Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 244 άτομα (28 μέλη και 216 επισκέπτες)

Sakis500

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2025
Like
20
Πόντοι
0
Στα 4 ευχαριστεσαι πραμα..:zfuck:

Αυτη ειναι μια ψηλη με ξανθο κοντο μαλλι;
Καλημέρα. Είναι ψηλή τα μαλλιά τής είναι μαύρα και είναι πιασμένα απάνω. Και έχει τατουάζ στο αριστερό χέρι.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
19
Like
21.138
Πόντοι
3.246
Οπου να ναι ξεκιναω να δω την πρωινη βαρδια Φυλης. Σε αναζητηση χοντροκωλας με κωλο Ford F150 οσο το δυνατον πιο κοντα σε αυτη τη φωτο
Φυλής 67 Ντιάνα
φωκαίας 25 Καρίνα
και φυλής 59 λογικά κάτι θα βρεις

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.329
Πόντοι
3.246
Οπου να ναι ξεκιναω να δω την πρωινη βαρδια Φυλης. Σε αναζητηση χοντροκωλας με κωλο Ford F150 οσο το δυνατον πιο κοντα σε αυτη τη φωτο
Φυλής 67 Ντιάνα
φωκαίας 25 Καρίνα
και φυλής 59 λογικά κάτι θα βρεις
Και Φ54 ίσως, αλλά, ΤΟΣΟ χοντροκώλα, πιό εύκολα θα πετύχεις στο Μετάξι.

ApollwnasNX

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2023
Like
222
Πόντοι
20
Πήγαινε στο Μ.Αλεξανδρου 22 πρωί δουλεύει η Βουλγάρα η Άντζελα με τέτοια κωλαρα καί πιο μεγάλη καί με +10 ευρώ τής παίρνεις καί το κωλο.

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
198
Like
51.352
Πόντοι
35.948
Πήγαινε στο Μ.Αλεξανδρου 22 πρωί δουλεύει η Βουλγάρα η Άντζελα με τέτοια κωλαρα καί πιο μεγάλη καί με +10 ευρώ τής παίρνεις καί το κωλο.
Αν καταφέρει άνθρωπος να βρει τη σούφρα της Άντζελας:dancing:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.289
Like
293.331
Πόντοι
47.170

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
237
Like
29.308
Πόντοι
32.758
Στο Μεταξουργειο να πας.
Κολωνού 11 Ζάνα και
Κολωνού 48 Πάολα και απογευματινή βάρδια
Κολωνού 47 θεία Ζάνα

Sir Sexy

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
15
Like
4.069
Πόντοι
1.446

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.096
Πόντοι
48.067
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ!
nuclear explosion GIF

ΙΑΣΩΝΟΣ 37 Η ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΗ ΒΥΖΑΡΟΥ ΒΑΝΕΣΣΑ :headbang2::headbang2: ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΡΕΞΑΤΗ :hi::hi:

Τελευταία τροποποίηση:

Nik30k

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2025
Κριτικές
2
Like
244
Πόντοι
0
Δευτέρα βράδυ τσάρκα μετάξι κάπου στις 3. Χαλιά μαύρα κατάθεση στο μεγάλου Αλεξάνδρου το λατιναδικο 21 ισόγειο στην Λίντα, όροφος που είναι υπηρεσία η ανδρογυναικα ήταν κλειστά. Πρέπει να ήμουν ο τελευταίος πελάτης μιας και πέρασα κάπου στις 4 η κοπέλα πέρασε Καποτά κατευθείαν σε περμενο πουτσο έκανε μια γρήγορη μηχανική πίπα δίχως ηδονή και στην συνέχεια χωρίς να έχω καυλώσει ιδιετερα με ρώτησε πώς ξεκινάμε. Την έβαλα νορμάλ και όλο μου έλεγε νο κις και νο κις χωρίς να έχω κάνει κάποια προσπάθεια να την φιλήσω. Μετά αλλαγή στα 4 κανά δυο φορές μου χτύπησε την πουτσα με τα τακούνια από ατσουμπαλια. Εν τελη δεν κατάφερα να τελειώσω δεν είχε περάσει το δεκάλεπτο και σηκώθηκε και έφυγε. Από εμένα είναι ένα μεγάλο όχι δεν θα ξαναπερναγα ποτέ.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
53
Like
19.505
Πόντοι
10.906
Καμία ενημέρωση για μπιουτη;ξέρουμε αν είναι εκεί τώρα;επίσης Η Αλιονα από δίδυμου 18 δουλεύει;
Ανοιχτό είναι, άρα δουλεύει.
Πήρα τη Σοφία στο διπλανό 22, ο χρόνος εκεί κυλάει σαν τη διαφήμιση με το ουίσκι "Tennessee Williams", δεν βιάζονται ούτε ο νεαρός τσάτσος ούτε η κοπέλα να τελειώσει με τον πελάτη! Ήμουνα μέσα κανά τέταρτο,αν καθόμουνα κι άλλο μάλλον δεν θα με ενοχλούσε κανείς!
Καλό Πάσχα!

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
28
Like
9.518
Πόντοι
7.095
Γρηγόρη επίσκεψη στο Μετάξι και σε συγκεκριμένες κοπέλες
Ιάσωνος 1β δεξιά η ξανθιά μιλφ Βαλέρια και απέναντι η κοντή ξανθιά μιλφ με κοιλιτσα (μάλλον Σάντρα) στο 10€
Ιάσωνος 37 το αδύνατο μικροκαμωμένο κοντοπουτανο Βαλέρια νορμάλ πρόγραμμα στα 15€
Ιάσονος 39 δεξιά κάτω ένα καστανό με συμπαθητικό σωματάκι στα 10€ και στο οποίο του υποσχέθηκαν ότι θα ξαναπεράσω
ΜΑ 21α Βαλέρια και Αλίνα απο Ουκρανία 10€
ΜΑ 21β Αμη και το κοντοπουτανο Λίνα λατινες σε απλό και 10€
Δυστυχώς λόγο πίεσης χρόνου δεν μπόρεσα να πραγματοποιήσω την υπόσχεση μου στο πορνο μολλ και αποχώρησα άπρακτος.

Sir Sexy

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
15
Like
4.069
Πόντοι
1.446
Τελικά πήγαινα και ξαναπήγαινα στο Ι37 αφού δεν έβλεπα ποτέ την Βανέσα. Συνεχόμενα 30λεπτα -75€ μου είπε ύστερα, 20 λεπτά και δωμάτια κανονικά.
Με το που έγραψε ο Δημήτρης την ενημέρωση έτυχε να είμαι σε απόσταση από το Μεταξουργείο κάνα 17λεπτο σύμφωνα με το GPS. Λοιπόν έγινε το έλα να δείς από τύπους με κινητά (διάβαζαν ενημέρωση μάλλον) στοχευμένους για εκεί, συν τους ακυρους ισλαμο, μαύρο, ασιατο που περνούσαν για τσάρκα.
Εν τέλη πριν δώσω μια πίπα στο μεγάλου Αλεξάνδρου κάτω υπόγειο σε μια Ρωσίδα, πέρασα από κει είδα την Βανέσα να ρουφάει ένα Σλιμ τσιγάρο σαν τρελή, έκανε διάλειμμα. Μιλήσαμε μου είπε είμαι κλεισμένη για τα επόμενα 50 λεπτά. Αν μπορείς να περιμένεις.
Της είπα ότι έχω ένα μισάωρο ελεύθερο σκαστος γιατί πρέπει να φύγω. Γέλασε και μου είπε σε περιμένει γυναίκα σπίτι ε;
Καλή συνέχεια μου ευχήθηκε, καλή δουλειά και εγώ της είπα.
Μαλακες, καταλαβαίνω ότι μοιάζει σαν 15χρονο. Για αυτό πάτε όλοι.... PDF files!
ΥΓ. Θερμή παράκληση στον admin. Κάνε το σάιτ κρυφό, τις ενημερώσεις να χρειάζεται εγγραφή γιατί βλέπει ο κάθε πικραμένος χωρίς account από κινητό, πάει και αφού ξέρει πληροφορίες και εξτραδακια τα ζητάει και αυτός με το έτσι θέλω και την λέει στην ιερόδουλη. Αλλά και μόνο που τα έχουν έτοιμα στο πιάτο, είναι άδικο για εμάς που ενημερώνουμε.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.096
Πόντοι
48.067
Τελικά πήγαινα και ξαναπήγαινα στο Ι37 αφού δεν έβλεπα ποτέ την Βανέσα. Συνεχόμενα 30λεπτα -75€ μου είπε ύστερα, 20 λεπτά και δωμάτια κανονικά.
Με το που έγραψε ο Δημήτρης την ενημέρωση έτυχε να είμαι σε απόσταση από το Μεταξουργείο κάνα 17λεπτο σύμφωνα με το GPS. Λοιπόν έγινε το έλα να δείς από τύπους με κινητά (διάβαζαν ενημέρωση μάλλον) στοχευμένους για εκεί, συν τους ακυρους ισλαμο, μαύρο, ασιατο που περνούσαν για τσάρκα.
Εν τέλη πριν δώσω μια πίπα στο μεγάλου Αλεξάνδρου κάτω υπόγειο σε μια Ρωσίδα, πέρασα από κει είδα την Βανέσα να ρουφάει ένα Σλιμ τσιγάρο σαν τρελή, έκανε διάλειμμα. Μιλήσαμε μου είπε είμαι κλεισμένη για τα επόμενα 50 λεπτά. Αν μπορείς να περιμένεις.
Της είπα ότι έχω ένα μισάωρο ελεύθερο σκαστος γιατί πρέπει να φύγω. Γέλασε και μου είπε σε περιμένει γυναίκα σπίτι ε;
Καλή συνέχεια μου ευχήθηκε, καλή δουλειά και εγώ της είπα.
Μαλακες, καταλαβαίνω ότι μοιάζει σαν 15χρονο. Για αυτό πάτε όλοι.... PDF files!
ΥΓ. Θερμή παράκληση στον admin. Κάνε το σάιτ κρυφό, τις ενημερώσεις να χρειάζεται εγγραφή γιατί βλέπει ο κάθε πικραμένος χωρίς account από κινητό, πάει και αφού ξέρει πληροφορίες και εξτραδακια τα ζητάει και αυτός με το έτσι θέλω και την λέει στην ιερόδουλη. Αλλά και μόνο που τα έχουν έτοιμα στο πιάτο, είναι άδικο για εμάς που ενημερώνουμε.

Κριμα που δε γάμησες τυπε...
Λογικα η κινηση θα σπάσει τις επόμενες ημέρες! Πήγαινε αυριο που ειναι Μεγαλη Πέμπτη και θα ειναι ολοι στην εκκλησία με τη χοντρή γυνακα τους να ακούσουν τα Ευαγγέλια :priest: ευλογησον !
Εγω ευτυχως γάμησα τη Βανέσσα 20 λεπτά 20 ευρω και μετά εγραψα ενημέρωση γιατί ήξερα οτι πολυ την έψαχναν και οτι θα γινόταν χαμος.
Μου το ειχε πει μερικές μέρες πριν η ίδια στο instagram οτι θα γυριζε αλλά καταλαβαίνεις δε μπορούσα να το γραψω γιατί ούτε εγω δε θα γαμουσα σήμερα.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
855
Πόντοι
81

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.096
Πόντοι
48.067
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom