tomahok
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.078
- Πόντοι
- 1.406
μανΤι μάρκα το φορτηγό;
μανΤι μάρκα το φορτηγό;
Χειροκίνητο το 2025 το μαν ρε μαν?Χειροκίνητο κιβώτιο ή TripMatic;
Από πού το μέλι και τι μέγεθος τα αυγά;Ομελέτα με 4 αυγά για πρωινό
Μέλι καρύδια με τώρα
Και πααααρα ΠΟΛΎ ΝΕΡΌ
Και φραπέ σκέτο φυσικα!
Τα καρύδια από πού μαν ?Ομελέτα με 4 αυγά για πρωινό
Μέλι καρύδια με τώρα
Και πααααρα ΠΟΛΎ ΝΕΡΌ
Και φραπέ σκέτο φυσικα!
Χαιρομαι που υπαρχουν ανθρωποι που ξερουν να τρωνε μακαρονια!Μακαρονάδα με σάλτσα μια γαβάθα με ένα φορτηγό κεφαλοτύρι![]()
Πω ρε πούστηΧαιρομαι που υπαρχουν ανθρωποι που ξερουν να τρωνε μακαρονια!
Το πριν:
![]()
Το μετα τη προσθηκη τυριου:
![]()
Από Χίο...Τα καρύδια από πού μαν ?
Μέλι από δικό μου άνθρωπο.. '' ανεξάρτητο''... Δεν ξέρω μεγέθος στα αυγά άλλος την έφερε... Το "τώρα" φυσικά και είναι φαγώσιμο!!! Κάθε τώρα στη ζωή μας πρέπει να το τρώμε και να το πίνουμε!!!.... Ωωωωωωω τι είπα!!!Από πού το μέλι και τι μέγεθος τα αυγά;
Το τώρα τρώγεται ή πίνεται;
Βάλε κι άλλο δικέ μου άνθρωπε!!!!!Χαιρομαι που υπαρχουν ανθρωποι που ξερουν να τρωνε μακαρονια!
Το πριν:
![]()
Το μετα τη προσθηκη τυριου:
![]()
Τιμουλα;Μέλι από δικό μου άνθρωπο.. '' ανεξάρτητο''...
Από πού το σουτζούκ λουκούμ αδερφέ ?πρωινο σουτζουκ λουκουμ μαστιχα,μεσημεριανο φακες![]()
ποντιακο μαγαζιΑπό πού το σουτζούκ λουκούμ αδερφέ ?![]()
Αυτά είναι κάτι μακρυνάρια σαν μελάτες πούτσες ?ποντιακο μαγαζι
ναιΑυτά είναι κάτι μακρυνάρια σαν μελάτες πούτσες ?![]()
Αυτά είναι κάτι μακρυνάρια σαν μελάτες πούτσες ?![]()
Το χω δοκιμασει με τη στρωση τυρι απο κατω αλλα για καποιο λογο που ακομα δεν εχω καταλαβει δεν μου αρεσε η φαση. Προτιμω να φτυαριζω τυρι απο πανω μονο. Γενικος κανονας που ακολουθω ανεκαθεν ειναι οτι δεν τρωω μακαρονια με τυρι αλλα τυρι με μακαρονια!Πω ρε πούστη
Χιόνισε στο πιάτο σου μαν
Και εμένα κάπως έτσι φαίνεται η μακαρονάδα αλλά ξεκινάω με μία στρώση τυρί κάτω στην βάση ( πριν καθήσουν τα μακαρόνια ) στο ενδιάμεσο άλλη μία καλή χούφτα τυρί και στο τελείωμα πέφτει με το φτυάρι![]()
Ειχε ερθει η σερβιτορα στο τραπεζι με τη παρμεζανα και το τριφτη ξεκινησε να τριβει και μου λεει πειτε μου ποτε να σταματησω. Ετριβε ετριβε δεν της ειπα κατι. Αφου χιονισε ολο το πιατο οπως το βλεπεις, της ειπε η κοπελα που ειμασταν μαζι να σταματησει την επιασαν τα γελια μου λεει μα καλα ποσο ακομα;Μέλι από δικό μου άνθρωπο.. '' ανεξάρτητο''... Δεν ξέρω μεγέθος στα αυγά άλλος την έφερε... Το "τώρα" φυσικά και είναι φαγώσιμο!!! Κάθε τώρα στη ζωή μας πρέπει να το τρώμε και να το πίνουμε!!!.... Ωωωωωωω τι είπα!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βάλε κι άλλο δικέ μου άνθρωπε!!!!!