Νέα

Ανοιχτά πόδια από γυναίκες-κοπέλες μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trimis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

El Kaavli

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2025
Κριτικές
1
Like
1.361
Πόντοι
200
Καλησπέρα ελκαυλι είμαι ο φίλος από τα παλιά ο ελκαυλαραμπι θα μου δώσει πληροφορίες για την μουνάρα σου;
Καλησπέρα ελκαυλι είμαι ο φίλος από τα παλιά ο ελκαυλαραμπι θα μου δώσει πληροφορίες για την μουνάρα σου;
Γεια σου αδερφέ και παλαιέ μου συμπαίκτη Γιουσεφ. Θα ήθελες πληροφορίες εις βαθος ας πούμε; Ή κάτι πιο συγκεκριμένο;

Driver1981

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
8.348
Πόντοι
1.056
Untitled0098.jpg
Καύλα

• Like
Αντιδράσεις: akosdi

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
8.151
Πόντοι
1.056
Ελειπα επαρχια για κατι δουλειες και ειχα να γαμησω 3 μερες και ηθελα κατι στα γρηγορα..

Για πρωτη φορα πετυχα κλειστο το Ιασωνος 20β καθως ηθελα κωλαρα να γαμησω και τελικα πηγα στο Ιασωνος 30κατι πριν την εισοδο για τα <<μαζεμενα>> που ειναι στην κεντρικη πορτα..(σορρυ παιδες δεν θυμαμε τον ακριβη αριθμο)

Ηταν μια καινουργια λατινα Κατερινα ηρεμη κοπελα, και την γαμησα καλα αλλα μονο στα 4 καθως μεταξι δεν ξαπλωνω ποτε στα κρεβατια!

Ειναι κοντοπουτανο ζυμαρακι με κωλαρα, δλδ αυτο που ηθελα. Για 10 ψωροευρω μια χαρα ηταν..

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
108.862
Πόντοι
46.423
Ελειπα επαρχια για κατι δουλειες και ειχα να γαμησω 3 μερες και ηθελα κατι στα γρηγορα..

Για πρωτη φορα πετυχα κλειστο το Ιασωνος 20β καθως ηθελα κωλαρα να γαμησω και τελικα πηγα στο Ιασωνος 30κατι πριν την εισοδο για τα <<μαζεμενα>> που ειναι στην κεντρικη πορτα..(σορρυ παιδες δεν θυμαμε τον ακριβη αριθμο)

Ηταν μια καινουργια λατινα Κατερινα ηρεμη κοπελα, και την γαμησα καλα αλλα μονο στα 4 καθως μεταξι δεν ξαπλωνω ποτε στα κρεβατια!

Ειναι κοντοπουτανο ζυμαρακι με κωλαρα, δλδ αυτο που ηθελα. Για 10 ψωροευρω μια χαρα ηταν..

:think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom