Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (6 μέλη και 15 επισκέπτες)

Cross_Lena

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2023
Like
149
Πόντοι
0
Παρασκευή τι ωρα αξίζει να παω? Εδώ στα σχόλια λένε μετά τις 00 00. Αλλά όσες φορές εχω παει 21 00 έχει πιο πολύ κοσμο αντί για 00 00

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
773
Πόντοι
81
Μία κοκκινομάλα ξέρω που έχω συναντηθεί στο Πρίαμο με μερικούς παίκτες. Μπορώ να βεβαιώσω ότι είναι φανταστική γυναίκα, πληθωρική ,άκρως σεξουαλική , κοινωνική και δεν αφήνει κανένα αρσενικό "αδιάφορο".
Εγώ ξέρω τις κοκκινομάλλες από το 8downtown τυπε που έρχονται με τους άνδρες τους και τα άλλα ζευγάρια σε ξενοδοχεία δεν πάω

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
773
Πόντοι
81
Παρασκευή τι ωρα αξίζει να παω? Εδώ στα σχόλια λένε μετά τις 00 00. Αλλά όσες φορές εχω παει 21 00 έχει πιο πολύ κοσμο αντί για 00 00
Κοίτα έχω παρατηρήσει ότι από τις έξι εφτά το απόγευμα Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο έως δώδεκα μια έχει τον περισσότερο κόσμο που έχω δει στο ίδρυμα τώρα είναι ανάλογα τα ωράρια του καθενός

spaceman00

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2025
Like
19
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες. Μπορεί κάποιος να μου πει τη διεύθυνση του σινεμά και ποιες μέρες μαζεύει κόσμο ;

gay_johnjohn

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2020
Like
357
Πόντοι
21
Φιλε κ με την μιλφ που μιλησα και μου πε αρκετα πραγματα μονο ενα πραγμα καταλαβα.Αν και οποτε ειναι η φαση.Ναι αν εχω χρονο 5 ωρες να περασω μεσα μπας και.Αν δεν εχω χρονο ειναι κατα 90% πεταμενα λεφτα και κατα 50% αν τελικα υπαρχει καμια η οποια ομως δεν ειναι 100% οτι θα ανταποκρινεται.Οκ ξερουμε που μπαινουμε και τι μπορει να γινει.Πχ σε βροχερη μερα εμενα μου φανηκε ευκαιρια διοτι λεω δε θα προσεγγισει κοσμος (και γυναικες φυσικα δε θα πανε) αλλα αν τυχον πανε θα ναι με λιγοτερο κοσμο κ πιο διαχυτικες ισως λογω ησυχιας.Βλεπω τι μπαινει κ τι βγαινει.Φυσιολογικοι ανθρωποι μπαινοβγαινουν,γυναικες ποτε.Δε περνουσα πολυ καιρο κ τωρα που ξαναπερναω τα ιδια,τζιφος.Δε ρισκαρω φιλε μου να μπω να δω αντρες κ να χασω 15 ευρω γτ αν δε δωσω το 15αρι θα μαι ''εγκλωβισμενος''.Αρα κανω βολτες παρακατω και τελειωνει το θεμα.Αντιθετως σκεφτομαι να περασω με κοπελα μεσα για να ναι σιγουρο.Κατι που κανουν πολλα ντουετα χωρις να ανταποκρινονται.Ισα για τη φαση αν βρεθει ηρεμια.Κ αν ειναι και πουτανιαρα γιατι οχι αναλογως ψυχολογιας.Ν αμπω να δω κατα 90% γκει δε μου λεει κατι ουτε θα φτιαχτω βλεπωντας τραβελια να γαμιουνται.Καλα κ στη γυμνιστων αραια θα δεις γυναικα και μονη μαλιστα.Η θα ναι καποια που δε θα σαρεσει.Η και να δεις δε θα γινει τιποτα περαν απο ματι.Στο σινεμα δε θα μπω ομως για ματι οπως καταλαβαινεις κ η παραλια ειναι και δωρεαν συν την ολη βολτα της.Καταλαβαινομαστε.Η μονη σοβαρη λυση ειναι αν τσιμπησεις καποιο ζευγαρι και υπαρξει συμπαθεια κ βρεθειτε ξανα εκτος cinema η και εκει.Για γυναικα μονη δε το συζητω καν,αυτο ζηταμε οταν λεμε 1 στο 1000000.Μακαρι να βρισκεις.Εγω δεν γινομαι ακομα θαμωνας,θα ρθω καποια στιγμη απο κει γτ θελει δοκιμαστικο μιας βδομαδα ςκαθε μερα σε διαφορετικες ωρες να δω τι γινεται κτλ πετωντας λεφτα.Κ πριν θυμωσεις να σου αναφερω οτι τραβελια gay κτλ μου εχουν στειλει μηνυματα προσπαθωντας να με πεισουν ξερεις γιατι.Μαλιστα με υπουλους τροπους και δειχνωντας μου φωτο μηπως πεισθω αφου δεν ηθελα.Φυσικα ειχα και φυσιολογικα μηνυματα αναμεσα τους
Και λ
Μία κοκκινομάλα ξέρω που έχω συναντηθεί στο Πρίαμο με μερικούς παίκτες. Μπορώ να βεβαιώσω ότι είναι φανταστική γυναίκα, πληθωρική ,άκρως σεξουαλική , κοινωνική και δεν αφήνει κανένα αρσενικό "αδιάφορο".
Τη Ντέμη λες ?

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.596
Πόντοι
206
Σκέφτομαι αυτούς που θα το σκάνε από τη δουλειά να πάνε μεσημέρι στο downtown, θα τους ψάχνει το boss και θα τους λεει "που ήσουν ρε μαλάκα, που χάθηκες; τον έπαιζες;" και όντως θα έχει πέσει μέσα χα χα χα

tzuliacross!!

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2024
Κριτικές
1
Like
524
Πόντοι
81

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
773
Πόντοι
81
Για πες ...αυτή που λες τη λένε Ντέμη ? Που συνήθως έρχεται με τον άνδρα της που αυτός μόνο κοιτάει ?
Αυτή με τον άνδρα της που κοιτάει να τους την γαμαμε δεν ειναι κοκκινομαλα κοκκινομάλλες είναι άλλες οι κοκκινομάλλες δεν κοιτάνε οι άνδρες τους συμμετέχουν αυτή που την γαμαμε bukkake και παρτούζα στην οθόνη και στους καναπέδες είναι μελαχρινή

Marios27

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2008
Like
140
Πόντοι
1
Εγώ είμαι καθοδον για το ίδρυμα τώρα!

Κόκκινη λυσσα

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.111
Πόντοι
446
ετσι καβλακι...

Κόκκινη λυσσα

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.111
Πόντοι
446
γιατι εχω καβλες!!!

Συνημμένα

• photo_2025-05-19_12-20-39.jpg