Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 193
- Like
- 50.424
- Πόντοι
- 35.948
Από Μπάκιγχαμ η Μονακό η φωτογραφία?Υπαρχει ουρα προτεραιοτητας
Από Μπάκιγχαμ η Μονακό η φωτογραφία?Υπαρχει ουρα προτεραιοτητας
αυτξερει κανεις τι εχει γινει η Ιωαννα απο την ομορφη Λιβαδεια ;;;;
Σιδερένιος αδερφέ!Μύστες να χαίρεστε την κάθε μέρα σας . Απέχω λόγω ατυχήματος. Να είστε ωραίοι, να γαματε και για εμένα που με ξάπλωσαν σε κρεβάτι για 3 μήνες στα 30 μου. Τα λέμε στην επόμενη γύρα.
Victoria square my kind sirΑπό Μπάκιγχαμ η Μονακό η φωτογραφία?
Περαστικά μύστηΜύστες να χαίρεστε την κάθε μέρα σας . Απέχω λόγω ατυχήματος. Να είστε ωραίοι, να γαματε και για εμένα που με ξάπλωσαν σε κρεβάτι για 3 μήνες στα 30 μου. Τα λέμε στην επόμενη γύρα.
Περαστικα συναδελφε.Μύστες να χαίρεστε την κάθε μέρα σας . Απέχω λόγω ατυχήματος. Να είστε ωραίοι, να γαματε και για εμένα που με ξάπλωσαν σε κρεβάτι για 3 μήνες στα 30 μου. Τα λέμε στην επόμενη γύρα.
Περαστικά μύστη μου. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψεις δριμύτερος στους στιβους του έρωτα, πληρωμένου και μη.Μύστες να χαίρεστε την κάθε μέρα σας . Απέχω λόγω ατυχήματος. Να είστε ωραίοι, να γαματε και για εμένα που με ξάπλωσαν σε κρεβάτι για 3 μήνες στα 30 μου. Τα λέμε στην επόμενη γύρα.
Υπαρχει ουρα προτεραιοτητας
Διαφορετικά μαγαζιά, με διαφορετικές κοπέλες...Επειδή γράφτηκε ότι κάποιος τσίμπησε κάτι από Ειρήνη στο Αλκαμένους και επειδή στο βεργας 7 πριν μια εβδομάδα πήρα μια Ειρήνη μπορεί κάποιος να μας πει αν είναι ίδια για να ξέρουμε ....έστω να μου πει σε pm αν δε θέλει εδώ .
Το λέω γτ ήτανε μαζί με μια Μελίσα που όπως είδα είναι με μια Μελίσα κ στο Αλκαμένους και επειδή μοιάζει σε περιγραφή ....όχι τίποτα άλλο να προσέχουμε άμα είναι .
Ναόμι πήρε κανείς άλλος τώρα τελευταία; Να δούμε πως πάει το "θέμα"... Επίσης, τι vibe είχε φίλε;Αρχες τριτης βαρδιας εχθες,πραγματοποιηθει τσαρκα εν συντομια.Αρχικα Φιλιππιδου 11οπου κατω ηταν η Νταϊαννα το ζουμπουλι και επανω η Ναομι με μια αλλη παντελως αδιαφορη μεγαλοκοπελα.
Περαστικά!!!αυτ
Σιδερένιος αδερφέ!
Στο Αλκαμένους δεν κάνουν ακάποτα ρε φίλε!! (τουλάχιστον σε μένα.) Αντε να σου γλύψουν κάνα αρχίδι...Επειδή γράφτηκε ότι κάποιος τσίμπησε κάτι από Ειρήνη στο Αλκαμένους και επειδή στο βεργας 7 πριν μια εβδομάδα πήρα μια Ειρήνη μπορεί κάποιος να μας πει αν είναι ίδια για να ξέρουμε ....έστω να μου πει σε pm αν δε θέλει εδώ .
Το λέω γτ ήτανε μαζί με μια Μελίσα που όπως είδα είναι με μια Μελίσα κ στο Αλκαμένους και επειδή μοιάζει σε περιγραφή ....όχι τίποτα άλλο να προσέχουμε άμα είναι .
Ό,τι έχει η άλλη στο στόμα της..Στο Αλκαμένους δεν κάνουν ακάποτα ρε φίλε!! (τουλάχιστον σε μένα.) Αντε να σου γλύψουν κάνα αρχίδι...
Τι να κολλήσει κανείς από γλυψαρχίδιασμα δηλαδή...
Ρε εσύ είσαι με τα λογικά σου???Μιρα από φυλής,86α δουλεύει αυτό το καιρό?? οποίος κατέβει να μας πει παρακαλώ γτ δν υπάρχει ενημέρωση για αυτό το μέτωπο εδώ κ μηνα
Το Σ/Κ κ τη προηγούμενη βδομάδα την ανέφερα, ποιος μήνας έχει περάσει?Μιρα από φυλής,86α δουλεύει αυτό το καιρό?? οποίος κατέβει να μας πει παρακαλώ γτ δν υπάρχει ενημέρωση για αυτό το μέτωπο εδώ κ μηνα
Η Μίρα ακόμη στο 86α δουλεύει φίλε??Αυτή την ώρα, πριν τη μάσα
Φωκαίας 27 όροφος Λούπη μελαχρινή λατίνα, πιασμένα μαλλιά, μέσο ύψος. Με νορμάλ πρόγραμμα
Από 16:00 Μέλανι κ από 20:00 Τάλια.
Σε άλλα νέα, η Μίρα είναι στη πατρίδα της κ θα γυρίσει σε 10 μέρες...
Βέργας 2 Αλεξάνδρα κλασσικά
Όσοι ψάχνουν τη βυζαρού Μαρία, θα είναι από Δευτέρα στο Εξηκίου 18 όροφο είπαν...
Βέργας 7 υπόγα Άννα η μιλφ γυρολόγος κ Στέλλα επίσης γυρολόγος. Άννα με ελεύθερη φλογέρα κ Στέλλα ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα...
Πριν από 3 μέρες φωτογράφισα το "καταραμένο" Λιοσίων 67 κ σήμερα πέρασα κ είναι γκρεμισμένο![]()