You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.655
- Πόντοι
- 6.495
Πολλοί...στα πρόχειρα και δοκιμασμένα στο Διδύμου 8 η Βερόνικα με ΕλένηΚαλησπέρα, έχετε να προτείνετε κάποιον οίκο που να έχει 2 κοπέλες για παρτουζα?
Φίλε μου καλέ πιο δίπλα επί της Λιοσηον υπειρχε και αλο ένα δεν θυμάμαι αριθμό το όπιο γκρεμίστηκε το θυμάται κανείς; Έφερνε κάτι καλά μιλφακιαΕπιστροφή στην Αθήνα μετά από πορνοτάξιδο κ τσάρκούλα
Φωκαίας 27 όροφος Λούπη κλασσικό στυλ λατίνας με απλό.
Φωκαίας 27 ισόγειο Κατερίνα Μοσχαρίδουμε φουλ
Φωκαίας 25 ισόγειο ανοιχτή πόρτα, αλλά δεν είχαν κοπέλα
Φωκαίας 25 όροφος Καρίνα η μοσχαρολατίνα με σουφραδέλι στα 30€
Φωκαίας 13 ισόγειο θεία Σόνια με φουλ
Φωκαίας 7 ισόγειο Στέλλα με φουλ
Πορνοαναμνήσεις...
Το αξέχαστο σπιτάκι απέναντι απ' το σταθμό Αττικής.
Ξανθίππης 2 φωτογραφία του 2009![]()
Και η πλευρά του σπιτιού από τη Λιοσίων πάλι το 2009
![]()
Περπάτημα κάνει καλό
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 29
- Like
- 9.471
- Πόντοι
- 3.446
Το νου σου φίλε... Είναι έρωτας η γυναίκα, αλλά ελπίζω να είδες την πρόσφατη ενημέρωσή μου..Συναγωνιστή με συγχωρείς δεν το γνώριζα . Αλλά για να λέω την αμαρτία μου στανταράκι θα γίνει . Έλεγα να πάω σήμερα αλλά 6 έχει final 4 .
Ε ρε γαμωτο να μη τη προλαβα τοτε,καμια παλια φωτο της ρε παιδια να τη δουμε στα φορτε της κι εμεις οι νεοιΆλλος άνθρωπος ήταν η Αλιόνα...
Πορνόφατσα, νορμάλ κιλά, καυλιάρα κ τα έδινε όλα στο δωμάτιο
Τώρα είναι χαλασμένη εντελώς εξωτερικά και εσωτερικά...
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 198
- Like
- 51.288
- Πόντοι
- 35.948
Αυτό που λες έχει γκρεμιστεί πολλά χρόνια...Φίλε μου καλέ πιο δίπλα επί της Λιοσηον υπειρχε και αλο ένα δεν θυμάμαι αριθμό το όπιο γκρεμίστηκε το θυμάται κανείς; Έφερνε κάτι καλά μιλφακια
Αλλά κ στο Ξανθίππης πλέον έχει πέσει ο όροφος...
Πριν από λίγο δεύτερη βάρδια, Φωκαίας σε μερικά
27 όροφος Μέλανι, Τζένη,
Τάλια
19 Κάρλα, αργότερα ίσως κι άλλη κοπέλα
17β Μόνικα
17α Μιχαέλα
13 ισόγειο Λάουρα προς σοκολατί ινδιάνικο, Κατερίνα
13υπογ κλειστό
72υπόγ Έντζη μέχρι 8 βράδυ, τώρα η Λάουρα που έγραψα περιγραφή στο προηγούμενο ποστ.
Φυλής 72υπόγ Έρρικα
Φυλής 61 Άννα λατίνα
27 όροφος Μέλανι, Τζένη,
Τάλια
19 Κάρλα, αργότερα ίσως κι άλλη κοπέλα
17β Μόνικα
17α Μιχαέλα
13 ισόγειο Λάουρα προς σοκολατί ινδιάνικο, Κατερίνα
13υπογ κλειστό
72υπόγ Έντζη μέχρι 8 βράδυ, τώρα η Λάουρα που έγραψα περιγραφή στο προηγούμενο ποστ.
Φυλής 72υπόγ Έρρικα
Φυλής 61 Άννα λατίνα
Ο ελέφαντας γεματουλα....αν εννοείς τη γεματούλα, πρωινή βάρδια μέχρι 5 μ.μ. περίπου. Και Κυριακή ρεπό αν θυμάμαι καλά.
funkykingston
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Like
- 13
- Πόντοι
- 0
Εγώ πήγα μεσοβδόμαδα στην πρωινή βάρδια αλλά δεν ήταν εκεί. Υπάρχουν και άλλες μέρες που δεν εργάζεται;αν εννοείς τη γεματούλα, πρωινή βάρδια μέχρι 5 μ.μ. περίπου. Και Κυριακή ρεπό αν θυμάμαι καλά.
Johnstef
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2022
- Κριτικές
- 65
- Like
- 9.469
- Πόντοι
- 5.436
'ντάξει, θα μπορούσε και να απουσιάσει εκτάκτως για οποιοδήποτε λόγο, τα κορίτσια έχουν και περίοδο κάποιες μέρες το μήνα, πλην των γκιλφ. Συμβαίνει.Εγώ πήγα μεσοβδόμαδα στην πρωινή βάρδια αλλά δεν ήταν εκεί. Υπάρχουν και άλλες μέρες που δεν εργάζεται;
funkykingston
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Like
- 13
- Πόντοι
- 0
Ναι λογικό'ντάξει, θα μπορούσε και να απουσιάσει εκτάκτως για οποιοδήποτε λόγο, τα κορίτσια έχουν και περίοδο κάποιες μέρες το μήνα, πλην των γκιλφ. Συμβαίνει.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.289
- Like
- 293.331
- Πόντοι
- 47.170
Αλιονα ναι Κολωνού 23β και Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 υπόγειο.Την Αντριάννα πρέπει πριν κάποια χρόνια, τουλάχιστον 7-8, να την πετύχαινα Μεταξουργείο. Αλλά ίσως με απατά η μνήμη μου.
Στο ίδιος μύκος κύματος (σοβιετική -mature), θυμάμαι τη Ζάνα με το ''βασιλικό'' τσιμπούκι που δούλευε στα μεγάλα της Κολωνού.
Μόνο με την Αλιόνα είχα περάσει, το μακρινό 2011, όταν έκανα τις πρώτες μου τσάρκες. Είχα γνωρίσει εκείνη την ημέρα τον Πορνομετανάστη και τον Σεβαλιέ.
Η Ζανα δουλεύει ακόμη απογεύματα στο Κολωνού 47 ισόγειο.
koulamaria
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 48
- Like
- 14.391
- Πόντοι
- 4.460
2η επαναληπτικη με τη Μελανι στο Φωκαιας 27 επανω και εχω να πω οτι η κοπελιτσα ειναι μια χαρα.Στα καπακια πηρα και την Ταλια και εχω να πω οτι ειναι ξεπετατζου κυριολεκτικα.Μπορει να ειναι εμφανισιμη,ομορφη,με κωλαρα και ωραιο κορμι αλλα ειναι ο ορισμος της ξεπετας.Εκατσε βεβαια σε δυο στασεις αλλα δεν ελεγε τιποτα.Αδιαφορη η παρουσια της στο γαμησι.Επιφωνηματα καβλας μηχανικα αλλα περαν αυτου ειναι απροσωπη και απομακρη.Απλα γαμα και φυγε.Σιγουρο οχι για δευτερη φορα η Ταλια.
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 198
- Like
- 51.288
- Πόντοι
- 35.948
Μάλλον την Αντριάνα εννοείς...Αλιονα ναι Κολωνού 23β και Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 υπόγειο.

Kamigawa
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 6.015
- Πόντοι
- 1.326
Μάλλον την Αντριάνα εννοείς...
![]()
Ναι, έχετε δίκιο και οι δύο για Μ.Α. υπόγειο. Θυμάμαι την παρουσίαζε ένας τσάτσος, οπότε όταν άκουγα το όνομα της έκανα επιτόπου μεταβολή.
Αν είναι δυνατόν, 100 χρονών θα φτάσουν αυτές και ακόμη θα δουλεύουν. Για νέο αίμα ούτε λόγος. Μόνο κάτι ξεπετολατίνες που έρχονται να κάνουν μία αρπαχτή και μετά εξαφανίζονται.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.289
- Like
- 293.331
- Πόντοι
- 47.170
Ναι για αυτήν απάντησα αλλά έγραψα Αλιονα γιατί στο τέλος του ποστ του ανέφερε την Αλιονα.Μάλλον την Αντριάνα εννοείς...
![]()
T.D.7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10.825
- Πόντοι
- 2.246
Υπήρχαν 2-3 βίντεο με την Αλιονα στο xhamster αν θυμάμαι καλά.Ε ρε γαμωτο να μη τη προλαβα τοτε,καμια παλια φωτο της ρε παιδια να τη δουμε στα φορτε της κι εμεις οι νεοι
Πλέον δεν μπορώ να τα βρω, μάλλον κάποιος της το σφύριξε και τα κατέβασαν.
Αντριάνα ναι Κολωνού 23β και Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 υπόγειο.
Η Ζανα δουλεύει ακόμη απογεύματα στο Κολωνού 47 ισόγειο.

Η Α. για ένα σύντομο διάστημα και Ιάσονος 16 όλη μέρα και πιο πριν Ιάσονος 1, σε κάποιο απ΄ όλα. (Κ23β ήταν 3η βάρδια, ΜΑ 1η)
Kamigawa
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 6.015
- Πόντοι
- 1.326
Υπήρχαν 2-3 βίντεο με την Αλιονα στο xhamster αν θυμάμαι καλά.
Πλέον δεν μπορώ να τα βρω, μάλλον κάποιος της το σφύριξε και τα κατέβασαν.
Θέλω και εγώ να βάλω κρυφή κάμερα, αλλά μπορεί να το καταλάβει η πουτάνα και να φωνάξει τους άσβερκους ώστε να με κάνουν ασήκωτο.
Όταν το είχε μάθει η συγκεκριμένη είχε στενοχωρηθεί πολύ
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 198
- Like
- 51.288
- Πόντοι
- 35.948
Έρεψε από τη στεναχώρια τηςΘέλω και εγώ να βάλω κρυφή κάμερα, αλλά μπορεί να το καταλάβει η πουτάνα και να φωνάξει τους άσβερκους ώστε να με κάνουν ασήκωτο.
Όταν το είχε μάθει η συγκεκριμένη είχε στενοχωρηθεί πολύ![]()

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις