troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 35.460
- Πόντοι
- 5.506
κατσε ρε μπαρμπακο να το συζητησουμεΕσύ ΓΑΜΙΕΣΑΙ!!!
Στο ξαναγράφω για να το εμπεδώσεις.
κατσε ρε μπαρμπακο να το συζητησουμεΕσύ ΓΑΜΙΕΣΑΙ!!!
Στο ξαναγράφω για να το εμπεδώσεις.
Δεκτό και σεβαστούν αλλά έχω απορία: Εσείς οι παλαιάς κοπής κωλο-γεροι ( συ ειπας) οταν σπατουλαρετε την περιοχή δε βαριεστε να φτάνετε τρίχες; Δε μπλέκονται ανάμεσα στα δόντια; Δε σας γαργαλανε στη μύτη; Αν έχετε βρει λύση παρακαλώ μοιραστείτε την...
ΟΧΙ!κατσε ρε μπαρμπακο να το συζητησουμε![]()
Χαχα ξέχασα πως μου λείπει μισός αιώνας για φτάσω τα χρόνια σας.... Αιωνόβιοι παππούδες... Την ευχή σας...Εν πρώτοις: Δόντια δεν υπάρχουν. (Κείτονται μέσα στο νεροπότηρο που βρίσκεται πάνω στο κομοδίνο).
Εν δευτέροις με τόση τρίχα που έχουμε στο ρουθούνι λόγω ηλικίας, τι να μας κλάσουν οι μουνότριχες!
Αυτά.
Χαχα ξέχασα πως μου λείπει μισός αιώνας για φτάσω τα χρόνια σας.... Αιωνόβιοι παππούδες... Την ευχή σας...
Εν πρώτοις: Δόντια δεν υπάρχουν. (Κείτονται μέσα στο νεροπότηρο που βρίσκεται πάνω στο κομοδίνο).
Εν δευτέροις με τόση τρίχα που έχουμε στο ρουθούνι λόγω ηλικίας, τι να μας κλάσουν οι μουνότριχες!
Αυτά.
Από πού τα μανιτάρια μαν ?Πριν από λίγο ριζότο ωραίο με μανιτάρια.Χειμωνιατικο κάπως αλλά έτσι πριν αρχίσουν οι ζέστες ότι πρέπει ήταν
Τα μανιτάρια από που μαν?Πριν από λίγο ριζότο ωραίο με μανιτάρια.Χειμωνιατικο κάπως αλλά έτσι πριν αρχίσουν οι ζέστες ότι πρέπει ήταν
με ποση υγρασια να ρωτας ρε ΜΕ ΠΟΣΗ ΥΓΡΑΣΙΑ!!!!Από πού τα μανιτάρια μαν ?
Τι τσίμπησες/θα τσιμπήσεις μαν?Μαλακες![]()
Η μαγείρισσα να ξέρει να μαγειρεύει και ας είναι και από σούπερ μάρκετ.
![]()
Δική του είναι από το εξοχικο στο Κάλαμο. Στον ίδιο χώρο λίγο πιο εκεί είναι το πλυντηριο, δίπλα στη ντιβανοκασελα.αν το γαμησες εσυ αυτο εγω θα παω να φάω γαυρο τηγανητό
Καταρχην κανεις δεν πιστευει οτι ειναι δικη σου η φωτο .. ειναι παρα πολυ "καθαρή" για το χερι σου![]()
Σουβλάκια μαν ήρθαν καλάμια τυλιχτα,να περνάει η ώρα.Τι τσίμπησες/θα τσιμπήσεις μαν?
Περιμένω το παιδίΣουβλάκια μαν ήρθαν καλάμια τυλιχτα,να περνάει η ώρα.
κοιλιοδουλεΠεριμένω το παιδί
Πήρα δύο φορές τηλέφωνο , έχει ξεκινήσει λέει
Κωλομπαραδες μουνόπανα
Ολίγα πιτόγυρα αδερφέκοιλιοδουλε![]()
Σάββατο με Γιουροβίζιον και κυπελλο μαν.Περιμένω το παιδί
Κωλομπαραδες μουνόπανα
Μη βριζεις τα παιδιά μαν,και όταν έρχονται να δίνεις κανένα 2 με 3 ευρώ,όχι σαν τον αθηναιο που δίνει 10 λεπτά.Περιμένω το παιδί
Κωλομπαραδες μουνόπανα