πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.887
- Πόντοι
- 16.131
το προσκλητηριο δεν πιστευω να σου επεσε απο τα χερια που λεει ο μακηςΓαμιόλα
Κωλομπαρά![]()
![]()
το προσκλητηριο δεν πιστευω να σου επεσε απο τα χερια που λεει ο μακηςΓαμιόλα
Κωλομπαρά![]()
![]()
Ωραίο μουνάκι μαν αλλά λίγο ξενερουάΒλέπω τό έφαγες τό σοκολατάκι![]()
Ωραίο μουνάκι μαν αλλά λίγο ξενερουά
Ούτε τον Ροντινεϊ δεν ήξερε το τούβλο![]()
Άλλη νοοτροπία αυτές μαν, θά τά πούμε αλλού δεν είναι για τό παρόν νήμα αυτά.Ωραίο μουνάκι μαν αλλά λίγο ξενερουά
Ούτε τον Ροντινεϊ δεν ήξερε το τούβλο![]()
Δεκτό να μην τους αρέσω,απλά το θέμα μου είναι αμα δεν τους αρέσω,να μην ασχολούνται καν,δεν σου αρέσω κύριε,πας σε άλλη. Και οι ίδιοι π σχολιάζουν διαρκώς εδω,απλά δεν έχουν τι να κάνουν,δεν έχουν ζωηΚαλά, όσοι κράζουν την εμφάνιση της Αγγελικής, βγάζουν ξεκάθαρα κόμπλεξ. Έχετε δει τι γαμανε γενικά εδώ μέσα; 60αρες σαφρακιασμενες, κοπέλες 1,55 100 κιλά, ζωαδια με νύχι μισό μέτρο κλπ.
Και η πλάκα είναι ότι πολλές απο αυτές στοιχίζουν περισσότερο απο την Αγγελική. Δεν έχω συναντήσει την κοπέλα. Κρίνω απο τις φωτό που έχουμε δει.
Ετσι,να ενημερώνεστεΔιάβασες για "το ξεκώλιασμα της χωριατοπούλας" αδερφέ ?![]()
Όλα τα παρακολουθούμε Αγγελική , ΟΛΑΕτσι,να ενημερώνεστε
Μου αρεσει που κανετε πλάκα για μενα,λες και εσεις που γαμάτε με 10ρικο στην Ιάσωνος είναι περισσότερο καθαρά απο εμένα,μιλάτε εσεις που πάτε και κάθεστε σε τέτοια σεντόνια. Καλά κανετε που πατε,τι με νοιαζει εμενα,και οι εργαζόμενες εκεί έχουν τον άπειρο σεβασμό μου,αλλά οχι να τη λέτε σε εμέναΚαλημέρα παιδιά
Έσφιξες μαν ?![]()
Που είναι η ΙάσωνοςΜου αρεσει που κανετε πλάκα για μενα,λες και εσεις που γαμάτε με 10ρικο στην Ιάσωνος είναι περισσότερο καθαρά απο εμένα,μιλάτε εσεις που πάτε και κάθεστε σε τέτοια σεντόνια. Καλά κανετε που πατε,τι με νοιαζει εμενα,και οι εργαζόμενες εκεί έχουν τον άπειρο σεβασμό μου,αλλά οχι να τη λέτε σε εμένα
τι έπαθες ΑγγέλωΜου αρεσει που κανετε πλάκα για μενα,λες και εσεις που γαμάτε με 10ρικο στην Ιάσωνος είναι περισσότερο καθαρά απο εμένα,μιλάτε εσεις που πάτε και κάθεστε σε τέτοια σεντόνια. Καλά κανετε που πατε,τι με νοιαζει εμενα,και οι εργαζόμενες εκεί έχουν τον άπειρο σεβασμό μου,αλλά οχι να τη λέτε σε εμένα
ΜεταξουργείοΠου είναι η Ιάσωνος![]()
Δεν έχω πρόβλημα εγώ αδερφέ , στρώνω μουσαμάτι έπαθες Αγγέλω![]()
Εγω τους πειραξα,που πάνε ομως μια χαρά εκει να κάτσουν που κάθεται πόσος κοσμος ,και λένε εμένα το ένα και το αλλοτι έπαθες Αγγέλω![]()
ΠαλιοχαραχτηρεςΕγω τους πειραξα,που πάνε ομως μια χαρά εκει να κάτσουν που κάθεται πόσος κοσμος ,και λένε εμένα το ένα και το αλλο
Δεν ειπα,καλά κανουν,ας πάνε οπου θέλουνΠαλιοχαραχτηρες![]()
Αφού είπεςΔεν ειπα,καλά κανουν,ας πάνε οπου θέλουν
Ε αμα δεν έχετε και τι να κάνετε,κάπως πρέπει να περάσει και η ώρα σαςΌλα τα παρακολουθούμε Αγγελική , ΟΛΑ![]()
Εισοδηματίες τεμπελχανάδες ΑγγελικήΕ αμα δεν έχετε και τι να κάνετε,κάπως πρέπει να περάσει και η ώρα σας