πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.786
- Πόντοι
- 16.131
και εδωΠούτσα μας
![]()
![]()

και εδωΠούτσα μας
![]()
![]()
πρεπει να ηταν και οι τελευταιοι που σηκωσαν πρωταθλημα![]()
Κεράσια είναι αυτά.βαλτε και αυτα στο μουσείο![]()
Ρε μλκα σε τυφλό μιλάμε τόσο καιρό?????...έλα πάνε σε ψάχνει ο γιατρός σουεγω τυπε εχω να δω αγωνα απο το 93 οποτε τα κατορθωματα σας δεν με αγγιζουν πολυ
ωραια δεν λες τιποτα τοτε ειχαμε μονο τον ρινγκο με τα πιστολια που τραμπουκιζε κατι ταξιαρχους στη φυσουναμια χαρα ωραια χρονια χωρις κοσκωταδες και σια
εδω ειμαιΡε μλκα σε τυφλό μιλάμε τόσο καιρό?????...έλα πάνε σε ψάχνει ο γιατρός σου
Χαχαχα
τυπε εγω βλεπω μονο αντρικα αθληματα οπως ειναι το ποδοσφαιρο ξερεις αυτο που εχει 2 τερματα με κατι δυχτια απο πισω δεν ειναι για ψαρεμα μην πας και ξεψαριζεις αμα πας στο γηπεδο καμια φορα πας η στο κοψαμε και σενα?Ρε μλκα σε τυφλό μιλάμε τόσο καιρό?????...έλα πάνε σε ψάχνει ο γιατρός σου
Χαχαχα
τι να κανει τουαχιστον δεν ειχε τραμπουκισμα σε πολιτικους και νουρ 1ωραια δεν λες τιποτα τοτε ειχαμε μονο τον ρινγκο με τα πιστολια που τραμπουκιζε κατι ταξιαρχους στη φυσουνα![]()
Και τον σκροπολιθα ρε μλκα...υπερπαικτης χαχαχαεγω εβλεπα τον καβουρα και τον καραβιδα
τυπε εγω βλεπω μονο αντρικα αθληματα οπως ειναι το ποδοσφαιρο ξερεις αυτο που εχει 2 τερματα με κατι δυχτια απο πισω δεν ειναι για ψαρεμα μην πας και ξεψαριζεις αμα πας στο γηπεδο καμια φορα πας η στο κοψαμε και σενα?
τακης κορωναιος κλπΚαι τον σκροπολιθα ρε μλκα...υπερπαικτης χαχαχα
Έσφιξες Ντούντα ?Κεράσια είναι αυτά
Κάνουν καλό για εμένα όπως και οι φράουλεςαλλά άντε να βρω δεύτερη Βασίλισσα που να της μυρίζει κεράσι Τρίψωλης
![]()
Κουρασμενο σε κοβω και σημεριςΈσφιξες Ντούντα ?![]()
και μας 15 χρονια τωρα λεπι δεν μας αφησανεΜου τα φάγανε οι πουτανες
Θα γίνουν όλα όπως πρέπει... Υπομονή....!!!@pastelios θα τους κανει και καλη τιμη ανηκουν στο ιδιο κλαμπ τον κλαψιαριδων
καλα και ομορφα κανεις ....απλος μην ασχολεισαι με το μπασκετ γιατι αν βαλουμε τους τιτλους στην σειρα θα φτασουμε μεχρι την αραπια σερφαρονταςτυπε εγω βλεπω μονο αντρικα αθληματα οπως ειναι το ποδοσφαιρο ξερεις αυτο που εχει 2 τερματα με κατι δυχτια απο πισω δεν ειναι για ψαρεμα μην πας και ξεψαριζεις αμα πας στο γηπεδο καμια φορα πας η στο κοψαμε και σενα?
τυπε εγω βλεπω μονο αντρικα αθληματα οπως ειναι το ποδοσφαιρο ξερεις αυτο που εχει 2 τερματα με κατι δυχτια απο πισω δεν ειναι για ψαρεμα μην πας και ξεψαριζεις αμα πας στο γηπεδο καμια φορα πας η στο κοψαμε και σενα?
Θα γίνουν όλα όπως πρέπει... Υπομονή....!!!
εχεις δει πολλα ποστ δικα μου που να αφορουν το μπασκετ?καλα και ομορφα κανεις ....απλος μην ασχολεισαι με το μπασκετ γιατι αν βαλουμε τους τιτλους στην σειρα θα φτασουμε μεχρι την αραπια σερφαροντας
τον εχει ξεζουμισει η αρραβωνιαραΚουρασμενο σε κοβω και σημερις