You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βόλτα λόγω εγγύτητας υποχρεώσεων στο καλοκαιρινό μετάξι. Μπήκα κ είδα την Μπέλλα στο 1Γ. Άστραψε η μουρίτσα της και λέω να το ξαναεπιχειρήσω εν ευθε΄τω χρόνο. Με την εν λόγω κορασίδα ε΄χω κάνει ένα ιδιαίτερο κρεβάτι πριν πολυ καιρο , στο Κολωνού 45 μονό , όπου ξεκίνησε
Θυμάμαι την αματουρικη πίπα της , το λαχάνιασμα ΄όταν μου τον έπαιζε κ το αναψοκοκκίνισμά της στα καρφώματα . Επίσης θυμάμαι τις μυρωδιές από τα μουνόζουμα έχοντας περάσει αρκετά τον χρόνο τότε ,και δεν ήταν οτι πιο ευχάριστο.
Πιθανόν να περάσω αφού έχω πετάξει τα χοντρά σε καμιά γιαγιά της 1ης βάρδιας , να την μακελέψω.
Υ.΄Γ Γαμώ το καλοκαίρι !! Ζήτω ο χειμώνας!!
Θυμάμαι την αματουρικη πίπα της , το λαχάνιασμα ΄όταν μου τον έπαιζε κ το αναψοκοκκίνισμά της στα καρφώματα . Επίσης θυμάμαι τις μυρωδιές από τα μουνόζουμα έχοντας περάσει αρκετά τον χρόνο τότε ,και δεν ήταν οτι πιο ευχάριστο.
Πιθανόν να περάσω αφού έχω πετάξει τα χοντρά σε καμιά γιαγιά της 1ης βάρδιας , να την μακελέψω.
Ευάγγελε όταν λες η υπηρεσία εννοείς την τσα2? Παίζει να μας κάτσει με το κατιτίς? Τεράστια δηλαδή?Φίλε βυζάρες αν και είναι χοντρούλα έχει μια υπηρεσία μικρούλα στο Φώκαιας 17Β ήταν νύχτα αλλά τώρα δουλεύει απόγευμα έχει κάτι βυζάρες να χωθείς μέσα και να μην βγαίνεις αλλά δεν ξέρω αν κάνει κάτι
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 193
- Like
- 50.428
- Πόντοι
- 35.948
Δούλευε??? μπορείς με μου πεις?
Απλά πάει όποτε της καπνίσει στο 86α...Η Μίρα ακόμη στο 86α δουλεύει φίλε??
Είχα δοκιμάσει πριν από κανά δυο μήνες τη Λάνα στο Βέργας 7 "Σαμπινόσπιτο" και ξαναπέρασα μήπως την πετύχω, ήτανε μια Αλεξάνδρα στο δωμάτιο.
Ιάσονος 44 μεσαίο όροφος η Φωφώκα, εγγυημένη κατάθεση με μηδενική απόδοση στο στοίχημα!
Ιάσονος 44 μεσαίο όροφος η Φωφώκα, εγγυημένη κατάθεση με μηδενική απόδοση στο στοίχημα!
Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 456
Ευχαριστώ για τη πληροφορίαΑπλά πάει όποτε της καπνίσει στο 86α...
alexandro1982
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2010
- Like
- 185
- Πόντοι
- 0
Φολαρα... απορώ πως συνεχίζει ακόμα στο άθλημα... ούτε ματιά της ρίχνω όποτε πάω στα Αγκύρας...Τα έχουμε γράψει και ξαναγράψει γι' αυτή
Ορισμένοι δεν διαβάζετε τίποτα και μετά μένετε έκπληκτοι που πέσατε σε φόλα![]()
Δεν νομίζω, ξέρω ποιος είμαι: υποψήφιος επενδυτής που αναζητά αξιόλογες επενδυτικές επιλογές. Τώρα αν θεωρείς πολύτιμες κ κρυφές αυτού του είδους τις πληροφορίες, ποιός ο λόγος ύπαρξης του σαΐτ;ούτε 24 ώρες εγγεγραμενος στο σαητ και ζητάς τέτοιες πολύτιμες και κρυφές πληροφορίες? ποιος νομίζεις ότι είσαι? Βαλε αθλητικά ξεκίνα ενημερώσεις και βλέπουμε ..
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 13.612
- Πόντοι
- 5.827
Φόλα αλέρτ. Η τσατσά στο Φυλής 71 κάτω μου είπε ψέματα για την Άννα, την ξανθιά Λατίνα, ότι μόνο ο κώλος είναι έξτρα και το ελεύθερο στοματικό είναι στο πρόγραμμα, αλλά όταν η κοπέλα ήρθε, μου είπε ότι και το ελεύθερο στοματικό είναι +20. Επίσης χωρίς ίχνος προκαταρκτικών πήγε αμέσως να μου φορέσει καπότα, αλλά ασχολίαστο. Είναι για γέλια αν νομίζουν ότι μπορούν έτσι να κοροϊδεύουν τον κόσμο.
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 45
- Like
- 7.792
- Πόντοι
- 3.446
Περασμα σήμερα ακριβώς στις 17:00 από φυλής κ πέριξ μετά από καιρό.Οι λατινες μου περνάν απαρατήρητες κ δεν θυμάμαι ονόματα.
Φ66αρια στο ένα Νίκη χοντρη ρωσιδα κ στο άλλο Λατινα
Φ54 κατω 2 λατινες
Φ54 πάνω κλειστό
Φυλ 72αρία στο ένα Ειρηνη με φουλ κ στο υπόγειο μια χοντρή
Φ74αρια τιο ένα κλειστό το άλλο Μαγια στο δωμάτιο.
Φ84Α κλειστό
Φ84Β ΦολοΜαρια
Φ86 Α Κατερίνα Ρωσίδα. Όλοι ρωτούσαν για Τζέσικα
Φ65Α Μία μαύρη χοντρη δεν ειπε ονομα νομίζω μπεκυ
Φ65Β κορινα ρουμανα
Φ67 Έλλη κ Έλενα
Φ69Β Εμμυ Ρωσίδα με τατουάζ πιτσιρίκα
Φ69Α Εμμυλι με βυζαρες από Φιλιππίδου
Φ71 Μία λατινα χοντρουλα κ εδώ
Φ61Α κλειστό
Φιλ πάνω Νάταλι μιλφαρα κ Καρολινα
Φιλ κάτω Μιχαελα πολύ ψηλή κ Ντιανα
Φωκ17Α Μόνικα κ το άλλο κλειστό
Φωκ 25Α μια χοντρη με τατουάζ φιλάκια στον πισινό Καρίνα αν θυμάμαι καλά κ μεγάλο στήθος
Φωκ 25 Β η τζανινα Ρουμανα
Φωκ 27 άρια υπόγειο κλειστό σκάλες Έλενα κ όροφος Ταλια λατινα
Φωκ9 κλειστο κ 7 Στελλα με φουλ
Φώκαιας 7 υπόγειο μια με ραστα Μάλια ωραίο δεν ειπε ονομα έκλεισε στις 8 ξέρει κάποιος??
Φωκ 13αρια στο ένα κλειστό κ στο άλλο η ρωσιδα Σονια με φουλ
Φωκ 19 Κάρλα
Αγκυρας στο ένα Το 9 Ήρα κ άλλη μια δεν θυμάμαι
Αγκυρας 12 Αλισα αλλά έκλεισε στις 7.
Βεργας 73 άρια κλειστά
Βεργας 7 Αλεξάνδρα κ Τίνα υπόγειο
Βεργας 6 πάνω μια Κορίνα με μεγάλο κώλο
Βεργας 6 κάτω Βικτωρία στο δωμάτιο
Βεργας 2 μια μιλφαρα ξανθιά με μεγάλο στήθος. Η Λίκα η Λινκα η αδυνατουλα σε 2 μήνες παλι στη δουλειά λείπει πατριδα ειπε η 2τσα.
Φ66αρια στο ένα Νίκη χοντρη ρωσιδα κ στο άλλο Λατινα
Φ54 κατω 2 λατινες
Φ54 πάνω κλειστό
Φυλ 72αρία στο ένα Ειρηνη με φουλ κ στο υπόγειο μια χοντρή
Φ74αρια τιο ένα κλειστό το άλλο Μαγια στο δωμάτιο.
Φ84Α κλειστό
Φ84Β ΦολοΜαρια
Φ86 Α Κατερίνα Ρωσίδα. Όλοι ρωτούσαν για Τζέσικα
Φ65Α Μία μαύρη χοντρη δεν ειπε ονομα νομίζω μπεκυ
Φ65Β κορινα ρουμανα
Φ67 Έλλη κ Έλενα
Φ69Β Εμμυ Ρωσίδα με τατουάζ πιτσιρίκα
Φ69Α Εμμυλι με βυζαρες από Φιλιππίδου
Φ71 Μία λατινα χοντρουλα κ εδώ
Φ61Α κλειστό
Φιλ πάνω Νάταλι μιλφαρα κ Καρολινα
Φιλ κάτω Μιχαελα πολύ ψηλή κ Ντιανα
Φωκ17Α Μόνικα κ το άλλο κλειστό
Φωκ 25Α μια χοντρη με τατουάζ φιλάκια στον πισινό Καρίνα αν θυμάμαι καλά κ μεγάλο στήθος
Φωκ 25 Β η τζανινα Ρουμανα
Φωκ 27 άρια υπόγειο κλειστό σκάλες Έλενα κ όροφος Ταλια λατινα
Φωκ9 κλειστο κ 7 Στελλα με φουλ
Φώκαιας 7 υπόγειο μια με ραστα Μάλια ωραίο δεν ειπε ονομα έκλεισε στις 8 ξέρει κάποιος??
Φωκ 13αρια στο ένα κλειστό κ στο άλλο η ρωσιδα Σονια με φουλ
Φωκ 19 Κάρλα
Αγκυρας στο ένα Το 9 Ήρα κ άλλη μια δεν θυμάμαι
Αγκυρας 12 Αλισα αλλά έκλεισε στις 7.
Βεργας 73 άρια κλειστά
Βεργας 7 Αλεξάνδρα κ Τίνα υπόγειο
Βεργας 6 πάνω μια Κορίνα με μεγάλο κώλο
Βεργας 6 κάτω Βικτωρία στο δωμάτιο
Βεργας 2 μια μιλφαρα ξανθιά με μεγάλο στήθος. Η Λίκα η Λινκα η αδυνατουλα σε 2 μήνες παλι στη δουλειά λείπει πατριδα ειπε η 2τσα.
Dsar263
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 99
- Like
- 21.355
- Πόντοι
- 19.236
Αυτη η Μπελλα στο Ιασωνος 1γ πρεπει να ειναι 50+ και ειναι θωρηκτο απο οτι θυμαμαι....Συνηθως την πετυχαινα μεταμεσονυχτια βαρδια...αυτην την Μπελλα ξερω τοσο καιρο εγω στο 1γ....ειναι οντως αυτη ή "καινουργια" κοπελα...Πως ειναι εμφανησιακα?Βόλτα λόγω εγγύτητας υποχρεώσεων στο καλοκαιρινό μετάξι. Μπήκα κ είδα την Μπέλλα στο 1Γ. Άστραψε η μουρίτσα της και λέω να το ξαναεπιχειρήσω εν ευθε΄τω χρόνο. Με την εν λόγω κορασίδα ε΄χω κάνει ένα ιδιαίτερο κρεβάτι πριν πολυ καιρο , στο Κολωνού 45 μονό , όπου ξεκίνησε
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 193
- Like
- 50.428
- Πόντοι
- 35.948
Τα έχουμε γράψει πολλάκις κ για αυτή τη φόλα!Φόλα αλέρτ. Η τσατσά στο Φυλής 71 κάτω μου είπε ψέματα για την Άννα, την ξανθιά Λατίνα, ότι μόνο ο κώλος είναι έξτρα και το ελεύθερο στοματικό είναι στο πρόγραμμα, αλλά όταν η κοπέλα ήρθε, μου είπε ότι και το ελεύθερο στοματικό είναι +20. Επίσης χωρίς ίχνος προκαταρκτικών πήγε αμέσως να μου φορέσει καπότα, αλλά ασχολίαστο. Είναι για γέλια αν νομίζουν ότι μπορούν έτσι να κοροϊδεύουν τον κόσμο.
Διαφορετικά μαγαζιά, με διαφορετικές κοπέλες...
Δεν είπα φίλε ότι έκανα ακαποτο , 69 έκανα ...Στο Αλκαμένους δεν κάνουν ακάποτα ρε φίλε!! (τουλάχιστον σε μένα.) Αντε να σου γλύψουν κάνα αρχίδι...
Τι να κολλήσει κανείς από γλυψαρχίδιασμα δηλαδή...
Papoutsaras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2023
- Like
- 1.770
- Πόντοι
- 201
Από πλευράς μετάδοσης ΣΜΝ από γυναίκα σε άντρα, όταν κάνεις 69 είναι το ίδιο με το να την γαμάς ακάποτα!Δεν είπα φίλε ότι έκανα ακαποτο , 69 έκανα ...
ίσως κάνει 2πλο βάρδια. Εγώ μόνο πρωινή την βλέπω . Θωρηκτό όχι δεν είναι , παχουλή κ χοντροκομμένη ναι. ξανθιά , μέτριο ύψος , λεπτά χείλη, μάγουλα και κοιλιά.Αυτη η Μπελλα στο Ιασωνος 1γ πρεπει να ειναι 50+ και ειναι θωρηκτο απο οτι θυμαμαι....Συνηθως την πετυχαινα μεταμεσονυχτια βαρδια...αυτην την Μπελλα ξερω τοσο καιρο εγω στο 1γ....ειναι οντως αυτη ή "καινουργια" κοπελα...Πως ειναι εμφανησιακα?
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.641
- Πόντοι
- 6.495
Από πλευράς ΣΜΝ συμφωνώ.... μόνο που δεν μένει έγγυοςΑπό πλευράς μετάδοσης ΣΜΝ από γυναίκα σε άντρα, όταν κάνεις 69 είναι το ίδιο με το να την γαμάς ακάποτα!
Giovanni Silva.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.270
- Πόντοι
- 481
Καλημέρα πείτε καμιά καλή μαυρουλα απογευματινή βάρδια. Τα κυάλια πάντα όρθια!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις