Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 226 άτομα (21 μέλη και 205 επισκέπτες)

Aggelioforos1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
2.783
Πόντοι
456
Όταν διαβάζεις ότι είναι η Μίρα, θα τα αφήνεις όλα κ θα τρέχεις...
Και φαί στη φωτιά να έχεις, άστο να καεί...
Δσ μπορώ έτσι δουλεύω μεσημέρι.. μόνο αν τύχει νωρίς ενημέρωση πριν τις 1 ξέρω γω κ αυτό αν το πετύχω..αύριο είπε θα είναι αλλά αρχίδια δε το ρισκάρω ξανά χωρίς ενημέρωση κ την ίδια μέρα!!

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.327
Πόντοι
3.246
Δσ μπορώ έτσι δουλεύω μεσημέρι.. μόνο αν τύχει νωρίς ενημέρωση πριν τις 1 ξέρω γω κ αυτό αν το πετύχω..αύριο είπε θα είναι αλλά αρχίδια δε το ρισκάρω ξανά χωρίς ενημέρωση κ την ίδια μέρα!!
Φιλαράκι απλά αποδέξου πως έχει άστατο πρόγραμμα η τύπισσα ...

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
197
Like
51.111
Πόντοι
35.948

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
10.481
Πόντοι
9.115
Περασμα πριν απο λιγο απο Βεργας.

Βεργας 2 Αλεξανδρα 40+ ξανθια με γεματα μπουτια.
Βεργας 6 υπογειο, Κατερινα η Μεταξουργιωτισα, ξανθια ομορφη γυναικα.
Bεργας 6 ισογειο , Αννα κοντη μελαχρινη με αρκετα πιασιματα εδω και εκει, βγηκε στο σαλονι αχτενιστη ασουλουπωτη.
Βεργας 3 στην υποδοχη στο γραφειο καθοταν η ξανθια τσατσα, παρουσιασε τη Σαμπρινα που ηταν ακυρη τελειως, ηταν αλλη μια στο δωματιο αλλα την εκανα.
Βεργας 7 ισογειο, Κωνσταντινα αρκετα χοντρη με μαυρο μαλλι μπουκλες, και ελευθερο στοματικο τελειωτικο στο στομα. Μαζι της μια γιαγια με ξανθο κοντο μαλλι, εμοιαζε περιπου με την Σοφια απο Ιασωνος 1β.
Βεργας 7 υπογειο κλειστο.
Αυτήν την Σαμπρίνα την έχω πετύχει όσα βραδιά έχει τύχει να περάσω από το Βέργας 3, από 01:00-03:30 :confused::confused:,τι στα κομμάτια στο μπουρδέλο κοιμάται :think::think:

wolf1

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Απρ 2010
Κριτικές
46
Like
1.460
Πόντοι
1.070
Πολύ σύντομη βόλτα στο ζεστό μετάξι σήμερα 1η βάρδια
Ιάσωνος 1Α Δεξί : Η Άννα - Άννια είχε δωμάτιο επάνω μου είπε η τσατσά κ έδειξε πίσω από μια κουρτίνα. Κρυ΄φο δώμα για εκλεκτούς και απαιτητικούς γκιλφολαβερς εξτραδάκηδες;
Ιάσωνος 1Β Αριστερό , ανοιχτό όταν περνούσα με το αμάξι, κλειστό όταν έφτασα ποδαράτο..
Μεγ.Αλεξάνδρου 22Α Ισόγειο Η Άντζελα ,που όταν της είπα γειά σου ,γύρισε το κεφάλι της με δυσφορία ,μιας κ δεν μπαίνω να με φολιάσει . Την φαντάζεστε να βάραγε και κάθε μέρα σκουατ κ άλλες ασκήσεις για μπούτια κώλο τι θα βλέπαμε;
Ιάσωνος 11Α Ισόγειο . Η Ζάνα το θεριό με δροσερό χαβαλετζή και ευχα΄ριστο υπηρέτη . Πιθανόν να την δοκιμα΄σω έτσι για το Παλμαρέ.

Δεν είχα πολύ χρόνο να μπώ κ αλλού , αλλά από οτι διαβάζω τα ίδια κ τα ίδια στην Μεταξένια χωροχρονική σκουληκότρυπα της καλτ Αθήνας.
Δεσμεύομαι σύντομα για κατάθεση και γλαφυρή κριτική

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
19
Like
21.110
Πόντοι
3.246
Bad Boy No GIF by chelsiekenyon

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
15
Like
4.516
Πόντοι
951
αν κατεβω αυριο πρωι θα ενημερωσω μυστη

Sidefucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2024
Κριτικές
11
Like
609
Πόντοι
310
Η Άντζελα με τον μεγάλο κωλο και μπούτια από Μεγάλου Αλεξάνδρου 22Α που αλλού έχει δουλέψει ξέρουμε;

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
29.929
Πόντοι
28.636
Αυτήν την Σαμπρίνα την έχω πετύχει όσα βραδιά έχει τύχει να περάσω από το Βέργας 3, από 01:00-03:30 :confused::confused:,τι στα κομμάτια στο μπουρδέλο κοιμάται :think::think:
Σωστά!
Οι πληροφορίες μου λένε ότι μαζί με άλλες εργαζόμενες της αλυσίδας κοιμούνται στα επάνω δωμάτια. :confused:
:hi:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.096
Πόντοι
48.067
Τώρα Μεταξουργείο.

Μ.Α 22 όροφος Μαρία. Νεαρη ακυρη φατσα με αρκετά παραπανισια κιλά.
Η κοντη ηδονη Λαρισα αύριο η μεθαύριο ειπε η τσατσά.

Μ.Α 21 ισόγειο Βανα λατίνα με αψογο κορμί.

Ιασωνος 37 ισόγειο κλειστό .

Ιάσωνος 37 όροφος κλειστό.

Aggelioforos1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
2.783
Πόντοι
456

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
201
Like
55.655
Πόντοι
41.293
Τώρα Μεταξουργείο.

Μ.Α 22 όροφος Μαρία. Νεαρη ακυρη φατσα με αρκετά παραπανισια κιλά.
Η κοντη ηδονη Λαρισα αύριο η μεθαύριο ειπε η τσατσά.

Μ.Α 21 ισόγειο Βανα λατίνα με αψογο κορμί.

Ιασωνος 37 ισόγειο κλειστό .

Ιάσωνος 37 όροφος κλειστό.
Δάσκαλε σε ποιο μαγαζί με 40 ευρώ μπορείς να πάρεις τέσσερα τεμάχια μαζί ;;

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
100
Like
21.466
Πόντοι
19.386
Παιδες προσπαθω να μαθω να τα γραφω οπως εσεις.Λοιπον πορνομολ 1 παλι Μαργαριτα που κατι μαρεσει σε αυτο το κοριτσι και 2 παλι η ιδια καλλιγραμμη κοπελα,μαλλον Ρουμανα,χαβαλεδιασαμε κ πουλο,αδυνατη,καλη ειναι. ΜΑ28 Ναταλι η γνωστη στεκοταν σκαλες και Χριστινα με βυζαρες και τατου πανω τους.Μπηκε φιλος εγω περιμενα σαλονι,μιλανε Ρωσικα αλλα ξερω Ρωσικα οποτε κανω το μεταφραστη αν ακουσω μαλακια κατα μας,ειμαι κρυφο χαρτι οπου εχει σλαβες χαχαχα.Σε ενα αλλο που ναι μια Στελλα με τατου εντονα και με gay τσατσο ειδα παλι ιδια gilf και αλλες δυο αδιαφορες,ρωτησα για Ιωαννα,εκανε οτι δεν ηξερε πετουσε μαλακιες ενω φευγαμε.Μου μεινε ακομη μια εκει στο τελος της ΜΑ αλλα δε θυμαμαι ονομα με τιποτα,ειναι παρα πολυ καλη σωματικα και μικρη μου φανηκε,ειχε σαν μωβ φως απ εξω το κτηριο,γωνιας.Το καλυτερο σωμα το ειχε αυτη,μελαχρινη ειναι κ ειχε κοτσιδα τα μαλλια.Με μια τσατσα γαμα τα,τυπικα μιλησε,με το τηλ στο χερι,μια μεγαλη κυρια.Η κοπελα παντως δυνατη,αλλα δε μου φανηκε σλαβα,προς γυφτε,εχει μοντελοσωμα.Αυτα στις 10+ μα πριν τις αλλαγες.
Αδερφε μιλας πολυ αοριστα....... τι παει να πει "σε ενα αλλο που ειναι μια Στελλα με τατου" ή η "Ναταλια η γνωστη"???? Γραψε τα μπουρδελα που μπηκες (οδος, αριθμος, βαρδια, ωρα, περιγραφη κοπελας κτλ, εντυπωσεις εαν περασες με καμια απο αυτες) ....... εγω προσωπικα δεν καταλαβα τιποτα απο το σεντονι που εγραψες...τωρα εαν οι αλλοι που σου εκαναν και like καταλαβαν κατι εγω παω πασο.....

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Αδερφε μιλας πολυ αοριστα....... τι παει να πει "σε ενα αλλο που ειναι μια Στελλα με τατου" ή η "Ναταλια η γνωστη"???? Γραψε τα μπουρδελα που μπηκες (οδος, αριθμος, βαρδια, ωρα, περιγραφη κοπελας κτλ, εντυπωσεις εαν περασες με καμια απο αυτες) ....... εγω προσωπικα δεν καταλαβα τιποτα απο το σεντονι που εγραψες...τωρα εαν οι αλλοι που σου εκαναν και like καταλαβαν κατι εγω παω πασο.....
Δε τα θυμαμαι αλλα προσπαθω,μαθαινω,νεουδι ειμαι αδελφε

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.289
Like
293.305
Πόντοι
47.170
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom