Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ΤΕΣΤ ΤΕΣΤ ΤΕΣΤ
Κρέπα τυρί γαλοπούλα με ταραμά και λευκή σοκολάτα. Αχλάδι με πλαστή σαρδέλα και σορμπέ φασολάδα με σιρόπι τραχανά.![]()

ΝαιGAMIESTE![]()
αν ήταν να παω σε παιχνίδι εγώ θέλω να πάω στο ντράγκονς ντεν να πάρω και λεφτάΕίσαι έτοιμος για master chef να ξεκάνεις τους κριτές

Κωλογερε γραψτους στα μαραμένα τα παπαρια σου.![]()
858K views · 7.9K reactions | Θα τα ξεκάνουν τα γερόντια !! The old people will be destroyed !! #reels #fyp #funny | Antonis Bentouris
Θα τα ξεκάνουν τα γερόντια !! The old people will be destroyed !! #reels #fyp #funnywww.facebook.com
Πες τα Μαν με τους κωλομπαραδεςΚωλογερε γραψτους στα μαραμένα τα παπαρια σου.
Εγώ βλέπω ότι κάθε μέρα το πιάτο σου έχει μέσα 3-4 διαφορετικά φαγια.
Το στυλιστικο τους χάλασε τους τραχανοπλαγιαδες, λες και στο άντερο τους θα παραταχθούν ατόφια...
Προτιμώ ένα γεμάτο πιάτο παρά κάτι μετά- μονδερνα πουστριλικια σε αδειο πιάτο.Κωλογερε γραψτους στα μαραμένα τα παπαρια σου.
Εγώ βλέπω ότι κάθε μέρα το πιάτο σου έχει μέσα 3-4 διαφορετικά φαγια.
Το στυλιστικο τους χάλασε τους τραχανοπλαγιαδες, λες και στο άντερο τους θα παραταχθούν ατόφια...
Μικρός είναι ακόμα ..Στο γηροκομείο με τον κωλόγερο και γρήγορα
Το κέικ οριακά γλιτώνει την αναφορά, οριακάΚέικ καρότου με καρύδια και κρέμα τυριού και φρέντο καπουτσίνο μέτριος.![]()
Την μαγιονέζα την θες για να γλιστράει λογικαμπανάνα μαγιονέζα είναι από τα αγαπημένα μου
Χυμό, κουλούρι και μουνί Μαριάνας, και μετά καφέ.
Χυμό από μουνοχυμα;Χυμό, κουλούρι και μουνί Μαριάνας, και μετά καφέ.
το στιβει το μουνι ο μπαρμπας ΤΟ ΣΤΙΒΕΙΧυμό από μουνοχυμα;
Χυμό από μουνοχυμα;