Νέα

Τί τσίμπησες, μαν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32K
  • Εμφανίσεις 561K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
29.353
Πόντοι
15.446
και το κλάσιμο υγεία είναι αλλά δεν το κυνηγάω κιόλας
Μόνο άμα είναι μισοβρασμένα και βράζουν στο στομάχι δημιουργούνται αέρια :confused:
άμα τα μαγειρέψεις καλά δεν υπάρχει πρόβλημα.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.337
Πόντοι
6.256
Μόνο άμα είναι μισοβρασμένα και βράζουν στο στομάχι δημιουργούνται αέρια :confused:
άμα τα μαγειρέψεις καλά δεν υπάρχει πρόβλημα.
προτιμώ να βράσω αυγά κάτω από τις μασχάλες μου :confused:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
29.353
Πόντοι
15.446
προτιμώ να βράσω αυγά κάτω από τις μασχάλες μου :confused:
Εσύ χάνεις, καλά θα κάνεις να δοκιμάσεις ρεβυθάδα .
Ένα φλιτζάνι μαγειρεμένα ρεβίθια περιέχουν 1,3 γραμμάρια αργινίνης, 14,5 γραμμάρια πρωτεΐνης και 12,5 γραμμάρια διαιτητικών ινών.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.337
Πόντοι
6.256
Ένα φλιτζάνι μαγειρεμένα ρεβίθια περιέχουν 1,3 γραμμάρια αργινίνης, 14,5 γραμμάρια πρωτεΐνης και 12,5 γραμμάρια διαιτητικών ινών.
ένα μου αντέχεται κάπως είναι ρεβύθια στο φούρνο με πατάτες και ντομάτες και τέτοια αλλά χωρίς ζουμιά και αηδίες αυτό κάπως τρώγεται με φέτα

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
73.783
Πόντοι
12.756
βαλτε ενα 50ρικο ολοι σας να καλεσω νιπλη να κανει ενα σεσιον για τους μαιντανους ρε μουνια
απλα δεσε το πενηνταευρο με μια πετονια,ριχτο καπου παραπερα και οπως τα σκυλια μυριζουν το αιμα ,αυτος θα μυρισει το χαρτονομισμα και τον πας οπου θες:coffee:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.405
Πόντοι
5.506
απλα δεσε το πενηνταευρο με μια πετονια,ριχτο καπου παραπερα και οπως τα σκυλια μυριζουν το αιμα ,αυτος θα μυρισει το χαρτονομισμα και τον πας οπου θες:coffee:
θεωρω ανωτερο τον νιπλη απο το τσαττζιτιπι....γνωμη σου

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
73.783
Πόντοι
12.756
θεωρω ανωτερο τον νιπλη απο το τσαττζιτιπι....γνωμη σου
στην κλοπη,διαφθορα,απατεωνια,λοβιτουρα ΝΑΙ δινει καλυτερες συμβουλες αυτος απο την τεχνητη νοημοσυνη

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.085
Πόντοι
16.235
Πολύ καλύτερη η Βόρεια έκδοση με σάλτσα,κοκκινιστη.
Οι Νότιοι τα τρώνε χωρίς σάλτσα...δεν είναι τόσο ευπαρουσιαστη η έκδοση αυτή αλλά αυτό που μετράει είναι να περνάνε στον οργανισμό .
Υπάρχει και η μονδερνα έκδοση σε σακουλάκι που δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα .

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
29.353
Πόντοι
15.446
Πολύ καλύτερη η Βόρεια έκδοση με σάλτσα,κοκκινιστη.
Οι Νότιοι τα τρώνε χωρίς σάλτσα...δεν είναι τόσο ευπαρουσιαστη η έκδοση αυτή αλλά αυτό που μετράει είναι να περνάνε στον οργανισμό .
Υπάρχει και η μονδερνα έκδοση σε σακουλάκι που δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα .
Παλιά τα κάνανε σε γάστρα και χύλωνε η σάλτσα, έμενα στα όσπρια μου αρέσει λίγη
και χυλωμένη, όχι Μπλουμ.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
73.783
Πόντοι
12.756

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.085
Πόντοι
16.235

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
29.353
Πόντοι
15.446

123BigGeorge

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Κριτικές
17
Like
7.706
Πόντοι
3.446
Με παρεξηγησες...εσύ κάνεις πολύ καλά...είναι πολύ καλύτερο αυτό που κάνεις εσύ από αυτό που κάνει ο μέσος νεοέλληνας που έχει γίνει μέτοχος σε γυραδικα τρώγοντας από εκεί κάθε μέρα.
Το έκανα παλιότερα αυτό το πρόγραμμα με όσπρια και λαδερα Τετάρτη και Παρασκευή αλλά όχι πλέον.Βρισκω πιο νόστιμα τα λαδερα και τα όσπρια όταν δεν τρώγονται στις παραδοσιακές για αυτά ημέρες.
Να σου πω την αλήθεια αυτό με τις Τετάρτες και τις Παρασκευές το είχα καθιερώσει έντονα όταν είχα απολυθεί απ'το στρατό. Δεν ξέρω πως έκατσε απλά μου είχε γίνει συνήθειο διότι αυτές τις ημέρες τρώγαμε τέτοιου είδους φαγητά. Όταν όμως άρχισα εντατικά γυμναστική διότι έχασα αρκετά όταν ήμουν φαντάρος (Ειδικές Δυνάμεις-αλεξιπτωτιστής συγκεκριμένα μου ήταν δύσκολο να τρέφομαι και να κάνω τη γυμναστική που έκανα προτού παρουσιαστώ) όταν έτρωγα λαδερά ή όσπρια Τετάρτη και Παρασκευή ένιωθα αποδυναμωμένος και δεν απέδιδα στη γυμναστική που έκανα. Θα συμφωνήσω μαζί σου σε αυτό που είπες ότι μέσος νεοέλληνας γαμιέται στα junk food και είναι λάθος. Και το χειρότερο είναι που βλέπεις μικρά παιδιά να είναι τόφαλοι λόγω της κάκιστης διατροφής και έλλειψης ασκήσεως

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.085
Πόντοι
16.235
Να σου πω την αλήθεια αυτό με τις Τετάρτες και τις Παρασκευές το είχα καθιερώσει έντονα όταν είχα απολυθεί απ'το στρατό. Δεν ξέρω πως έκατσε απλά μου είχε γίνει συνήθειο διότι αυτές τις ημέρες τρώγαμε τέτοιου είδους φαγητά. Όταν όμως άρχισα εντατικά γυμναστική διότι έχασα αρκετά όταν ήμουν φαντάρος (Ειδικές Δυνάμεις-αλεξιπτωτιστής συγκεκριμένα μου ήταν δύσκολο να τρέφομαι και να κάνω τη γυμναστική που έκανα προτού παρουσιαστώ) όταν έτρωγα λαδερά ή όσπρια Τετάρτη και Παρασκευή ένιωθα αποδυναμωμένος και δεν απέδιδα στη γυμναστική που έκανα. Θα συμφωνήσω μαζί σου σε αυτό που είπες ότι μέσος νεοέλληνας γαμιέται στα junk food και είναι λάθος. Και το χειρότερο είναι που βλέπεις μικρά παιδιά να είναι τόφαλοι λόγω της κάκιστης διατροφής και έλλειψης ασκήσεως
Επειδή ασχολείσαι με αυτά τα θέματα θα ξέρεις ότι το άνθος της ελληνικής νεολαίας είναι το πιο παχύσαρκο ανά την Ευρώπη .
Δείγμα της ανεπάρκειας των γονέων...
Η θητεία σου σε οδήγησε σε κάποιο σχετικό επάγγελμα;

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.085
Πόντοι
16.235
Το πρόγραμμα του Στρατού ακολουθεί τις ελληνικές θρησκευτικές παραδόσεις...θυμάμαι παραμονή Δεκαπενταύγουστου νεροβραστα φασόλια ( με την ψαρωτικη γαλλική ονομασια πιαζ...) τα οποία δεν τρώγονταν σκετα και αλαδωτα...όμως μεταμορφώθηκαν μολις εριξα λαδι και ηταν νοστιμότατα .Όπως κατάλαβες διεύρυνα τους γευστικούς μου ορίζοντες ενώ οι μπουχεσες από τις πόλεις κάνανε ουρές στο ΚΨΜ για να τρώνε μπισκότα και τοστ.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
494
Like
40.667
Πόντοι
42.697
Μαν αν όλα τα αυγά είναι για σένα, μην πας για εξετάσεις αίματος αύριο...
Από πού το ελαιόλαδο; Οξύτητα;
Τα μισά για εμένα. Τρώω φουλ αυγά είμαι στον όγκο ( κυρίως βραστά) 10 τη βδομάδα περίπου.και η χοληστερίνη. Αυτό το φαγητό το σημερινό το τρώω μια φορά το μήνα. Και δεν τρώω τηγανιτές γενικά. Μόνο για αυτό κάνω μια εξαίρεση. Λάδι από Αιγιάλεια οξύτητα δεν ξερω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom