troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 40.762
- Πόντοι
- 5.506
δεκα ευρω ειναι τα ψωμακια με το νερο αδερφε....Μέχρι 10€ το κεφάλι
Δεν βγαίνω για παραπάνω μάνα'μ![]()
δεν θα φαμε καλα
δεκα ευρω ειναι τα ψωμακια με το νερο αδερφε....Μέχρι 10€ το κεφάλι
Μέχρι 10€ το κεφάλι

και πέπα θείοο αθηναιος θα φαει ΚΑΜΠΑΝΕΛΙΑ σημερα...
δεν θα ερθει
ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΠΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΕΙΟ!!!!!!και πέπα θείο
ΝαιΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΠΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΕΙΟ!!!!!!
πηρα 5 πακετα,εμπιστευομαι αθηναιο
πως τα φτιάχνεις θείο?ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΠΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΕΙΟ!!!!!!
πηρα 5 πακετα,εμπιστευομαι αθηναιο
μετα απο τοσο καλα λογια λογια που εχω ακουσει απο φιλο αθηναιο θα τα φτιαξω με ολους τους τροπους θειο...πως τα φτιάχνεις θείο?
γαριδοαστακοπέπα, εξαιρετική ιδέα θείομετα απο τοσο καλα λογια λογια που εχω ακουσει απο φιλο αθηναιο θα τα φτιαξω με ολους τους τροπους θειο...
σκετα,ναπολιτανα,καρμποναρα,με κιμα,γαριδοπεπα,αστακοπεπα,αλα πουτανεσκα και οτι αλλο μου δειξει το μαγειρικο κομματι του παμε δαναη
θειο περιμενω νιπλη να μπει να σπονσοναρει μαγαζι που θα πουλαει πεπες (αποκλειστκα και πανακριβα) στην μυκονο και στο καπρι...γαριδοαστακοπέπα, εξαιρετική ιδέα θείο
το πάμε δανάη όμως έγινε ... πάει η δανάη...
φαε δεν θα μπει....θειο περιμενω νιπλη να μπει να σπονσοναρει μαγαζι που θα πουλαει πεπες (αποκλειστκα και πανακριβα) στην μυκονο και στο καπρι...

και ντουμπάι θείο, και ΝΤΟΥΜΠΑΙ...θειο περιμενω νιπλη να μπει να σπονσοναρει μαγαζι που θα πουλαει πεπες (αποκλειστκα και πανακριβα) στην μυκονο και στο καπρι...

λες να επενδυσει ο σαουλ φιλε μου?φαε δεν θα μπει....
εχει μεταγωγη σημερα![]()
θα αργησει λιγο ομως Μικρος Χαρτοπολεμοςλες να επενδυσει ο σαουλ φιλε μου?
αμπου νταμπι καντινα θειο ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ!!!!!και ντουμπάι θείο, και ΝΤΟΥΜΠΑΙ...![]()
ποσο τριμενα τα φυλα μαν?για την σημερινή μέρα προτείνω ένα μενού ημέρας με :
μοριακή πανσέτα σερβιρισμένη σε ψιλό ποτήρι σαμπάνιας με σφαιροποιημένη σος από ταμπάσκο και τριμμένα φύλα ρυζογκοφρέτας λάιτ χωρίς θερμίδες
νιφάδες σαν παρμεζάνα αλλά καλύτεροποσο τριμενα τα φυλα μαν?

ποιο είναι το μοριακό βάρος των πανσετών?για την σημερινή μέρα προτείνω ένα μενού ημέρας με :
μοριακή πανσέτα σερβιρισμένη σε ψιλό ποτήρι σαμπάνιας με σφαιροποιημένη σος από ταμπάσκο και τριμμένα φύλα ρυζογκοφρέτας λάιτ χωρίς θερμίδες
έχουν χτυπηθεί στο μπλέντερ μαζί με όλα τα υλικά και λίγο ουίσκι για το σβήσιμο οπότε θα έλεγα 600 mlποιο είναι το μοριακό βάρος των πανσετών?