Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 83.576
- Πόντοι
- 12.756
δεν νομιζω![]()
μην τον παραθέτεις γιατι τον εχω τσακισει στις αναφορες και μπορει να σε παρει και εσενα η μπαλα του Αντισθενη , οπως θα μπει να τον σκουπισει

δεν νομιζω![]()
Εχω την εντυπωση οτι αυτο αποτελει μια μεταμοντερνα περιπτωση της γνησιας παραδοσιακης εσπρεσσόπιταςΚαμιά φορά όταν πεινάω γαμιώντας στο γραφείο κλείνω τις πόρτες και βουτάω την μπουγάτσα στον καπουτσίνο αυτό πιάνετε για εσπρεσσόπιτα?![]()
Ναι ναιΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ , ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΜΑΝΙΤΑΡΟΠΙΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ , ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΡΟΜΟ
Βασικα αμα καποιος παει στο Αριστον στην οδο Βουλης εχει ο τυπος μια ολοκληρη βιτρινα με πιτες με διαφορες μαλακιες μέσα ,
του στελνεις αγορονομικό ελεγχο , του κατασχεις ολη την βιτρινα, του βαζεις και ενα προστιμο 300Κ και του λες ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΠΙΤΕΣ με μαλακιες μεσα.
Μονο κουρου θα πουλας , που απο αυτες εχει χεστει στο ταληρο και αντε κανα νερο και αναψυκτικο
Ετσι θα στρωσουν και τα άλλα μουνόπανα
ρυζογκοφρετόπιτα έχει δοκιμάσει κανένας?![]()
Όλες οι μεγάλες ιδέες δεν γίνονται αντιληπτές από την κοινωνία αναγνωρίζονται πολύ αργότεραΠατήστε το κουμπί της αναφοράς από μόνος σας.
Ούτε την κίνηση δεν αξίζει να κάνουμε.
![]()
Χοιρινη μπριζολα με πατατες τηγανιτες
Συμφωνώ μαν με την γαμιολα...Ωραιο νεανικο χερι/νυχακι αν και πρεπει να φαει μια πηρουνια που σου βουταει τις πατατες. Δεν παιζουν με το φαγητο του αλλου!!!
Η μπριζολα μικρη. 6€ μαξ
Της αρεσει να τσιμπαει απο μπροστα μου, δεν της το χαλαω λογω του οτι εχει καλη συμπεριφορα γενικοτερα, περα απο οτι ειναι μουναρα.Ωραιο νεανικο χερι/νυχακι αν και πρεπει να φαει μια πηρουνια που σου βουταει τις πατατες. Δεν παιζουν με το φαγητο του αλλου!!!
Η μπριζολα μικρη. 6€ μαξ
Κοίτα να μην την χάσεις τοτεΤης αρεσει να τσιμπαει απο μπροστα μου, δεν της το χαλαω λογω του οτι εχει καλη συμπεριφορα γενικοτερα, περα απο οτι ειναι μουναρα.
Το δυσκολο στην εποχη μας δεν ειναι να βρεις γυναικα να περνας καλα. Το δυσκολο ειναι μια γυναικα να βρει εναν αντρα που να μην ειναι τεμπελης ανωμαλος προβληματικος και μαλακας.Κοίτα να μην την χάσεις τοτε
Δαχτυλάκια δεν έχει σήμερα μαν ?
Να αλλαξει νήμα η ανάρτηση και να προστεθεί η φωτό του κωλομπαρα που έβαλε τη ρίγανη!!Δαχτυλάκια δεν έχει σήμερα μαν ?
![]()
Τόση ρίγανη πάνω στο ψωμί
Πρέπει να πάρεις τη φέτα και να του τη φυσήξεις στα μάτια του κωλομπαρά![]()
Μακαρονάδα με σάλτσα μια γαβάθα με ένα φορτηγό κεφαλοτύρι![]()
Πω ρε πούστη βραδιάτικαΜακαρονάδα με σάλτσα μια γαβάθα με ένα φορτηγό κεφαλοτύρι![]()