- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 174
- Like
- 120.827
- Πόντοι
- 97.923
Ζόρικα τα πράγματα.

Τυπε έχω απλά μολις τελείωσαν και τα 3 είδη και τα 3 κουτιαΈχει κανείς ολίγα χάπια?.. ζαναξ αρνταν βαλιουμ....ότι έχετε παιδια
Δώσε και θα το ποντάρω στο τι τσίμπησες αυριοΘες ένα στεντόν των 5.000;
Ο Μπαρτζωκας κοιμάται λιγάκι θα ξυπνήσει στις δηλώσεις "ειναι μεγάλη επιτυχία που φθάσαμε έως εδω"
Αν φτου κακά δεν περάσουμε τελικό ειναι αναπόφευκτο και λογικά θα δρομολογήσει τις εξελίξεις ο ιδιοςΌτι και να γίνει και δεν το λέω για γκρίνια ο μπι του χρόνου πρέπει να φύγει...
Και ο ΦαλΌτι και να γίνει και δεν το λέω για γκρίνια ο μπι του χρόνου πρέπει να φύγει...
Ναι...εγώ λέω και αν το πάρουμε πρέπει...Αν φτου κακά δεν περάσουμε τελικό ειναι αναπόφευκτο και λογικά θα δρομολογήσει τις εξελίξεις ο ιδιος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και ο Φαλ
Πάντως στο σπορ φμ ήδη τον ξεσκίζουν
Στο περίπου, αλλά πάνω-κάτω τα ίδια. Μπράβο Βεζένκοφ, μας υποχρέωσες...Τίποτα δεν περιμένω από το μπάσκετ γενικά. Άρχισε πάλι το δούλεμα εντωμεταξύ ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης και τρίχες κατσαρές. Τα 'χουμε ξανακούσει αυτά. Στο κρίσιμο ματς θα σπάσουν τα καλάθια και ο Βεζένκοφ και ο Φουρνιέ. Είμαι σίγουρος. Επίσης είμαι σίγουρος και ποιός θα το ξαναπάρει (δυστυχώς).