Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 271 άτομα (31 μέλη και 240 επισκέπτες)

milfs.nd.dilfs

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2025
Κριτικές
2
Like
223
Πόντοι
0
Νατάσα Κολωνου 30 πανω καλη ; Εχετε να μου προτείνετε καποια μιλφ απο μεταξι εκτος λατινων ;

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
19
Like
21.048
Πόντοι
3.246
ξερει κανεις τι εχει γινει η Ιωαννα απο την ομορφη Λιβαδεια ;;;;
αυτ
Μύστες να χαίρεστε την κάθε μέρα σας . Απέχω λόγω ατυχήματος. Να είστε ωραίοι, να γαματε και για εμένα που με ξάπλωσαν σε κρεβάτι για 3 μήνες στα 30 μου. Τα λέμε στην επόμενη γύρα.
Σιδερένιος αδερφέ!

Thomas27

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2017
Like
452
Πόντοι
20
Φωκαιας 25 τωρα Ροζα λατινα απο Μεντεγιν Κολομβια, την ξερετε οι περισσοτεροι. Φιλοτιμη σε νορμαλ προγραμμα με στοματικο με προφυλαξη χωρις να ζητησω ανευ. Καραμελωσε τα ουμπαλα επανειλημμενες φορες, κωλαρακι ωραιο, βυζακι ωραιο φτιαχτο, τατου πολλα στο σωμα και φτερα στην πλατη. Η ατμοσφαιρα μεσα στο μαγαζι ηταν ευχαριστη και ξεκαθαρα λατιν, με θυμιαμα να καιει, με λατιν μουσικες, ρεγκετον κλπ, ωραια φαση!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.288
Like
292.463
Πόντοι
47.170
Μύστες να χαίρεστε την κάθε μέρα σας . Απέχω λόγω ατυχήματος. Να είστε ωραίοι, να γαματε και για εμένα που με ξάπλωσαν σε κρεβάτι για 3 μήνες στα 30 μου. Τα λέμε στην επόμενη γύρα.
Περαστικά μύστη

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
14.347
Πόντοι
4.460
Περαστικα συναδελφε.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
236
Like
29.235
Πόντοι
32.758
Περαστικά μύστη μου. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψεις δριμύτερος στους στιβους του έρωτα, πληρωμένου και μη.

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
549
Πόντοι
81
Επειδή γράφτηκε ότι κάποιος τσίμπησε κάτι από Ειρήνη στο Αλκαμένους και επειδή στο βεργας 7 πριν μια εβδομάδα πήρα μια Ειρήνη μπορεί κάποιος να μας πει αν είναι ίδια για να ξέρουμε ....έστω να μου πει σε pm αν δε θέλει εδώ .
Το λέω γτ ήτανε μαζί με μια Μελίσα που όπως είδα είναι με μια Μελίσα κ στο Αλκαμένους και επειδή μοιάζει σε περιγραφή ....όχι τίποτα άλλο να προσέχουμε άμα είναι .

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.424
Πόντοι
35.948
Επειδή γράφτηκε ότι κάποιος τσίμπησε κάτι από Ειρήνη στο Αλκαμένους και επειδή στο βεργας 7 πριν μια εβδομάδα πήρα μια Ειρήνη μπορεί κάποιος να μας πει αν είναι ίδια για να ξέρουμε ....έστω να μου πει σε pm αν δε θέλει εδώ .
Το λέω γτ ήτανε μαζί με μια Μελίσα που όπως είδα είναι με μια Μελίσα κ στο Αλκαμένους και επειδή μοιάζει σε περιγραφή ....όχι τίποτα άλλο να προσέχουμε άμα είναι .
Διαφορετικά μαγαζιά, με διαφορετικές κοπέλες...

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
Αρχες τριτης βαρδιας εχθες,πραγματοποιηθει τσαρκα εν συντομια.Αρχικα Φιλιππιδου 11οπου κατω ηταν η Νταϊαννα το ζουμπουλι και επανω η Ναομι με μια αλλη παντελως αδιαφορη μεγαλοκοπελα.
Ναόμι πήρε κανείς άλλος τώρα τελευταία; Να δούμε πως πάει το "θέμα"... Επίσης, τι vibe είχε φίλε;

• Like
Αντιδράσεις: oKsa

Rodney

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
12
Like
159
Πόντοι
10
Στο Αλκαμένους δεν κάνουν ακάποτα ρε φίλε!! (τουλάχιστον σε μένα.) Αντε να σου γλύψουν κάνα αρχίδι...
Τι να κολλήσει κανείς από γλυψαρχίδιασμα δηλαδή...

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
Στο Αλκαμένους δεν κάνουν ακάποτα ρε φίλε!! (τουλάχιστον σε μένα.) Αντε να σου γλύψουν κάνα αρχίδι...
Τι να κολλήσει κανείς από γλυψαρχίδιασμα δηλαδή...
Ό,τι έχει η άλλη στο στόμα της.. :2funny:
Έρπης, κονδυλώματα στοματοφάρυγγα, και άλλα.
Δεν είναι απίθανο... :cool2:

Aggelioforos1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
2.757
Πόντοι
456
Μιρα από φυλής,86α δουλεύει αυτό το καιρό?? οποίος κατέβει να μας πει παρακαλώ γτ δν υπάρχει ενημέρωση για αυτό το μέτωπο εδώ κ μηνα

• Λύπη
Αντιδράσεις: Reuzel

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
14.347
Πόντοι
4.460
Στην εκπνοη της 2ης βαρδιας εχθες επισκεψη στην Αννουλα την κοντη στο Χωματιανου 11 ισογειο.Ομορφηνε η πουτανα.Μακρυνε και το μαλλι λιγο,Πολυ προσχαρη σε πολυ καλη διαθεση.Το τσιμπουκι της βελτιωθηκε αισθητα.Τωρα δεν θελει να στον ξεριζψσει,ειναι πιο απαλη.Καμια αισθηση ξεπετας.Το μουνακι της ενα ποιημα.Μικρο ροζουλι,με ωραια αισθηση και γευση.Την γλειφομουνιασα αρκετα.Σεξακι στα 4 σαν τα σκυλια και πολυ κωλομπιστηγμα εκ μερους της με πολυ ωραια συμμετοχη.Τελεια με μπουκιτσι στα βυζακια της.Θα την επισκεφτω ξανα.

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
29.877
Πόντοι
28.636
Μιρα από φυλής,86α δουλεύει αυτό το καιρό?? οποίος κατέβει να μας πει παρακαλώ γτ δν υπάρχει ενημέρωση για αυτό το μέτωπο εδώ κ μηνα
Ρε εσύ είσαι με τα λογικά σου???
(τράβα στούντιο τώρα να την δεις με απλό πρόγραμμα και 50€)

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.424
Πόντοι
35.948
Το Σ/Κ κ τη προηγούμενη βδομάδα την ανέφερα, ποιος μήνας έχει περάσει?

Aggelioforos1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
2.757
Πόντοι
456
Αυτή την ώρα, πριν τη μάσα:uzi::uzi:

Φωκαίας 27 όροφος Λούπη μελαχρινή λατίνα, πιασμένα μαλλιά, μέσο ύψος. Με νορμάλ πρόγραμμα
Από 16:00 Μέλανι κ από 20:00 Τάλια.

Σε άλλα νέα, η Μίρα είναι στη πατρίδα της κ θα γυρίσει σε 10 μέρες...

Βέργας 2 Αλεξάνδρα κλασσικά
Όσοι ψάχνουν τη βυζαρού Μαρία, θα είναι από Δευτέρα στο Εξηκίου 18 όροφο είπαν...

Βέργας 7 υπόγα Άννα η μιλφ γυρολόγος κ Στέλλα επίσης γυρολόγος. Άννα με ελεύθερη φλογέρα κ Στέλλα ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα...

Πριν από 3 μέρες φωτογράφισα το "καταραμένο" Λιοσίων 67 κ σήμερα πέρασα κ είναι γκρεμισμένο :confused::confused:
Η Μίρα ακόμη στο 86α δουλεύει φίλε??

• Ουάου
Αντιδράσεις: Reuzel
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom