Διαγραμμένο μέλος 256592
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2025
- Like
- 124
- Πόντοι
- 0
Έχεις δίκιο,ελάχιστες κοπέλες είναι για να μπεις.Στη φυλής ήταν η Αλεξάνδρα φυλής 54 η οποία πάει πλέον δε κάνει αυτή τη δουλειά,η Μαρία τσέχα,Ιζαμπέλα μαζί με Αλεξάνδρα που και αυτή έφυγε,Κορίνα,Ράνια,Χριστίνα.Από Λιοσίων Έμμυ.Απο μεταξουργειο μόνο η Λίνα,βανεσσα που δε έχω περάσει με καμία από τις 2.Οι οποίες και αυτές που έχουν φύγει και αυτές που δουλεύουν ήδη δε είναι καλές στο κρεβάτι,μονό η Ράνια κάτι λέει στο κρεβάτι.Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι? Γενικά δεν γράφω εδώ. Το άθλημα το έχω κόψει είχα κανα χρόνο να περάσω. Τι σκατα έχει γίνει? Πριν 10-15 χρόνια που έκανα το σπορ συχνά έβρισκα μουναρες δεν ηξερα ποια να επιλεξω. Τωρα παω και είμαι σε φάση ούτε τσάμπα με μερικές. Ίσως έχω και περίεργο γούστο οι μόνες που είδα που είχα πάρει παλιά που μου άρεσαν ήταν εμμυ και Βίκυ (ειναι στο style μου) κάτι σε πιτσιρικά ξανθιά κοκκινομάλλα με πράσινα μπλε ματάκια γλυκούλα πετιτ ΔΕΝ βρήκα πουθενά. Έχει χαλάσει νομίζω η είναι η ιδέα μου? + μυρίζουν φόλα απο χιλιόμετρα οι περισσότερες.. Οποτε δεν ξέρω αν αξίζει το ρίσκο να δώσω το 20αρικο να κερδίσω και κανα std να με κυνηγάει και η γυναίκα.