troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 39.228
- Πόντοι
- 5.506
ναιΣουτζούκι με τηγανητά αυγά και πατάτες![]()
ναιΣουτζούκι με τηγανητά αυγά και πατάτες![]()
Και από αυτό θέλει. Δεν είναι για συνέχεια αυτή η απόλαυση βεβαίως.Kανα δυο ποτηρια ποτασα θελει να λιωσει την χοληστερινη
Ρήτωρ...
Και πίεση ανεβάζει...Και από αυτό θέλει. Δεν είναι για συνέχεια αυτή η απόλαυση βεβαίως.
Μπύρα θα πρότεινα εγώ.Μεσα στη καύλα! Εδώ θέλει και κανα δυο ποτήρια κρασί, να απογειωθεί!
Πουτσα μαςΡήτωρ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και πίεση ανεβάζει...
Μερακλίδικο φαγίΣουτζούκι με τηγανητά αυγά και πατάτες![]()
Είναι μπελάς το συγκεκριμένο και όχι για όλες τις ηλικίες. Θέλει φειδώ. Αλλά γαμάει, δεν μπορείς να αντισταθείς στον πειρασμό του. Αλλά και πάλι, φειδώ.Και πίεση ανεβάζει...
Σωστό.Είναι μπελάς το συγκεκριμένο και όχι για όλες τις ηλικίες. Θέλει φειδώ. Αλλά γαμάει, δεν μπορείς να αντισταθείς στον πειρασμό του. Αλλά και πάλι, φειδώ.
Υπερτιμημένη.Τόσο χάλια ήταν ;
Γιατί εγώ όχι απλά την βρήκα καλή αλλά είναι κι ένας τρόπος να νιώσεις πλούσιος.
Η αλήθεια όμως είναι ότι μιλάμε για μια νέα ιδέα που είναι πλήρης περιεχομένου.Υπερτιμημένη.
Aυτο δεν λέγεται φαγητό αλλά απόπειρα αυτοκτονίας...είσαι καλά η νοσηλεύεσαι;!;;;!!!??!;?2 μεγάλα κομμάτια παστίσιο σαλάτα ψωμί και 2 πάστες (σοκολατίνα + σεράνο)
Αν εξαιρέσουμε την περίπτωση να τα είδες αυτά τρώγοντας μακαρονακια Πέπα τότε μπερδεψες τα νήματα...Πέππα, σούζι, πέτρος και η μαμά/γιαγιά προβατίνα τώρα στο σταρ
καλά είναι εδώ, άστο να υπάρχει...Αν εξαιρέσουμε την περίπτωση να τα είδες αυτά τρώγοντας μακαρονακια Πέπα τότε μπερδεψες τα νήματα....
Και μπουλντόζες χωνεύω να ξέρεις. Άλλωστε είμαι στον όγκο και πρέπει να τρώω αρκούντως όπως καταλαβαίνειςAυτο δεν λέγεται φαγητό αλλά απόπειρα αυτοκτονίας...είσαι καλά η νοσηλεύεσαι;!;;;!!!??!;?