You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τσίμπησες, μαν!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 32K
- Εμφανίσεις 563K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.114
- Πόντοι
- 16.235
Στην Κατοχή τρώγανε φαγητά χωρίς λάδι...τώρα γκόμενες και όσοι κακομαθημενοι μπουχεσες θέλουν να νιώσουν σκηνικό Κατοχής δεν τρώνε λάδι ...με αποτέλεσμα να έχουν έλλειψη από βιταμίνες...όπως στην Κατοχή!!τι φακές ρε μαν....τι χθες και προχθές και κυρίως τι κατάψυξη
φακές έχω να φάω από πέρσι το καλοκαίρι που είχε μια μυστήρια σαλάτα που παραγγέλνουν μόνο γκόμενες εμείς οι άντρες τρώμε χωριάτικη χωρίς λάδι![]()

Όχι ότι νηστεύουν...οι Χριστιανοί νηστεύουν...άθεοι και λοιπά νεοεποχιτικα φυντανια κάνουν ΔΙΑ(Σ)ΤΡΟΦΗ.
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 74.076
- Πόντοι
- 12.756
σιγα τα ωα .....εχω συλλογη μεχρι και το 4Είναι ο ΜΟΝΟΣ τρόπος να δεις ps5 στα μάτια σου![]()
υγ το 5 δεν το πηρα γιατι δεν πλεον δεν προλαβαινω να παιξω τιποτα
Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.403
- Πόντοι
- 6.256
σε λίγο με κύριο κυριάκο θα βάζεις στη σαλάτα λάδι μηχανήςΣτην Κατοχή τρώγανε φαγητά χωρίς λάδι...τώρα γκόμενες και όσοι κακομαθημενοι μπουχεσες θέλουν να νιώσουν σκηνικό Κατοχής δεν τρώνε λάδι ...με αποτέλεσμα να έχουν έλλειψη από βιταμίνες...όπως στην Κατοχή!!.
Όχι ότι νηστεύουν...οι Χριστιανοί νηστεύουν...άθεοι και λοιπά νεοεποχιτικα φυντανια κάνουν ΔΙΑ(Σ)ΤΡΟΦΗ.
περίμενε και θα δεις νηστεία για σένα φροντίζει ο Κύριος Κυριάκος
Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.403
- Πόντοι
- 6.256
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣσιγα τα ωα .....εχω συλλογη μεχρι και το 4
υγ το 5 δεν το πηρα γιατι δεν πλεον δεν προλαβαινω να παιξω τιποτα
αν προλαβαίνω εγώ που είμαι επιχειρηματίας άνθρωπος να βρω χρόνο να παίξω μπορείς και εσύ

argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.114
- Πόντοι
- 16.235
Ενώ με Τσίπρα τηγανιζες πατάτες με βιολογικό αγουρέλαιο....σε λίγο με κύριο κυριάκο θα βάζεις στη σαλάτα λάδι μηχανής
περίμενε και θα δεις νηστεία για σένα φροντίζει ο Κύριος Κυριάκος

Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.403
- Πόντοι
- 6.256
Με τσίπρα η αλήθεια είναι ότι είχαν γίνει καλές δουλειές αλλά μας τα χάλασε όταν μας έκλεισε τις τράπεζεςΕνώ με Τσίπρα τηγανιζες πατάτες με βιολογικό αγουρέλαιο....![]()
οι δουλειές που έχει ανοίξει ο Κύριος Κυριάκος όμως με τον νόμο για τις αναθέσεις και τα ταμεία ανάκαμψης και τα σχετικά
ΔΕΝ συγκρίνονται
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.114
- Πόντοι
- 16.235
Έπεσε επιτέλους και η τιμή στο λάδι...έφτασε κοντά στα 6€ ενώ πέρυσι ήταν περίπου στα 10€.Με τσίπρα η αλήθεια είναι ότι είχαν γίνει καλές δουλειές αλλά μας τα χάλασε όταν μας έκλεισε τις τράπεζες
οι δουλειές που έχει ανοίξει ο Κύριος Κυριάκος όμως με τον νόμο για τις αναθέσεις και τα ταμεία ανάκαμψης και τα σχετικά
ΔΕΝ συγκρίνονται![]()
Αν δεν είναι αυτό ελάφρυνση στο κόστος ζωής του λαϊκού μπουρδελιαρη τότε τι είναι;
Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.403
- Πόντοι
- 6.256
6 ευρώ το ηλιέλαιο?Έπεσε επιτέλους και η τιμή στο λάδι...έφτασε κοντά στα 6€ ενώ πέρυσι ήταν περίπου στα 10€.
Αν δεν είναι αυτό ελάφρυνση στο κόστος ζωής του λαϊκού μπουρδελιαρη τότε τι είναι;
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.114
- Πόντοι
- 16.235
Να πηγαίνεις μόνος σου σούπερ μάρκετ καμμία φορά και δώσε κανα ρεπω στους βασταζους σου... για ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ μιλαω ...6 ευρώ το ηλιέλαιο?
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.114
- Πόντοι
- 16.235
Ηλιέλαιο σε φαγητό και σαλατες μόνο οι λάθρο χρησιμοποιούν .6 ευρώ το ηλιέλαιο?
Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.403
- Πόντοι
- 6.256
Να πηγαίνεις μόνος σου σούπερ μάρκετ καμμία φορά και δώσε κανα ρεπω στους βασταζους σου... για ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ μιλαω ...
ΗΡΘΕ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗΗλιέλαιο σε φαγητό και σαλατες μόνο οι λάθρο χρησιμοποιούν .

άστα αυτά τα λάθρο όταν πήγε το λάδι 15 ευρώ το λίτρο μια χαρά έκανες παπάρα σε ηλιέλαιο μη σου πω και στο λάδι που πριν είχες τηγανίσει αυγά
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.114
- Πόντοι
- 16.235
Eιμαι σκληρός καργιολης...Άντεξα και δεν έκανα αυτό που λες ..εσύ έκοψες το λάδι λόγω φτώχειας;Να κάνω μερικά τηλέφωνα στην Μητρόπολη που ανήκεις για να σου στέλνουν κάνα μπουκαλάκι λάδι τον μήνα μην μας μείνεις στα χέρια;ΗΡΘΕ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ
άστα αυτά τα λάθρο όταν πήγε το λάδι 15 ευρώ το λίτρο μια χαρά έκανες παπάρα σε ηλιέλαιο μη σου πω και στο λάδι που πριν είχες τηγανίσει αυγά
Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.403
- Πόντοι
- 6.256
κάνε ναι μόνο πες τους να τα αφήσουν στο φυλάκιο έξω από το σπίτι θα τα παραλάβει ο σεκιούριτι μουEιμαι σκληρός καργιολης...Άντεξα και δεν έκανα αυτό που λες ..εσύ έκοψες το λάδι λόγω φτώχειας;Να κάνω μερικά τηλέφωνα στην Μητρόπολη που ανήκεις για να σου στέλνουν κάνα μπουκαλάκι λάδι τον μήνα μην μας μείνεις στα χέρια;
gpikasso
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 12.555
- Πόντοι
- 7.415
Κατσίκι λεμονομουσταρδατο από το χωριό στο φούρνο με πατάτες.
Μαρούλι σαλάτα, φέτα Καλαβρύτων και μοσχοφίλερο για τη δροσιά
Ακόμα δεν είναι έτοιμο, ελπίζω να μην καεί τώρα που είμαι στο ..θρονο και διαβάζω μπου
Ακόμα δεν είναι έτοιμο, ελπίζω να μην καεί τώρα που είμαι στο ..θρονο και διαβάζω μπου
dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 66
- Like
- 62.970
- Πόντοι
- 36.036
Κοντά είμαστε μανΚατσίκι λεμονομουσταρδατο από το χωριό στο φούρνο με πατάτες.

Μοσχαράκι κατσαρόλας με λευκή σάλτσα , πατάτες τηγανητές , φέτα , σαλάτα μαρούλι , ζέρο , παγωτό σοκολάτα για σβήσιμο

argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.114
- Πόντοι
- 16.235
Θα πω να στείλουν και στον σεκιούριτι ..επειδή αυτός είναι πιο πελουσιος από εσένα να δίνει και από το δικό του μερίδιο σε εσένα ,εμπεριστατε εν τω bou.αδερφε.κάνε ναι μόνο πες τους να τα αφήσουν στο φυλάκιο έξω από το σπίτι θα τα παραλάβει ο σεκιούριτι μου
Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.403
- Πόντοι
- 6.256
φακές αν φέρεις να ξέρεις θα τις ρίξουμε για λίπασμα στον κήποΘα πω να στείλουν και στον σεκιούριτι ..επειδή αυτός είναι πιο πελουσιος από εσένα να δίνει και από το δικό του μερίδιο σε εσένα ,εμπεριστατε εν τω bou.αδερφε.
φέρε κανένα ριμπάι να είμαστε εντάξει
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις
- 18K