Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Κόκκινη λυσσα

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.121
Πόντοι
446
αυτα ειναι καβλες !!!!

Συνημμένα

• μουνι κολος.gif
    μουνι κολος.gif
    2,5 MB · Εμφανίσεις: 63

Sagkaflias

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
203
Πόντοι
0
Είναι κάποιος μέσα ; Θα πάει ;
Πες ότι κάποιος είναι μέσα και έχει ζευγάρι, λες να τα αφήσει όλα για να σου απάντηση ;
Αν θες να μάθεις πρέπει να πας από εκεί φίλε και να πληρώσεις εισιτήριο όπως όλη μας

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
773
Πόντοι
81
Πες ότι κάποιος είναι μέσα και έχει ζευγάρι, λες να τα αφήσει όλα για να σου απάντηση ;
Αν θες να μάθεις πρέπει να πας από εκεί φίλε και να πληρώσεις εισιτήριο όπως όλη μας
Ισχύει και επίσης ισχύει για τις παραλίες γυμνιστών την ώρα της φάσης/παρτουζας κάνεις δεν κοιτάζει το κινητό του

Κόκκινη λυσσα

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.121
Πόντοι
446

Akis1927

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2018
Like
172
Πόντοι
1
Είναι κανείς στο ίδρυμα τώρα; Να μας πει τι γίνεται;

GrSheLover

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
432
Πόντοι
20
ποτε;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

και εγινα σημερα!!!!!
Τη λες να έρθω μαζί σου και εγώ την επόμενη φορά απλά να σε καθαρίζω με τη γλώσσα μου παντού όπου υπάρχει γλάσο εγώ θα το καθαρίζω κάνω υπέροχη δουλειά . Απλά θα φοράω το στριγκάκι μου και που ξέρεις μπορεί να ανοίξει το κωλαράκι μου και εμένα έτσι που θα στέκομαι...

Τελευταία τροποποίηση:

cdBIANCA

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2019
Like
122
Πόντοι
0
Για το σημερινό (Κυριακή 25/05) δεν θα μιλήσει κανείς;

Θα δώσω εγώ το ρεπορτάζ. Εθεάθει αργά το απόγευμα ζεύγος νεαρό, με full face (ροζ για την μουναρα και μαύρο για τον κύριο) στον πρώτο όροφο από τη μεριά του υπογείου. Η γκομενα νέα κάτω των 30, σωματαρα γυμναστηρίου, ο άντρας επίσης κάπου εκεί, γαμάτοι τύποι και οι δύο. Είχαν αράξει καναπέ και η γκομενα έπαιζε με έναν δονητή ενώ ο δικός της τον έπαιζε. Μέχρι που καυλωσε πολύ και τον καβάλησε.

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι στο δωμάτιο πίσω από την τηλεόραση, γαμιοταν ένας κύριος με κάποιον άλλον, ενώ είχαμε μαζευτεί περί τα 8-9 άτομα μπροστά από την γκομενα. Έπαιρνε (η κοπέλα) πίπες μόνο με καποτες, γαμιοταν μόνο με τον γκόμενο της ΑΛΛΑ ζητούσε χυσια στα βυζια άνευ πρότερης διαλογής.

Παρέμειναν αρκετές ώρες - σε σημείο που έμειναν και μόνοι τους κάποια στιγμή.

Ωραίοι τύποι, θα ήθελα να βλέπω τέτοιου είδους φάσεις - ανεξαρτήτως αν θα γούσταρα να συμμετέχω. Είδα ότι το κοινό την εκτίμησε καθώς υπήρχαν πολλοί που κρέμονταν από τις σκάλες.

Εύγε στα παιδιά αν το διαβάζουν. Πολύ καυλα το όλο σκηνικό.

GrSheLover

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
432
Πόντοι
20
Καλημέρα σας αν φέρω το κωλαράκι μου από της 13.00 μέχρι 17.00 να το τοποθετήσω στο μπουντρούμι στην αγαπημένη μου τρύπα και είναι σε κοινή θέα και χρήση έτοιμο για όλους θα περάσουμε της 10 επίσκεψης; Δηλώσετε ποια μέρα μπορείτε η μέρα με τους περισσότερους κερδίζει!

GrSheLover

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
432
Πόντοι
20
Καλημέρα σας αν φέρω το κωλαράκι μου από της 13.00 μέχρι 17.00 να το τοποθετήσω στο μπουντρούμι στην αγαπημένη μου τρύπα και είναι σε κοινή θέα και χρήση έτοιμο για όλους θα περάσουμε της 10 επίσκεψης; Δηλώσετε ποια μέρα μπορείτε η μέρα με τους περισσότερους κερδίζει

Συνημμένα

• mmm-what-would-you-do-to-my-asspussy-v0-3uy0obgoqm7b1.jpg
    mmm-what-would-you-do-to-my-asspussy-v0-3uy0obgoqm7b1.jpg
    64,2 KB · Εμφανίσεις: 53

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom