Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (2 μέλη και 55 επισκέπτες)

Aggelioforos1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
2.539
Πόντοι
456
Αυτή την ώρα, πριν τη μάσα:uzi::uzi:

Φωκαίας 27 όροφος Λούπη μελαχρινή λατίνα, πιασμένα μαλλιά, μέσο ύψος. Με νορμάλ πρόγραμμα
Από 16:00 Μέλανι κ από 20:00 Τάλια.

Σε άλλα νέα, η Μίρα είναι στη πατρίδα της κ θα γυρίσει σε 10 μέρες...

Βέργας 2 Αλεξάνδρα κλασσικά
Όσοι ψάχνουν τη βυζαρού Μαρία, θα είναι από Δευτέρα στο Εξηκίου 18 όροφο είπαν...

Βέργας 7 υπόγα Άννα η μιλφ γυρολόγος κ Στέλλα επίσης γυρολόγος. Άννα με ελεύθερη φλογέρα κ Στέλλα ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα...

Πριν από 3 μέρες φωτογράφισα το "καταραμένο" Λιοσίων 67 κ σήμερα πέρασα κ είναι γκρεμισμένο :confused::confused:
Η Μίρα ακόμη στο 86α δουλεύει φίλε??

• Ουάου
Αντιδράσεις: Reuzel

xk1182

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
418
Πόντοι
281
Κάνα νέο από Φώκαιας 19 ,για Κατερίνα έχουμε?? έφυγε για την χώρα της?? δεν την βλέπω στις ενημερώσεις

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.501
Πόντοι
7.195
Πολλές μέρες τώρα είναι κλειστό το Καλύμνου 48 όροφος, όπου είχε απομείνει η γκιλφ Όλγα. Ελπίζω να είναι προσωρινό γιατί όποιο περιφερειακό θειτσόσπιτο κλείνει δεν ξανανοίγει.

wolf1

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Απρ 2010
Κριτικές
39
Like
970
Πόντοι
1.010
Βόλτα λόγω εγγύτητας υποχρεώσεων στο καλοκαιρινό μετάξι. Μπήκα κ είδα την Μπέλλα στο 1Γ. Άστραψε η μουρίτσα της και λέω να το ξαναεπιχειρήσω εν ευθε΄τω χρόνο. Με την εν λόγω κορασίδα ε΄χω κάνει ένα ιδιαίτερο κρεβάτι πριν πολυ καιρο , στο Κολωνού 45 μονό , όπου ξεκίνησε
Θυμάμαι την αματουρικη πίπα της , το λαχάνιασμα ΄όταν μου τον έπαιζε κ το αναψοκοκκίνισμά της στα καρφώματα . Επίσης θυμάμαι τις μυρωδιές από τα μουνόζουμα έχοντας περάσει αρκετά τον χρόνο τότε ,και δεν ήταν οτι πιο ευχάριστο.
Πιθανόν να περάσω αφού έχω πετάξει τα χοντρά σε καμιά γιαγιά της 1ης βάρδιας , να την μακελέψω.
Υ.΄Γ Γαμώ το καλοκαίρι !! Ζήτω ο χειμώνας!!

Omaar

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
18
Πόντοι
0
Φίλε βυζάρες αν και είναι χοντρούλα έχει μια υπηρεσία μικρούλα στο Φώκαιας 17Β ήταν νύχτα αλλά τώρα δουλεύει απόγευμα έχει κάτι βυζάρες να χωθείς μέσα και να μην βγαίνεις αλλά δεν ξέρω αν κάνει κάτι
Ευάγγελε όταν λες η υπηρεσία εννοείς την τσα2? Παίζει να μας κάτσει με το κατιτίς? Τεράστια δηλαδή?

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
129
Like
27.797
Πόντοι
28.786

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
53
Like
18.831
Πόντοι
10.686
Είχα δοκιμάσει πριν από κανά δυο μήνες τη Λάνα στο Βέργας 7 "Σαμπινόσπιτο" και ξαναπέρασα μήπως την πετύχω, ήτανε μια Αλεξάνδρα στο δωμάτιο.
Ιάσονος 44 μεσαίο όροφος η Φωφώκα, εγγυημένη κατάθεση με μηδενική απόδοση στο στοίχημα! :cheesy:

fanta zero

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2025
Like
6
Πόντοι
0
Σε ενα μηνα μαξ δε θα παλευεται ουτε πρωινη τσαρκα με τετοιες ζεστες.Επι τω εργω,χαλαρη μεσημβρινη επελαση στο Δ 27 για χαλαρο καρφωμα Τανιας,Ιβανα πηγε να σαλοναρει αλλα ηδη εψαχνα το 20 αρικο για Τανια στα σκοταδια και δεν την κοιταξα καν ,τσα γελασε αμηχανα αλλα με οσα εχω διαβασει δεν ηθελα να μπω σε πειρασμο να μαζεψω παρασημο ,ναι εχω αδυναμια στις τρελες,οποτε μηδενικο eye contact και πιστος στον στοχο.Ηταν και αλλη μια αποσο ειπε η τσα,λογικα Βικτωρια.Ασχετο αλλα επειδη πεμπτες η Πωλινα της Καλυμνου δεν δουλευε ποτε δεν μπηκα στον κοπο να τσεκαρω,αλλα υπαρχει ακομα ?

alexandro1982

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
171
Πόντοι
0
Τα έχουμε γράψει και ξαναγράψει γι' αυτή:knuppel:
Ορισμένοι δεν διαβάζετε τίποτα και μετά μένετε έκπληκτοι που πέσατε σε φόλα:s&m_3:
Φολαρα... απορώ πως συνεχίζει ακόμα στο άθλημα... ούτε ματιά της ρίχνω όποτε πάω στα Αγκύρας...

geo_geo

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2025
Κριτικές
1
Like
43
Πόντοι
0
είχα κατέβει παλαιότερα στην Λιοσίων και αν θυμάμαι καλά, έχει σε ένα κτίριο 2 σπίτια μέσα. Ανεβαίνεις μία σκάλα και έχει πόρτα και στα αριστερά σου και στα δεξιά σου.
Μήπως θυμάται κανείς διεύθυνση ?

fanta zero

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2025
Like
6
Πόντοι
0
Το οτι γίνεται να επιβιωνουν στην πιατσα φολες που δεν τηρουν καποια στανταρ ηλικιας αλλα και εμφανισης ειναι δικη μας ευθυνη θαρρω.Η φολα σε μιλφογκιλφαδικο ειναι 2 φορες φολα οπως και να χει.

Gamikos18

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2025
Like
16
Πόντοι
0
ούτε 24 ώρες εγγεγραμενος στο σαητ και ζητάς τέτοιες πολύτιμες και κρυφές πληροφορίες? ποιος νομίζεις ότι είσαι? Βαλε αθλητικά ξεκίνα ενημερώσεις και βλέπουμε ..
Δεν νομίζω, ξέρω ποιος είμαι: υποψήφιος επενδυτής που αναζητά αξιόλογες επενδυτικές επιλογές. Τώρα αν θεωρείς πολύτιμες κ κρυφές αυτού του είδους τις πληροφορίες, ποιός ο λόγος ύπαρξης του σαΐτ;

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.301
Πόντοι
5.827
Φόλα αλέρτ. Η τσατσά στο Φυλής 71 κάτω μου είπε ψέματα για την Άννα, την ξανθιά Λατίνα, ότι μόνο ο κώλος είναι έξτρα και το ελεύθερο στοματικό είναι στο πρόγραμμα, αλλά όταν η κοπέλα ήρθε, μου είπε ότι και το ελεύθερο στοματικό είναι +20. Επίσης χωρίς ίχνος προκαταρκτικών πήγε αμέσως να μου φορέσει καπότα, αλλά ασχολίαστο. Είναι για γέλια αν νομίζουν ότι μπορούν έτσι να κοροϊδεύουν τον κόσμο.

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
38
Like
6.966
Πόντοι
3.446
Περασμα σήμερα ακριβώς στις 17:00 από φυλής κ πέριξ μετά από καιρό.Οι λατινες μου περνάν απαρατήρητες κ δεν θυμάμαι ονόματα.

Φ66αρια στο ένα Νίκη χοντρη ρωσιδα κ στο άλλο Λατινα

Φ54 κατω 2 λατινες

Φ54 πάνω κλειστό

Φυλ 72αρία στο ένα Ειρηνη με φουλ κ στο υπόγειο μια χοντρή

Φ74αρια τιο ένα κλειστό το άλλο Μαγια στο δωμάτιο.

Φ84Α κλειστό

Φ84Β ΦολοΜαρια

Φ86 Α Κατερίνα Ρωσίδα. Όλοι ρωτούσαν για Τζέσικα

Φ65Α Μία μαύρη χοντρη δεν ειπε ονομα νομίζω μπεκυ

Φ65Β κορινα ρουμανα

Φ67 Έλλη κ Έλενα

Φ69Β Εμμυ Ρωσίδα με τατουάζ πιτσιρίκα

Φ69Α Εμμυλι με βυζαρες από Φιλιππίδου

Φ71 Μία λατινα χοντρουλα κ εδώ

Φ61Α κλειστό

Φιλ πάνω Νάταλι μιλφαρα κ Καρολινα

Φιλ κάτω Μιχαελα πολύ ψηλή κ Ντιανα

Φωκ17Α Μόνικα κ το άλλο κλειστό

Φωκ 25Α μια χοντρη με τατουάζ φιλάκια στον πισινό Καρίνα αν θυμάμαι καλά κ μεγάλο στήθος

Φωκ 25 Β η τζανινα Ρουμανα

Φωκ 27 άρια υπόγειο κλειστό σκάλες Έλενα κ όροφος Ταλια λατινα

Φωκ9 κλειστο κ 7 Στελλα με φουλ

Φώκαιας 7 υπόγειο μια με ραστα Μάλια ωραίο δεν ειπε ονομα έκλεισε στις 8 ξέρει κάποιος??

Φωκ 13αρια στο ένα κλειστό κ στο άλλο η ρωσιδα Σονια με φουλ

Φωκ 19 Κάρλα

Αγκυρας στο ένα Το 9 Ήρα κ άλλη μια δεν θυμάμαι

Αγκυρας 12 Αλισα αλλά έκλεισε στις 7.

Βεργας 73 άρια κλειστά

Βεργας 7 Αλεξάνδρα κ Τίνα υπόγειο

Βεργας 6 πάνω μια Κορίνα με μεγάλο κώλο

Βεργας 6 κάτω Βικτωρία στο δωμάτιο

Βεργας 2 μια μιλφαρα ξανθιά με μεγάλο στήθος. Η Λίκα η Λινκα η αδυνατουλα σε 2 μήνες παλι στη δουλειά λείπει πατριδα ειπε η 2τσα.

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
74
Like
16.795
Πόντοι
13.636
Βόλτα λόγω εγγύτητας υποχρεώσεων στο καλοκαιρινό μετάξι. Μπήκα κ είδα την Μπέλλα στο 1Γ. Άστραψε η μουρίτσα της και λέω να το ξαναεπιχειρήσω εν ευθε΄τω χρόνο. Με την εν λόγω κορασίδα ε΄χω κάνει ένα ιδιαίτερο κρεβάτι πριν πολυ καιρο , στο Κολωνού 45 μονό , όπου ξεκίνησε
Θυμάμαι την αματουρικη πίπα της , το λαχάνιασμα ΄όταν μου τον έπαιζε κ το αναψοκοκκίνισμά της στα καρφώματα . Επίσης θυμάμαι τις μυρωδιές από τα μουνόζουμα έχοντας περάσει αρκετά τον χρόνο τότε ,και δεν ήταν οτι πιο ευχάριστο.
Πιθανόν να περάσω αφού έχω πετάξει τα χοντρά σε καμιά γιαγιά της 1ης βάρδιας , να την μακελέψω.
Υ.΄Γ Γαμώ το καλοκαίρι !! Ζήτω ο χειμώνας!!
Αυτη η Μπελλα στο Ιασωνος 1γ πρεπει να ειναι 50+ και ειναι θωρηκτο απο οτι θυμαμαι....Συνηθως την πετυχαινα μεταμεσονυχτια βαρδια...αυτην την Μπελλα ξερω τοσο καιρο εγω στο 1γ....ειναι οντως αυτη ή "καινουργια" κοπελα...Πως ειναι εμφανησιακα?

• Like
Αντιδράσεις: wolf1

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
129
Like
27.797
Πόντοι
28.786
Φόλα αλέρτ. Η τσατσά στο Φυλής 71 κάτω μου είπε ψέματα για την Άννα, την ξανθιά Λατίνα, ότι μόνο ο κώλος είναι έξτρα και το ελεύθερο στοματικό είναι στο πρόγραμμα, αλλά όταν η κοπέλα ήρθε, μου είπε ότι και το ελεύθερο στοματικό είναι +20. Επίσης χωρίς ίχνος προκαταρκτικών πήγε αμέσως να μου φορέσει καπότα, αλλά ασχολίαστο. Είναι για γέλια αν νομίζουν ότι μπορούν έτσι να κοροϊδεύουν τον κόσμο.
Τα έχουμε γράψει πολλάκις κ για αυτή τη φόλα!

• Like
Αντιδράσεις: vril

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
501
Πόντοι
21
Διαφορετικά μαγαζιά, με διαφορετικές κοπέλες...

Στο Αλκαμένους δεν κάνουν ακάποτα ρε φίλε!! (τουλάχιστον σε μένα.) Αντε να σου γλύψουν κάνα αρχίδι...
Τι να κολλήσει κανείς από γλυψαρχίδιασμα δηλαδή...
Δεν είπα φίλε ότι έκανα ακαποτο , 69 έκανα ...

Thomas27

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2017
Like
326
Πόντοι
20
Στο φυλης 59 το απογευμα εχει μια λατινα Παολα, με μεγαλο κωλο, χαλαρος μου φανηκε. Το σαλοναρισμα ηταν τυπικο χωρις χαμογελο κλπ. Πως ειναι μεσα ξερουμε;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom