Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1492 άτομα (21 μέλη και 1471 επισκέπτες)

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
15
Like
4.151
Πόντοι
746
Πριν κανα διμηνο δεν ηταν εδω, τωρα ηρθε και θα μεινει για 6 μηνες, λογικα την ιδια λεμε απλα κατι δε θυμασαι καλα. Κορμαρα η λατινα, κωλος να τον χαζευεις. Τυπικη μεσα , τουλαχιστον καθεται και τον τρωει δυνατα χωρις να κλεβει.
Οχι η ίδια είναι εκατό τοις εκατό! Αν βρω το μήνυμα θα σου στείλω να το δεις! Τώρα αν δν ήταν δίμηνο θα ήταν μήνας σίγουρα!

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
15
Like
4.151
Πόντοι
746
Πριν κανα διμηνο δεν ηταν εδω, τωρα ηρθε και θα μεινει για 6 μηνες, λογικα την ιδια λεμε απλα κατι δε θυμασαι καλα. Κορμαρα η λατινα, κωλος να τον χαζευεις. Τυπικη μεσα , τουλαχιστον καθεται και τον τρωει δυνατα χωρις να κλεβει.
Οκτώβρη τελικά! Είχα δει από σένα κριτική και πήγα! Και τώρα ίσως πάω να ρίξω έναν! Να το ρισκάρω;;;

nikokiris

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2025
Like
47
Πόντοι
0
Διέλευση από Αγκύρας 9.
Ήρα και Μυρσίνη.
Δοκιμάστηκε η Ήρα. Αερόπιπα.
Αυτό εξηγεί γιατί δουλεύει ακόμη η Αντριάνα-γκράνι απέναντι στο 12Β

Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
627
Like
101.683
Πόντοι
125.067
Περασμα πριν απο λιγο απο Βεργας.

Βεργας 2 Αλεξανδρα 40+ ξανθια με γεματα μπουτια.
Βεργας 6 υπογειο, Κατερινα η Μεταξουργιωτισα, ξανθια ομορφη γυναικα.
Bεργας 6 ισογειο , Αννα κοντη μελαχρινη με αρκετα πιασιματα εδω και εκει, βγηκε στο σαλονι αχτενιστη ασουλουπωτη.
Βεργας 3 στην υποδοχη στο γραφειο καθοταν η ξανθια τσατσα, παρουσιασε τη Σαμπρινα που ηταν ακυρη τελειως, ηταν αλλη μια στο δωματιο αλλα την εκανα.
Βεργας 7 ισογειο, Κωνσταντινα αρκετα χοντρη με μαυρο μαλλι μπουκλες, και ελευθερο στοματικο τελειωτικο στο στομα. Μαζι της μια γιαγια με ξανθο κοντο μαλλι, εμοιαζε περιπου με την Σοφια απο Ιασωνος 1β.
Βεργας 7 υπογειο κλειστο.

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.141
Πόντοι
3.246
Λεπτομερειες για τη Βανα.
Την πηρα δυο φορες σε διαφορετικες καταθεσεις.
Πιπα ακαποτη ανακοινωθηκε στο μενου αλλα η κοπελα δεν εκανε μεσα.
Τσατσα η Δαναη μαλλον λεει οτι θελει. Δεν το εκανα θεμα ειναι δυστροπη.
Η Βανα εχει πιρσινκγ στις ρωγες. Προσοχη στο βυζογλειψιμο.
Μουνι με τζελ αλλα αρκετα σφιχτο στα τεσσερα αλλα και σε κανονικη σταση.
Δεχτηκε σφυροκοπημα και βαθιες πουτσιες.
Φιλια οχι.
Βαζει πολυ τσουρκοαρωμα, εχει μυρισει ολο το σπιτι μου και ολα τα ρουχα μου.
Κορμι μπομπα, μου εγγυηθηκε οτι ο κωλος της δεν ειναι πλαστικος, μου ειπε οτι και η μανα της αλλα και
η αδερφη της εχουν τα ιδια κωλομερια, αναυπομονω να τις γνωρισω. :hi:
Προσπαθώ να θυμηθώ ποιά είναι γιατί αποκλείεται να μην την έχω πάρει αλλά δεν μου έρχεται η φάτσα με τίποτα, πλαστικό βυζί με piercing που δεν άφηνε να το γλύψεις μην πάθει λοίμωξη ? όχι η άλλη η Βάνα που ήταν ανοιχτόχρωμη σχετικά με λίγο μυτόγκα στο πάνω έτσι ?
Που είναι η Λίκα οεο...

Aggelioforos1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
3.755
Πόντοι
456
Ενημέρωση χτες ότι δουλεύει η μοιρα από φυλής 86Α.. δουλεύω μεσημέρι οκ δε πρόλαβα λέω θα πάω αύριο..πάω σήμερα κ λείπει για 5η σερί φορά που πάω τσάμπα ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΘΕΟ μου κάθε φορά πως γίνεται αυτό !! έρχομαι την άλλη μέρα από ενημερώσεις η λείπει έφυγα βριζωντας Νον στοπ την ατυχία μου μέσα όταν πάω φυσικά κανείς δεν έχει ενημέρωση..μπας κ γλυτώσω οκκ το κόπο μια φορά 40 λεπτά δρόμο

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828
Ενημέρωση χτες ότι δουλεύει η μοιρα από φυλής 86Α.. δουλεύω μεσημέρι οκ δε πρόλαβα λέω θα πάω αύριο..πάω σήμερα κ λείπει για 5η σερί φορά που πάω τσάμπα ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΘΕΟ μου κάθε φορά πως γίνεται αυτό !! έρχομαι την άλλη μέρα από ενημερώσεις η λείπει έφυγα βριζωντας Νον στοπ την ατυχία μου μέσα όταν πάω φυσικά κανείς δεν έχει ενημέρωση..μπας κ γλυτώσω οκκ το κόπο μια φορά 40 λεπτά δρόμο
Όταν διαβάζεις ότι είναι η Μίρα, θα τα αφήνεις όλα κ θα τρέχεις...
Και φαί στη φωτιά να έχεις, άστο να καεί...

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828
Μαζι της μια γιαγια με ξανθο κοντο μαλλι, εμοιαζε περιπου με την Σοφια απο Ιασωνος 1β.
Η Ελένη πρώην Αγάπη...
Με πολύ εμπλουτισμένο πρόγραμμα για ρομαντικούς :cool2:

Τελευταία τροποποίηση:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.989
Πόντοι
6.765
Την έχεις δει καθόλου πρόσφατα; Έχει σπάσει αρκετά σε σχέση με το παρελθόν.

Aggelioforos1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
3.755
Πόντοι
456
Όντως έτσι είναι αλλά πώς γίνεται την αμέσως επόμενη μέρα να μη δουλεύει???κ άλλες φορές το ίδιο!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Την έχεις δει καθόλου πρόσφατα; Έχει σπάσει αρκετά σε σχέση με το παρελθόν.
Ναι πριν 3-4 μήνες.. καύλα ατελείωτη κ μέσα ειδικά

Aggelioforos1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
3.755
Πόντοι
456
Δσ μπορώ έτσι δουλεύω μεσημέρι.. μόνο αν τύχει νωρίς ενημέρωση πριν τις 1 ξέρω γω κ αυτό αν το πετύχω..αύριο είπε θα είναι αλλά αρχίδια δε το ρισκάρω ξανά χωρίς ενημέρωση κ την ίδια μέρα!!

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.141
Πόντοι
3.246
Δσ μπορώ έτσι δουλεύω μεσημέρι.. μόνο αν τύχει νωρίς ενημέρωση πριν τις 1 ξέρω γω κ αυτό αν το πετύχω..αύριο είπε θα είναι αλλά αρχίδια δε το ρισκάρω ξανά χωρίς ενημέρωση κ την ίδια μέρα!!
Φιλαράκι απλά αποδέξου πως έχει άστατο πρόγραμμα η τύπισσα ...

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.813
Πόντοι
11.915
Περασμα πριν απο λιγο απο Βεργας.

Βεργας 2 Αλεξανδρα 40+ ξανθια με γεματα μπουτια.
Βεργας 6 υπογειο, Κατερινα η Μεταξουργιωτισα, ξανθια ομορφη γυναικα.
Bεργας 6 ισογειο , Αννα κοντη μελαχρινη με αρκετα πιασιματα εδω και εκει, βγηκε στο σαλονι αχτενιστη ασουλουπωτη.
Βεργας 3 στην υποδοχη στο γραφειο καθοταν η ξανθια τσατσα, παρουσιασε τη Σαμπρινα που ηταν ακυρη τελειως, ηταν αλλη μια στο δωματιο αλλα την εκανα.
Βεργας 7 ισογειο, Κωνσταντινα αρκετα χοντρη με μαυρο μαλλι μπουκλες, και ελευθερο στοματικο τελειωτικο στο στομα. Μαζι της μια γιαγια με ξανθο κοντο μαλλι, εμοιαζε περιπου με την Σοφια απο Ιασωνος 1β.
Αυτήν την Σαμπρίνα την έχω πετύχει όσα βραδιά έχει τύχει να περάσω από το Βέργας 3, από 01:00-03:30 :confused::confused:,τι στα κομμάτια στο μπουρδέλο κοιμάται :think::think:

wolf1

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Απρ 2010
Κριτικές
57
Like
2.188
Πόντοι
2.660
Πολύ σύντομη βόλτα στο ζεστό μετάξι σήμερα 1η βάρδια
Ιάσωνος 1Α Δεξί : Η Άννα - Άννια είχε δωμάτιο επάνω μου είπε η τσατσά κ έδειξε πίσω από μια κουρτίνα. Κρυ΄φο δώμα για εκλεκτούς και απαιτητικούς γκιλφολαβερς εξτραδάκηδες;
Ιάσωνος 1Β Αριστερό , ανοιχτό όταν περνούσα με το αμάξι, κλειστό όταν έφτασα ποδαράτο..
Μεγ.Αλεξάνδρου 22Α Ισόγειο Η Άντζελα ,που όταν της είπα γειά σου ,γύρισε το κεφάλι της με δυσφορία ,μιας κ δεν μπαίνω να με φολιάσει . Την φαντάζεστε να βάραγε και κάθε μέρα σκουατ κ άλλες ασκήσεις για μπούτια κώλο τι θα βλέπαμε;
Ιάσωνος 11Α Ισόγειο . Η Ζάνα το θεριό με δροσερό χαβαλετζή και ευχα΄ριστο υπηρέτη . Πιθανόν να την δοκιμα΄σω έτσι για το Παλμαρέ.

Δεν είχα πολύ χρόνο να μπώ κ αλλού , αλλά από οτι διαβάζω τα ίδια κ τα ίδια στην Μεταξένια χωροχρονική σκουληκότρυπα της καλτ Αθήνας.
Δεσμεύομαι σύντομα για κατάθεση και γλαφυρή κριτική

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
23
Like
25.973
Πόντοι
8.296
Bad Boy No GIF by chelsiekenyon

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom