Παιδες προσπαθω να μαθω να τα γραφω οπως εσεις.Λοιπον πορνομολ 1 παλι Μαργαριτα που κατι μαρεσει σε αυτο το κοριτσι και 2 παλι η ιδια καλλιγραμμη κοπελα,μαλλον Ρουμανα,χαβαλεδιασαμε κ πουλο,αδυνατη,καλη ειναι. ΜΑ28 Ναταλι η γνωστη στεκοταν σκαλες και Χριστινα με βυζαρες και τατου πανω τους.Μπηκε φιλος εγω περιμενα σαλονι,μιλανε Ρωσικα αλλα ξερω Ρωσικα οποτε κανω το μεταφραστη αν ακουσω μαλακια κατα μας,ειμαι κρυφο χαρτι οπου εχει σλαβες χαχαχα.Σε ενα αλλο που ναι μια Στελλα με τατου εντονα και με gay τσατσο ειδα παλι ιδια gilf και αλλες δυο αδιαφορες,ρωτησα για Ιωαννα,εκανε οτι δεν ηξερε πετουσε μαλακιες ενω φευγαμε.Μου μεινε ακομη μια εκει στο τελος της ΜΑ αλλα δε θυμαμαι ονομα με τιποτα,ειναι παρα πολυ καλη σωματικα και μικρη μου φανηκε,ειχε σαν μωβ φως απ εξω το κτηριο,γωνιας.Το καλυτερο σωμα το ειχε αυτη,μελαχρινη ειναι κ ειχε κοτσιδα τα μαλλια.Με μια τσατσα γαμα τα,τυπικα μιλησε,με το τηλ στο χερι,μια μεγαλη κυρια.Η κοπελα παντως δυνατη,αλλα δε μου φανηκε σλαβα,προς γυφτε,εχει μοντελοσωμα.Αυτα στις 10+ μα πριν τις αλλαγες.