athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 58.811
- Πόντοι
- 12.756
ειμαι κουριερΕμπεριεχει κινδυνους και υπονοουμενα η δηλωση αυτη...
Και η Μαγκι με παροχη υπηρεσιων ασχολειται.......

ειμαι κουριερΕμπεριεχει κινδυνους και υπονοουμενα η δηλωση αυτη...
Και η Μαγκι με παροχη υπηρεσιων ασχολειται.......
Περιμένω ένα δέμα από Καλαμάταειμαι κουριερ![]()
Περιμένω ένα δέμα από Καλαμάτα
Κοίτα να με βολέψεις![]()
Παλι καλα γλυτωσαμε!!!!!ειμαι κουριερ![]()
Eδω εισαι ρε?Δεν υπαρχει νημα ρε μαλακα που θα μπεις και δεν θα βρεις μήνυμα επαιτείας![]()
Είναι ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ χαχαχαΔεν δουλεύεις ΣΉΜΕΡΑ ?![]()
Poly kourasmeno fileΕίναι ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ χαχαχα
Είσαι πολύ κουρασμένος....δεν την ρίχνειςΜανάρι μου εσύ![]()
Είσαι πολύ κουρασμένος....δεν την ρίχνεις
ΓΚΡ σας είπα ότι έχω €ξοδα, παίζει να κάνω τον άλλο μήνα και ορθοντική επέμβαση στον αριστερό κυνόδονταναι στειλε τα πραγματα![]()
Η λίστα είναι για γέλια... συγκρίνει ντομάτες με ηλεκτροκίνητα αμάξια και πίτσες με κάτι ενοικιαζόμενα!
Δε θα κάτσω να αναλύσω παραπάνω. Θα τονίσω μόνο τα δυο ευρωπαϊκά τρόπαια του ΠΑΟΚ και του ένα Διομήδη Άργους... Τελικά το πόσο γαύρος είσαι δεν είναι τυχαία μονάδα μέτρησης της χαζομάρας που κουβαλάει ο καθένας σας!
Ετσι ολα μαζι να παραγουν αερα . βαλτο και στο ποιο γρηγορο ..εχει? .
![]()
Μην ξεχνιόμαστε
![]()
Τώρα είναι καλύτερα?
Φέτος λοιπόν, στο Europa League που είναι ισχυρότερη διοργάνωση από το Conference, τίθενται αντιμέτωποι η 15η και η 16η του αγγλικού πρωταθλήματος! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι 15η με 39 βαθμούς και η Τότεναμ 16η με 38 βαθμούς. Βρίσκονται μόλις δύο θέσεις πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού! Είπατε κάτι για την 8η της Ιταλίας;![]()
Τα ζευγάρια των τελικών Europa-Conference ισοπεδώνουν τα αφηγήματα των ευρωάτιτλων
Αθλητική Διαπλοκήathlitiki-diaploki.blogspot.com
Αντίθετα, στο Conference League τίθενται αντιμέτωποι η 4η του αγγλικού πρωταθλήματος με την 6η του ισπανικού
![]()
Ελλάδα άκουσε το!
Μιλκο λέμε
Τα είχα παραγγείλει με 3 ταχύτητες.... Αυτά έχουμε τώρα.....!!!!Ετσι ολα μαζι να παραγουν αερα . βαλτο και στο ποιο γρηγορο ..εχει? .![]()
Πρεπει να ναι ο αδερφος της ο παυλος.![]()
Ξέρει κανείς αν είναι καλά το παληκαρι που αγκάλιασε προχτές την κόρη του dpg??![]()
Ε τότε βάλε δόντια από πριόνι ρε Ντούντα να σου έρθουν πιο οικονομικάΓΚΡ σας είπα ότι έχω €ξοδα, παίζει να κάνω τον άλλο μήνα και ορθοντική επέμβαση στον αριστερό κυνόδοντα![]()