Νέα

Τί τσίμπησες, μαν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32K
  • Εμφανίσεις 563K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.114
Πόντοι
16.235
τι φακές ρε μαν....τι χθες και προχθές και κυρίως τι κατάψυξη :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

φακές έχω να φάω από πέρσι το καλοκαίρι που είχε μια μυστήρια σαλάτα που παραγγέλνουν μόνο γκόμενες εμείς οι άντρες τρώμε χωριάτικη χωρίς λάδι :coffee:
Στην Κατοχή τρώγανε φαγητά χωρίς λάδι...τώρα γκόμενες και όσοι κακομαθημενοι μπουχεσες θέλουν να νιώσουν σκηνικό Κατοχής δεν τρώνε λάδι ...με αποτέλεσμα να έχουν έλλειψη από βιταμίνες...όπως στην Κατοχή!!:jerking::jerking::jerking::jerking:.
Όχι ότι νηστεύουν...οι Χριστιανοί νηστεύουν...άθεοι και λοιπά νεοεποχιτικα φυντανια κάνουν ΔΙΑ(Σ)ΤΡΟΦΗ.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
74.076
Πόντοι
12.756
Είναι ο ΜΟΝΟΣ τρόπος να δεις ps5 στα μάτια σου :coffee:
σιγα τα ωα .....εχω συλλογη μεχρι και το 4
υγ το 5 δεν το πηρα γιατι δεν πλεον δεν προλαβαινω να παιξω τιποτα

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.403
Πόντοι
6.256
Στην Κατοχή τρώγανε φαγητά χωρίς λάδι...τώρα γκόμενες και όσοι κακομαθημενοι μπουχεσες θέλουν να νιώσουν σκηνικό Κατοχής δεν τρώνε λάδι ...με αποτέλεσμα να έχουν έλλειψη από βιταμίνες...όπως στην Κατοχή!!:jerking::jerking::jerking::jerking:.
Όχι ότι νηστεύουν...οι Χριστιανοί νηστεύουν...άθεοι και λοιπά νεοεποχιτικα φυντανια κάνουν ΔΙΑ(Σ)ΤΡΟΦΗ.
σε λίγο με κύριο κυριάκο θα βάζεις στη σαλάτα λάδι μηχανής

περίμενε και θα δεις νηστεία για σένα φροντίζει ο Κύριος Κυριάκος

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.403
Πόντοι
6.256
σιγα τα ωα .....εχω συλλογη μεχρι και το 4
υγ το 5 δεν το πηρα γιατι δεν πλεον δεν προλαβαινω να παιξω τιποτα
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ

αν προλαβαίνω εγώ που είμαι επιχειρηματίας άνθρωπος να βρω χρόνο να παίξω μπορείς και εσύ :coffee::coffee::coffee:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.114
Πόντοι
16.235
σε λίγο με κύριο κυριάκο θα βάζεις στη σαλάτα λάδι μηχανής

περίμενε και θα δεις νηστεία για σένα φροντίζει ο Κύριος Κυριάκος
Ενώ με Τσίπρα τηγανιζες πατάτες με βιολογικό αγουρέλαιο....:jerking::jerking::jerking::jerking:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.403
Πόντοι
6.256
Ενώ με Τσίπρα τηγανιζες πατάτες με βιολογικό αγουρέλαιο....:jerking::jerking::jerking::jerking:
Με τσίπρα η αλήθεια είναι ότι είχαν γίνει καλές δουλειές αλλά μας τα χάλασε όταν μας έκλεισε τις τράπεζες

οι δουλειές που έχει ανοίξει ο Κύριος Κυριάκος όμως με τον νόμο για τις αναθέσεις και τα ταμεία ανάκαμψης και τα σχετικά

ΔΕΝ συγκρίνονται :sunglasses:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.114
Πόντοι
16.235
Με τσίπρα η αλήθεια είναι ότι είχαν γίνει καλές δουλειές αλλά μας τα χάλασε όταν μας έκλεισε τις τράπεζες

οι δουλειές που έχει ανοίξει ο Κύριος Κυριάκος όμως με τον νόμο για τις αναθέσεις και τα ταμεία ανάκαμψης και τα σχετικά

ΔΕΝ συγκρίνονται :sunglasses:
Έπεσε επιτέλους και η τιμή στο λάδι...έφτασε κοντά στα 6€ ενώ πέρυσι ήταν περίπου στα 10€.
Αν δεν είναι αυτό ελάφρυνση στο κόστος ζωής του λαϊκού μπουρδελιαρη τότε τι είναι;

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.403
Πόντοι
6.256
Έπεσε επιτέλους και η τιμή στο λάδι...έφτασε κοντά στα 6€ ενώ πέρυσι ήταν περίπου στα 10€.
Αν δεν είναι αυτό ελάφρυνση στο κόστος ζωής του λαϊκού μπουρδελιαρη τότε τι είναι;
6 ευρώ το ηλιέλαιο?

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.403
Πόντοι
6.256
Να πηγαίνεις μόνος σου σούπερ μάρκετ καμμία φορά και δώσε κανα ρεπω στους βασταζους σου... για ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ μιλαω ...
Ηλιέλαιο σε φαγητό και σαλατες μόνο οι λάθρο χρησιμοποιούν .
ΗΡΘΕ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ :wanker::wanker::wanker::wanker::wanker:

άστα αυτά τα λάθρο όταν πήγε το λάδι 15 ευρώ το λίτρο μια χαρά έκανες παπάρα σε ηλιέλαιο μη σου πω και στο λάδι που πριν είχες τηγανίσει αυγά

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.114
Πόντοι
16.235
ΗΡΘΕ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ :wanker::wanker::wanker::wanker::wanker:

άστα αυτά τα λάθρο όταν πήγε το λάδι 15 ευρώ το λίτρο μια χαρά έκανες παπάρα σε ηλιέλαιο μη σου πω και στο λάδι που πριν είχες τηγανίσει αυγά
Eιμαι σκληρός καργιολης...Άντεξα και δεν έκανα αυτό που λες ..εσύ έκοψες το λάδι λόγω φτώχειας;Να κάνω μερικά τηλέφωνα στην Μητρόπολη που ανήκεις για να σου στέλνουν κάνα μπουκαλάκι λάδι τον μήνα μην μας μείνεις στα χέρια;

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.403
Πόντοι
6.256
Eιμαι σκληρός καργιολης...Άντεξα και δεν έκανα αυτό που λες ..εσύ έκοψες το λάδι λόγω φτώχειας;Να κάνω μερικά τηλέφωνα στην Μητρόπολη που ανήκεις για να σου στέλνουν κάνα μπουκαλάκι λάδι τον μήνα μην μας μείνεις στα χέρια;
κάνε ναι μόνο πες τους να τα αφήσουν στο φυλάκιο έξω από το σπίτι θα τα παραλάβει ο σεκιούριτι μου

gpikasso

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Κριτικές
18
Like
12.555
Πόντοι
7.415
Κατσίκι λεμονομουσταρδατο από το χωριό στο φούρνο με πατάτες.
Μαρούλι σαλάτα, φέτα Καλαβρύτων και μοσχοφίλερο για τη δροσιά
Ακόμα δεν είναι έτοιμο, ελπίζω να μην καεί τώρα που είμαι στο ..θρονο και διαβάζω μπου

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
66
Like
62.970
Πόντοι
36.036
Κατσίκι λεμονομουσταρδατο από το χωριό στο φούρνο με πατάτες.
Μαρούλι σαλάτα, φέτα Καλαβρύτων και μοσχοφίλερο για τη δροσιά
Ακόμα δεν είναι έτοιμο, ελπίζω να μην καεί τώρα που είμαι στο ..θρονο και διαβάζω μπου
Κοντά είμαστε μαν :coffee:

Μοσχαράκι κατσαρόλας με λευκή σάλτσα , πατάτες τηγανητές , φέτα , σαλάτα μαρούλι , ζέρο , παγωτό σοκολάτα για σβήσιμο :coffee:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.114
Πόντοι
16.235
κάνε ναι μόνο πες τους να τα αφήσουν στο φυλάκιο έξω από το σπίτι θα τα παραλάβει ο σεκιούριτι μου
Θα πω να στείλουν και στον σεκιούριτι ..επειδή αυτός είναι πιο πελουσιος από εσένα να δίνει και από το δικό του μερίδιο σε εσένα ,εμπεριστατε εν τω bou.αδερφε.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.403
Πόντοι
6.256
Θα πω να στείλουν και στον σεκιούριτι ..επειδή αυτός είναι πιο πελουσιος από εσένα να δίνει και από το δικό του μερίδιο σε εσένα ,εμπεριστατε εν τω bou.αδερφε.
φακές αν φέρεις να ξέρεις θα τις ρίξουμε για λίπασμα στον κήπο

φέρε κανένα ριμπάι να είμαστε εντάξει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom