γλύφω!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
φυσικα !!!!Εσύ τους τρως έτσι Λύσσα?
Cheng
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2023
- Like
- 3.652
- Πόντοι
- 456
Φοβερή!θα γινει και αυτο!!!
φυσικα !!!!
Διαγραμμένο μέλος 240373
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2024
- Like
- 1.785
- Πόντοι
- 206
Πόσοι σε έχουν χύσει εδώ; Θαρρώ μπορούσαν και καλύτερα με τέτοια βυζιά....ποτε;;;
και εγινα σημερα!!!!!
mixalisanto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Like
- 1.109
- Πόντοι
- 201
Πχι να την ξερουμε αλλά να την γνωρισουμε κιόλαςγια να ξερετε την κοκκινομαλα!!!
Kwstas7345
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2024
- Like
- 2.222
- Πόντοι
- 441
Τι γαμησι θες εσύ δεν λέγεται.αυτα ειναι καβλες !!!!
xamilontonon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.570
- Πόντοι
- 441
Ανυπομονώ ξανά!θα γινει και αυτο!!!
Διαγραμμένο μέλος 240265
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 464
- Πόντοι
- 21
Τη λες να έρθω μαζί σου και εγώ την επόμενη φορά απλά να σε καθαρίζω με τη γλώσσα μου παντού όπου υπάρχει γλάσο εγώ θα το καθαρίζω κάνω υπέροχη δουλειά . Απλά θα φοράω το στριγκάκι μου και που ξέρεις μπορεί να ανοίξει το κωλαράκι μου και εμένα έτσι που θα στέκομαι...ποτε;;;
και εγινα σημερα!!!!!
Τελευταία τροποποίηση:
cdBIANCA
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2019
- Like
- 144
- Πόντοι
- 0
Για το σημερινό (Κυριακή 25/05) δεν θα μιλήσει κανείς;
Θα δώσω εγώ το ρεπορτάζ. Εθεάθει αργά το απόγευμα ζεύγος νεαρό, με full face (ροζ για την μουναρα και μαύρο για τον κύριο) στον πρώτο όροφο από τη μεριά του υπογείου. Η γκομενα νέα κάτω των 30, σωματαρα γυμναστηρίου, ο άντρας επίσης κάπου εκεί, γαμάτοι τύποι και οι δύο. Είχαν αράξει καναπέ και η γκομενα έπαιζε με έναν δονητή ενώ ο δικός της τον έπαιζε. Μέχρι που καυλωσε πολύ και τον καβάλησε.
Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι στο δωμάτιο πίσω από την τηλεόραση, γαμιοταν ένας κύριος με κάποιον άλλον, ενώ είχαμε μαζευτεί περί τα 8-9 άτομα μπροστά από την γκομενα. Έπαιρνε (η κοπέλα) πίπες μόνο με καποτες, γαμιοταν μόνο με τον γκόμενο της ΑΛΛΑ ζητούσε χυσια στα βυζια άνευ πρότερης διαλογής.
Παρέμειναν αρκετές ώρες - σε σημείο που έμειναν και μόνοι τους κάποια στιγμή.
Ωραίοι τύποι, θα ήθελα να βλέπω τέτοιου είδους φάσεις - ανεξαρτήτως αν θα γούσταρα να συμμετέχω. Είδα ότι το κοινό την εκτίμησε καθώς υπήρχαν πολλοί που κρέμονταν από τις σκάλες.
Εύγε στα παιδιά αν το διαβάζουν. Πολύ καυλα το όλο σκηνικό.
Θα δώσω εγώ το ρεπορτάζ. Εθεάθει αργά το απόγευμα ζεύγος νεαρό, με full face (ροζ για την μουναρα και μαύρο για τον κύριο) στον πρώτο όροφο από τη μεριά του υπογείου. Η γκομενα νέα κάτω των 30, σωματαρα γυμναστηρίου, ο άντρας επίσης κάπου εκεί, γαμάτοι τύποι και οι δύο. Είχαν αράξει καναπέ και η γκομενα έπαιζε με έναν δονητή ενώ ο δικός της τον έπαιζε. Μέχρι που καυλωσε πολύ και τον καβάλησε.
Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι στο δωμάτιο πίσω από την τηλεόραση, γαμιοταν ένας κύριος με κάποιον άλλον, ενώ είχαμε μαζευτεί περί τα 8-9 άτομα μπροστά από την γκομενα. Έπαιρνε (η κοπέλα) πίπες μόνο με καποτες, γαμιοταν μόνο με τον γκόμενο της ΑΛΛΑ ζητούσε χυσια στα βυζια άνευ πρότερης διαλογής.
Παρέμειναν αρκετές ώρες - σε σημείο που έμειναν και μόνοι τους κάποια στιγμή.
Ωραίοι τύποι, θα ήθελα να βλέπω τέτοιου είδους φάσεις - ανεξαρτήτως αν θα γούσταρα να συμμετέχω. Είδα ότι το κοινό την εκτίμησε καθώς υπήρχαν πολλοί που κρέμονταν από τις σκάλες.
Εύγε στα παιδιά αν το διαβάζουν. Πολύ καυλα το όλο σκηνικό.
Διαγραμμένο μέλος 240265
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 464
- Πόντοι
- 21
Καλημέρα σας αν φέρω το κωλαράκι μου από της 13.00 μέχρι 17.00 να το τοποθετήσω στο μπουντρούμι στην αγαπημένη μου τρύπα και είναι σε κοινή θέα και χρήση έτοιμο για όλους θα περάσουμε της 10 επίσκεψης; Δηλώσετε ποια μέρα μπορείτε η μέρα με τους περισσότερους κερδίζει!
lospalamaris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.525
- Πόντοι
- 486
για τρελο γλυψιμο!!ποτε;;;
και εγινα σημερα!!!!!
Διαγραμμένο μέλος 240265
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 464
- Πόντοι
- 21
Καλημέρα σας αν φέρω το κωλαράκι μου από της 13.00 μέχρι 17.00 να το τοποθετήσω στο μπουντρούμι στην αγαπημένη μου τρύπα και είναι σε κοινή θέα και χρήση έτοιμο για όλους θα περάσουμε της 10 επίσκεψης; Δηλώσετε ποια μέρα μπορείτε η μέρα με τους περισσότερους κερδίζει
Συνημμένα
Μωρή καυλα!!! Πότε θα ξαναπάς να γίνω άλλος ένας που τελειώνει στις βυζαρες σου;ποτε;;;
και εγινα σημερα!!!!!
Κόκκινη λυσσα
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 4.286
- Πόντοι
- 446
Stasino
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2020
- Like
- 724
- Πόντοι
- 81
Τι εγινε καυλιαρα?αυτο!!!! και να πειτε στον χοντρο οτι αυτος με εδιωξε!!!!!!!!!!!!!!
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 58K
- Απαντήσεις
- 242
- Εμφανίσεις
- 82K
- Απαντήσεις
- 113
- Εμφανίσεις