athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 58.456
- Πόντοι
- 12.756
ΟΤΑΝ ερθω στα πραγματα θα γαμηθεις στα αυγαμπροστά ΜΟΥ (στον νόμο) θα είστε ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ
ΟΛΟΙ ΙΣΟΒΙΑ![]()
υγ αν δεν ξερεις τι και πως θα ΜΑΘΕΙΣ οταν ερθει η ωρα

ΟΤΑΝ ερθω στα πραγματα θα γαμηθεις στα αυγαμπροστά ΜΟΥ (στον νόμο) θα είστε ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ
ΟΛΟΙ ΙΣΟΒΙΑ![]()
τα αυγά και τα πασχάλια?ΟΤΑΝ ερθω στα πραγματα θα γαμηθεις στα αυγα
υγ αν δεν ξερεις τι και πως θα ΜΑΘΕΙΣ οταν ερθει η ωρα![]()
θα μαθειςτα αυγά και τα πασχάλια?![]()
η κότα έκανε το αυγό ή το αβγό την κότα?θα μαθεις![]()
θα σου μιλησω επιστημονικα μικρε μου Χαρτοπολεμεη κότα έκανε το αυγό ή το αβγό την κότα?
Όχι βέβαια! Θα ζητήσουν κι αυτοί μόνοι τους όπως έκανε και ο <<μπαζόπουλος>> να πάνε σε φυσικούς δικαστές.θα τους στείλουν ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ στην δικαιοσύνη όπως τον Τριαντόπουλο???
και το αυγό που το είχε κρυμμένο?θα σου μιλησω επιστημονικα μικρε μου Χαρτοπολεμε
η κοτα προηλθε μετα απο εκατομυρια εξελιξης απο ερπετοειδη θαλασσης![]()
Δεν πάει έτσιΌχι βέβαια! Θα ζητήσουν κι αυτοί μόνοι τους όπως έκανε και ο <<μπαζόπουλος>> να πάνε σε φυσικούς δικαστές.
Και φυσικά η βουλή δεν μπορεί να αρνηθεί σε αυτό το αίτημα οπότε κλείνει επιτροπές κλπ και στέλνει τη δικογραφία πίσω στον άρειο πάγο για να συνεχίσει αυτός.
Έτσι η κυβέρνηση ξεφορτώνεται την υπόθεση πετώντας το μπαλάκι στη (χειραγωγούμενη και κατευθυνόμενη) δικαιοσύνη...
Δεν έχει σημασία γι' αυτούς. Έχουν γίνει εξπέρ στο να παραβιάζουν το σύνταγμα αλλά και τους νόμους που οι ίδιοι μάλιστα έχουν ψηφίσει, όπως έκαναν και με το μπάζωμα...Δεν πάει έτσι
άλλες συνθήκες τελείως..
Τα αυγά και τα μασχαλια.τα αυγά και τα πασχάλια?![]()
Τα αυγά και τα μασχαλια.
Καυτά αυγά στις μασχάλες, πιθανόν αυτό εννοεί ο φίλος Αθηναίος από την Γλυφάδα.
Τοσιαξα.ΑΝΩ , μην σε καρφωσω στον ΕΦΚΑ και κανεις να δεις τσαμπα φαρμακο κανα 2χρονο
Άνω Γλυφάδα δεν είναι σα να λέμε μπραχάμι?Τα αυγά και τα μασχαλια.
Καυτά αυγά στις μασχάλες, πιθανόν αυτό εννοεί ο φίλος Αθηναίος από την Άνω Γλυφάδα.
Θα τα αλλαξει ολα ο Μητσοτακης τυπε...μεχρι το 2030 ουτε στην Ιαπωνια δεν θα εχουν τετοια τρενα!!!
Κάτσε ρε συ...Θα τα αλλαξει ολα ο Μητσοτακης τυπε...μεχρι το 2030 ουτε στην Ιαπωνια δεν θα εχουν τετοια τρενα!!!
Δημοκράτες ..........![]()
«Έξω οι τραμπούκοι»: Επεισόδια στον Ιανό σε συζήτηση για τα Τέμπη - Εισέβαλε ομάδα νεαρών, πέταξαν τρικάκια (βίντεο)
Όταν ο Γιώργος Καραμπελιάς ξεκίνησε την ομιλία του, τα σχόλιά του προκάλεσαν άμεση αντίδραση από τους διαμαρτυρόμενους, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν φοιτητέςwww.protothema.gr
![]()
Ιανός: Η στιγμή της έντασης σε εκδήλωση για τα Τέμπη - Σπρωξίματα, συνθήματα και τρικάκια (βίντεο)
Το κοινό αντέδρασε και απώθησε τους νεαρούς φωνάζοντας «αλήτες» και «έξω οι τραμπούκοι» ενώ όσοι επιχείρησαν να εισβάλουν στον χώρο φώναξαν επίσης συνθήματα και πέταξαν τρικάκια εντός και εκτός του χώρουwww.protothema.gr