Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 203 άτομα (14 μέλη και 189 επισκέπτες)

panta_sikomenos1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
855
Πόντοι
81
Έρχεται και αυτή :wink::wink::wink:
Θα ενημερώσω :eyebrows::eyebrows:
Μην μου λες τετοια έβαζα την τσατσά να μου στρώνει καινούργιο σεντόνι και μετα καθομουν άνετος δεν έβγαινα απο το δωμάτιο και την έπαιρνα κανα 4 με 5 φορές οχι κατευθείαν την άφηνα να πάει πρώτα στα άλλα 2 δωματια και μετα σε μένα.

Τελευταία φορά που ρώτησα την τσατσά μου είπε οτι φεσωσε κάπου 250 ευρώ το αφεντικό για να γυρίσει τάχα μου απο Μολδαβία ενω ηταν Γερμανία και δούλευε κανονικά σαν ιεροδουλι

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.501
Πόντοι
7.195
ΥΓ. Θερμή παράκληση στον admin. Κάνε το σάιτ κρυφό, τις ενημερώσεις να χρειάζεται εγγραφή γιατί βλέπει ο κάθε πικραμένος χωρίς account από κινητό, πάει και αφού ξέρει πληροφορίες και εξτραδακια τα ζητάει και αυτός με το έτσι θέλω και την λέει στην ιερόδουλη. Αλλά και μόνο που τα έχουν έτοιμα στο πιάτο, είναι άδικο για εμάς που ενημερώνουμε.
Απ τη δική σου (μας) πλευρά δεν έχεις άδικο. Για δες το όμως κι απ την πλευρά του admin...

Sir Sexy

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
15
Like
4.042
Πόντοι
1.446
Απ τη δική σου (μας) πλευρά δεν έχεις άδικο. Για δες το όμως κι απ την πλευρά του admin...
Τα εσκορταδικα και οι διαφημίσεις ναι να φαίνονται. Απλά στην ημερήσια να λέει το νήμα είναι κλειδωμένο, μόνο για μέλη.
Κάθε καρυδιάς καρύδι, χαλάει την πιάτσα. Θα μου πεις και με account δεν θα υπάρχουν; Θα υπάρχουν αλλά όχι σε ίδιο βαθμό, όπως τώρα με ένα Google search.
Πόσες φορές έχω κάνει μου έχουν κάνει εξτραδακια οι ιερόδουλες από μόνες τους, όταν τα έγραφα ακόμα και σε κριτική, σκάνε οι επόμενοι και τα ζητάνε νταϊλικι, αφού τα έκανες σε άλλον. Ποιος ήταν ο άλλος; Ένος που διάβασα σε κριτική. Ύστερα έχω πετύχει τις ίδιες κορασίδες, να μου την λένε, να γίνονται ψυχρές και να μου απαντάνε ψυχρά... Μια μου είχε πει, σε θυμάμαι, μιλάς πολύ απ' ότι φαίνεται κτλπ

Thomas27

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2017
Like
328
Πόντοι
20
Ευχαριστω πολυ τους συναγωνιστες για τις προτασεις τους για χοντροκωλες. Χθες πηγα με τη Ντιανα στο Φυλής 67 (τριτη ή τεταρτη μου φορα με την εν λογω) και σημερα με τη Ζανα στο Κολωνου 11. Ηταν και η Αντζελα Μ. Αλεξανδρου 22 αλλα δεν περασα. Η Ζανα με εγλειψε σε λαιμο, στηθος, κοιλια, μου καραμελωσε τα ουμπαλα πολλες φορες κ πιπα με προφυλαξη οπως ζητησα. Μουνι παρα πολυ στενο. Στη φωτο λεπτομερεια απο καγκελα νεοκλασσικου Κολωνου 55

Συνημμένα

• 20250417_112206.jpg
    20250417_112206.jpg
    1 MB · Εμφανίσεις: 17

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
2.615
Πόντοι
446
Ιρηνα απούσα από το πόστο της...το σκέφτομαι για Ειρήνη.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
266.486
Πόντοι
46.232
Ιρηνα απούσα από το πόστο της...το σκέφτομαι για Ειρήνη.
πάντως η τσατσά για Ιρινα είπε ότι έφυγε και θα επιστρέψει σε 3 με 6 μήνες, βέβαια με κάθε επιφύλαξη γιατί πολλές φορές λένε ότι να ναι

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
22
Like
9.533
Πόντοι
2.036
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ!
nuclear explosion GIF

ΙΑΣΩΝΟΣ 37 Η ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΗ ΒΥΖΑΡΟΥ ΒΑΝΕΣΣΑ :headbang2::headbang2: ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΡΕΞΑΤΗ :hi::hi:
Είχα 100% σιγουριά οτι θα επιστρέψει, σίγα μην έχανε το τόσο εύκολο χρήμα αυτή.

Κριμα που δε γάμησες τυπε...
Λογικα η κινηση θα σπάσει τις επόμενες ημέρες! Πήγαινε αυριο που ειναι Μεγαλη Πέμπτη και θα ειναι ολοι στην εκκλησία με τη χοντρή γυνακα τους να ακούσουν τα Ευαγγέλια :priest: ευλογησον !
Εγω ευτυχως γάμησα τη Βανέσσα 20 λεπτά 20 ευρω και μετά εγραψα ενημέρωση γιατί ήξερα οτι πολυ την έψαχναν και οτι θα γινόταν χαμος.
Μου το ειχε πει μερικές μέρες πριν η ίδια στο instagram οτι θα γυριζε αλλά καταλαβαίνεις δε μπορούσα να το γραψω γιατί ούτε εγω δε θα γαμουσα σήμερα.
Ρε μουνάκι, όταν εγώ είχα αργήσει να ενημερώσω μερικές ώρες για την επιστροφή της Ναταλίας μου την είπες .... :woldman:
τουλάχιστον έγινε ποιο στενό το πηγάδι της Βανέσσας ή @@ ?

Πόσες φορές έχω κάνει μου έχουν κάνει εξτραδακια οι ιερόδουλες από μόνες τους, όταν τα έγραφα ακόμα και σε κριτική, σκάνε οι επόμενοι και τα ζητάνε νταϊλικι, αφού τα έκανες σε άλλον. Ποιος ήταν ο άλλος; Ένος που διάβασα σε κριτική. Ύστερα έχω πετύχει τις ίδιες κορασίδες, να μου την λένε, να γίνονται ψυχρές και να μου απαντάνε ψυχρά... Μια μου είχε πει, σε θυμάμαι, μιλάς πολύ απ' ότι φαίνεται κτλπ

Ναι, πολλοί οι μόγληδες που όχι μόνο νομίζουν οτι έχουν κάποιο δικαίωμα, αλλά σε δίνουν στεγνά κιόλας ... και μετά δεν παίρνεις ούτε εσύ ...

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
19
Like
5.951
Πόντοι
2.036
Bonus points σεβασμού σε όποιον γνωρίζει τον οίκο! :wink:
Μιας και δεν απάντησε κανείς...
Η φωτογραφία ήταν εντός του Κολωνού 11Β, στο δωμάτιο με το σπασμένο ντους και σπασμένο μεγάλο καθρέφτη..
Τη μέρα που ξαναπήρα τη Ρόζα πέρσι και έγραψα κριτική..
Γενικότερα απίστευτα καλτ δωμάτιο! :cool2::rockon: Το μόνο που θα το ξεπερνάει είναι ένα που είχε αναφέρει ο @DmtrsxXx μια φορά (αν θυμάμαι σωστά) ετοιμόρροπο σε όροφο (δε θυμάμαι που)..
Α ρε Δημήτρη, μισάωρο την κλείνουν τώρα την Βανέσα. Μήπως να φτιάξουμε κανένα εσωτερικό γκρουπ να ανταλλάσσουμε πληροφορίες;
Εγώ λέω να φτιάξουμε ένα ταμείο (όπως κάναμε στο σχολείο) να ρίχνουμε όλοι κατιτίς, και να δικαιούμαστε ο καθένας ένα εξτραδάκι κάθε τόσο, με σειρά.

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
129
Like
27.812
Πόντοι
28.786
Αυτή την ώρα:uzi::uzi:

Κολοκυνθούς 38 όροφος Κρυσταλλία γλυκιά γουρουνοπούλα νορμάλ πρόγραμμα

Κολοκυνθούς 38 κάτω τα τρία ΠΙΚΠΑ. Δύο θεόχοντρες φαφούτες κι ένα αδύνατο πρεζάκι. Οι δύο φουλ σεξ χωρίς καπότα:new_shocked::new_shocked:, η δεύτερη χοντρή μόνο ελεύθερη φλογέρα

Ρομαντική φωτογραφία από τη σκάλα...
IMG_20250417_140131.jpg

Ιάσονος 37 ισόγειο Κατερίνα λατίνα με νορμάλ

Μ.Αλεξάνδρου 17 γυρολόγος Γκαμπριέλα αδύνατη. Με φουλ Μητροπάνο στο μικρόφωνο :takethis:
Μ.Αλεξάνδρου 15 Στέλλα τσιγγάνα με νορμάλ

Ιάσονος 19 κλειστό για τους πρωινούς λάτρεις σοκολάτας:eyebrows:

Αναχώρηση μιας και κάνω νηστεία, απλά τσάρκα...

Πορνοαναμνήσεις...

Κολοκυνθούς 63 κ Μεγάλου Αλεξάνδρου 20. Για όσους θυμούνται, το τυπογραφείο κάποτε ήταν οίκος
IMG_20250417_140804.jpg
IMG_20250417_141620.jpg

dieuthintis

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2023
Like
524
Πόντοι
81
Τα εσκορταδικα και οι διαφημίσεις ναι να φαίνονται. Απλά στην ημερήσια να λέει το νήμα είναι κλειδωμένο, μόνο για μέλη.
Κάθε καρυδιάς καρύδι, χαλάει την πιάτσα. Θα μου πεις και με account δεν θα υπάρχουν; Θα υπάρχουν αλλά όχι σε ίδιο βαθμό, όπως τώρα με ένα Google search.
Τύπε ένα κλίκ με το ποντίκι που κάνουμε αφήνει κέρδος. Εσύ θα δεχόσουν να χαθούν τόσα εκατομμύρια κλίκ;

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
19
Like
5.951
Πόντοι
2.036

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
5
Like
1.120
Πόντοι
361
Εγώ παιδιά κατά την γνώμη μου είναι ότι μην της δίνουμε πολύ θάρρος.δεν λέω είναι μια συμπαθητική κοπέλα αλλά υπάρχουν και καλυτερες.για την Βανέσσα το λέω θα το πάρει πάλι πάνω της και θα έχουμε ιστορίες πάλι.εχε σταματήσει καλά έκανε μπράβο της. τώρα που επέστρεψε ας καταλάβει ότι πρέπει να έχει περισσότερο συμπάθεια στου ελληνες και να τους εκτιμά.μην λέω βλακείες και εγώ θα ξανά πάω αλλά μέχρι εκεί και όχι πολλά πολλά.και κάτι ακόμα.παντα έδινε προτεραιότητα στους ξένους. καλή συνέχεια και καλό Πάσχα σε όλους.

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
129
Like
27.812
Πόντοι
28.786
Επίσης στην 1η βάρδια...

Μ.Αλεξάνδρου 22 όροφος Γιάννα μιλφ με πιασίματα. Νορμάλ πρόγραμμα :jerking: Βαρούσε πασχαλινές μύγες...

Μ.Αλεξάνδρου 22 ισόγειο Άντζελα "μπούτια" ξανθιά. Νορμάλ στα 10€, φουλ στα 20€

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
2.615
Πόντοι
446
Οπου να ναι ξεκιναω να δω την πρωινη βαρδια Φυλης. Σε αναζητηση χοντροκωλας με κωλο Ford F150 οσο το δυνατον πιο κοντα σε αυτη τη φωτο
Λοιπόν σε έχω Κολωνου 32Α μόλις έπιασε βάρδια...ταμάμ αυτό που θες.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.501
Πόντοι
7.195
Φάουλ είσαι, τα εξτραδάκια άμα τυχαίνει να κάνουν σ εμάς χωρίς επιπλέον χρέωση, δεν τα ανακοινώνουμε...

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.501
Πόντοι
7.195
Αυτή την ώρα:uzi::uzi:

Κολοκυνθούς 38 όροφος Κρυσταλλία γλυκιά γουρουνοπούλα νορμάλ πρόγραμμα

Κολοκυνθούς 38 κάτω τα τρία ΠΙΚΠΑ. Δύο θεόχοντρες φαφούτες κι ένα αδύνατο πρεζάκι. Οι δύο φουλ σεξ χωρίς καπότα:new_shocked::new_shocked:, η δεύτερη χοντρή μόνο ελεύθερη φλογέρα

Ρομαντική φωτογραφία από τη σκάλα...
IMG_20250417_140131.jpg
χαχα δεξιά το κλειστό πήγαινε στα υπόγεια μπουντρούμια ?

Darkstubation

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2021
Like
63
Πόντοι
0
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι? Γενικά δεν γράφω εδώ. Το άθλημα το έχω κόψει είχα κανα χρόνο να περάσω. Τι σκατα έχει γίνει? Πριν 10-15 χρόνια που έκανα το σπορ συχνά έβρισκα μουναρες δεν ηξερα ποια να επιλεξω. Τωρα παω και είμαι σε φάση ούτε τσάμπα με μερικές. Ίσως έχω και περίεργο γούστο οι μόνες που είδα που είχα πάρει παλιά που μου άρεσαν ήταν εμμυ και Βίκυ (ειναι στο style μου) κάτι σε πιτσιρικά ξανθιά κοκκινομάλλα με πράσινα μπλε ματάκια γλυκούλα πετιτ ΔΕΝ βρήκα πουθενά. Έχει χαλάσει νομίζω η είναι η ιδέα μου? + μυρίζουν φόλα απο χιλιόμετρα οι περισσότερες.. Οποτε δεν ξέρω αν αξίζει το ρίσκο να δώσω το 20αρικο να κερδίσω και κανα std να με κυνηγάει και η γυναίκα.

dimitris_7

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2022
Like
74
Πόντοι
0
Καμία καλή πρόταση για φυλής και γύρω για τώρα για παρτουζα υπάρχει ,

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom