ρε λαγουδάκι ηθοποιέ σε ποιον το γράφεις; κάνε παράθεση να καταλάβουμε τι παίζει. Όχι τίποτε άλλο απλά για να ξέρουμε σε ποιον θα πεις «έλα να μου τα πεις από κοντά» κλπ και μετά θα χάσεις τον δρόμο κλπ .
Με το γιάννη με τη σαγιονάρα με την πορσε τελικά βρήκες άκρη;; η’ του την χάρισες;
ρε λαγουδάκι ηθοποιέ σε ποιον το γράφεις; κάνε παράθεση να καταλάβουμε τι παίζει. Όχι τίποτε άλλο απλά για να ξέρουμε σε ποιον θα πεις «έλα να μου τα πεις από κοντά» κλπ και μετά θα χάσεις τον δρόμο κλπ .
Με το γιάννη με τη σαγιονάρα με την πορσε τελικά βρήκες άκρη;; η’ του την χάρισες;
άκου τι έμαθες σήμερα . οταν κάποιος κάνει τη μαλακια και γράφει για μανάδες στο νήμα αυτό , εσύ που έχεις γράψει τόσες φορές πουστικα για μανάδες στο δίπλα νήμα , δεν θα σφίγγεσαι. αστο να το κανει κανας αλλος.
τη γνωση που σου δίνω να μη τη βαριέσαι.ΝΑ ΜΗ ΤΗ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΤΗ ΓΝΩΣΗ
άκου τι έμαθες σήμερα . οταν κάποιος κάνει τη μαλακια και γράφει για μανάδες στο νήμα αυτό , εσύ που έχεις γράψει τόσες φορές πουστικα για μανάδες στο δίπλα νήμα , δεν θα σφίγγεσαι. αστο να το κανει κανας αλλος.
τη γνωση που σου δίνω να μη τη βαριέσαι.ΝΑ ΜΗ ΤΗ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΤΗ ΓΝΩΣΗ
ελα και τελος μαλακα...
εγω εδω 3 φορες ειπα για μαναδες την μια το μετανιωσα και και εφαγα μπαν...με εχεις μπερδεψει με αλλον βλακα...αει γαμησου σουρωμενε ηλιθιε
πουλα εξυπναδα αλλου και μαγκια χαζε
ελα και τελος μαλακα...
εγω εδω 3 φορες ειπα για μαναδες την μια το μετανιωσα και και εφαγα μπαν...με εχεις μπερδεψει με αλλον βλακα...αει γαμησου σουρωμενε ηλιθιε
πουλα εξυπναδα αλλου και μαγκια χαζε
Μετά τον χθεσινό αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από το Champions League, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ παραμένει η μοναδική ποδοσφαιρική ομάδα που έχει κατακτήσει δύο ευρωπαϊκά τρόπαια σε μια σεζόν!
Η λίστα είναι για γέλια... συγκρίνει ντομάτες με ηλεκτροκίνητα αμάξια και πίτσες με κάτι ενοικιαζόμενα!
Δε θα κάτσω να αναλύσω παραπάνω. Θα τονίσω μόνο τα δυο ευρωπαϊκά τρόπαια του ΠΑΟΚ και του ένα Διομήδη Άργους... Τελικά το πόσο γαύρος είσαι δεν είναι τυχαία μονάδα μέτρησης της χαζομάρας που κουβαλάει ο καθένας σας!
Εντάξει, το έκανες το κομμάτι σου.
Πήγαινε τώρα στο σπίτι σου στην τρούμπα να ρωτήσεις τη μαμά και την αδελφή σου πώς πήγε το μεροκάματο σήμερα και μετά τα ξαναλέμε.
Εσύ ξεκίνησες τους χαρακτηρισμούς.