Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 209 άτομα (19 μέλη και 190 επισκέπτες)

Bshej

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2025
Like
122
Πόντοι
0
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι? Γενικά δεν γράφω εδώ. Το άθλημα το έχω κόψει είχα κανα χρόνο να περάσω. Τι σκατα έχει γίνει? Πριν 10-15 χρόνια που έκανα το σπορ συχνά έβρισκα μουναρες δεν ηξερα ποια να επιλεξω. Τωρα παω και είμαι σε φάση ούτε τσάμπα με μερικές. Ίσως έχω και περίεργο γούστο οι μόνες που είδα που είχα πάρει παλιά που μου άρεσαν ήταν εμμυ και Βίκυ (ειναι στο style μου) κάτι σε πιτσιρικά ξανθιά κοκκινομάλλα με πράσινα μπλε ματάκια γλυκούλα πετιτ ΔΕΝ βρήκα πουθενά. Έχει χαλάσει νομίζω η είναι η ιδέα μου? + μυρίζουν φόλα απο χιλιόμετρα οι περισσότερες.. Οποτε δεν ξέρω αν αξίζει το ρίσκο να δώσω το 20αρικο να κερδίσω και κανα std να με κυνηγάει και η γυναίκα.
Έχεις δίκιο,ελάχιστες κοπέλες είναι για να μπεις.Στη φυλής ήταν η Αλεξάνδρα φυλής 54 η οποία πάει πλέον δε κάνει αυτή τη δουλειά,η Μαρία τσέχα,Ιζαμπέλα μαζί με Αλεξάνδρα που και αυτή έφυγε,Κορίνα,Ράνια,Χριστίνα.Από Λιοσίων Έμμυ.Απο μεταξουργειο μόνο η Λίνα,βανεσσα που δε έχω περάσει με καμία από τις 2.Οι οποίες και αυτές που έχουν φύγει και αυτές που δουλεύουν ήδη δε είναι καλές στο κρεβάτι,μονό η Ράνια κάτι λέει στο κρεβάτι.

Darkstubation

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2021
Like
63
Πόντοι
0
Έχεις δίκιο,ελάχιστες κοπέλες είναι για να μπεις.Στη φυλής ήταν η Αλεξάνδρα φυλής 54 η οποία πάει πλέον δε κάνει αυτή τη δουλειά,η Μαρία τσέχα,Ιζαμπέλα μαζί με Αλεξάνδρα που και αυτή έφυγε,Κορίνα,Ράνια,Χριστίνα.Από Λιοσίων Έμμυ.Απο μεταξουργειο μόνο η Λίνα,βανεσσα που δε έχω περάσει με καμία από τις 2.Οι οποίες και αυτές που έχουν φύγει και αυτές που δουλεύουν ήδη δε είναι καλές στο κρεβάτι,μονό η Ράνια κάτι λέει στο κρεβάτι.
Την κορινα νομιζω την ειδα 1τη βάρδια δεν εχω μπει αν λέμε αυτή με το τατου στο κολο γιατι δεν εχω διαβασει πολλες καλες κριτικές απελπισια Για τα γουστα μου τουλάχιστον

Bshej

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2025
Like
122
Πόντοι
0
Την κορινα νομιζω την ειδα 1τη βάρδια δεν εχω μπει αν λέμε αυτή με το τατου στο κολο γιατι δεν εχω διαβασει πολλες καλες κριτικές απελπισια Για τα γουστα μου τουλάχιστον
6 φορές τη έχω πάρει.Εχει υπέροχη αίσθηση το σεξ στα 4 όταν νοιωθεις τον κωλο της.Εμμυ έχω πάρει 2 φορές.Αλεξανδρα έχω πάρει καμία 20 άρια φορές Ιζαμπέλα 7 φορές Μαρία τσέχα 2 φορές.

10euro10lepta

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2023
Like
613
Πόντοι
80
Καλησπέρα σας θέλω να σας ενημερώσω γι μια υγειονομική βόμβα πρώτη βάρδια Ιάσωνος 1 εκεί που είναι η ντασα μια μπαμπατσικη ξανθιά με άλλη μια με καρότι μαλλί κοντό πέρασα λόγο έλλειψης χρόνου μου πήρε πίπα με προφύλαξη και όταν την έστησα στα τέσσερα της ανοίγω τα κωλομαγουλα και ήταν ντικα στα κονδυλώματα της είπα ότι τελικά δεν έχω όρεξη και έφυγα όταν το είπα στην υπηρεσία μου είπε ότι δεν είδα καλά και με έδιωξε αυτά από μένα καλή συνέχεια σε ότι κάνετε και καλό Πάσχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και αναφέρομαι σε αυτήν με το καρότι κοντό μαλλί δυστυχώς δεν συγκράτησα όνομα

s1xxpack

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Κριτικές
15
Like
1.313
Πόντοι
1.071
Μετά από πολύ καιρό Πήγα Ιάσωνος 1 για να βρω μια Βαλέρια ξανθιά κατά τα άλλα Μιλφ. Μου έκανε εντύπωση ξανθιά μιλφ στο μετάξι. Κατά την ταπεινή μου άποψη αυτή δεν βλέπεται. Κατα τα άλλα οι κριτικές είναι καλές.

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
3.357
Πόντοι
746
Α ρε Δημήτρη, μισάωρο την κλείνουν τώρα την Βανέσα. Μήπως να φτιάξουμε κανένα εσωτερικό γκρουπ να ανταλλάσσουμε πληροφορίες;
Επειδή δεν έχω ιδέα από εμφάνιση τι λέει; Επίσης μόνο απόγευμα είναι; Ευχαριστώ πολύ!

Sir Sexy

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
15
Like
4.042
Πόντοι
1.446
Επειδή δεν έχω ιδέα από εμφάνιση τι λέει; Επίσης μόνο απόγευμα είναι; Ευχαριστώ πολύ!
Κοντούλα, μελαχρινή, μακριά ίσια μαλλιά, φατσούλα με κάτι μαύρα στα δόντια όμως δεν ξέρω άμα είναι προβληματική οδοντοστοιχία ή είδα λάθος, μεγάλο βυζακι, αδύνατη μικρό κωλαρακι και μοιάζει για κορίτσι του ΕΠΑΛ, 15 χρόνο :2funny:

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
2.758
Πόντοι
441
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι? Γενικά δεν γράφω εδώ. Το άθλημα το έχω κόψει είχα κανα χρόνο να περάσω. Τι σκατα έχει γίνει? Πριν 10-15 χρόνια που έκανα το σπορ συχνά έβρισκα μουναρες δεν ηξερα ποια να επιλεξω. Τωρα παω και είμαι σε φάση ούτε τσάμπα με μερικές. Ίσως έχω και περίεργο γούστο οι μόνες που είδα που είχα πάρει παλιά που μου άρεσαν ήταν εμμυ και Βίκυ (ειναι στο style μου) κάτι σε πιτσιρικά ξανθιά κοκκινομάλλα με πράσινα μπλε ματάκια γλυκούλα πετιτ ΔΕΝ βρήκα πουθενά. Έχει χαλάσει νομίζω η είναι η ιδέα μου? + μυρίζουν φόλα απο χιλιόμετρα οι περισσότερες.. Οποτε δεν ξέρω αν αξίζει το ρίσκο να δώσω το 20αρικο να κερδίσω και κανα std να με κυνηγάει και η γυναίκα.
πηγαινε κολωνου 30 πανω 2η βαρδια(μεταξουργειο)ειναι στα 20 αλλα αξιζει,Ριτα μουναρα ,απλο προγραμμα,κ καθαρη,αξιζει

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
2.758
Πόντοι
441
επισης πριν κανα 2μηνο,αφου ειχα κατεβει κ δεν ειχα βρει τιποτα,παω για Ριτα,φτανοντας,βγαινουν κατι 16-18χρονα?κ κλεινοντας την πορτα μ λενε ειναι κλειστα,λεω απο μεσα μ οχι ρε πουστη,μπηκα στο διπλα,να τσεκαρω,περασε κανα 3λεπτο,κ επειδη την μυρισα την πουστια,δεν τα πιστεψα τα μουνοπανα κ ξαναγιρισα καπακι πισω κ ηταν ανοιχτη η πορτα,ανεβηκα αδειος ο οικος ,εννοειται περασα κ εριξα μια γαμησαρα στη μουναρα(μαλλον τα κολοπαιδα,εφαγαν κανα ακυρο απο τσατσα ή την Ριτα,λογω οτι ηταν μικροι σε ηλικια,κ για εκδικηση,κλεισαν την πορτα να χασουν πελατεια?λεω εγω τωρα)

s1xxpack

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Κριτικές
15
Like
1.313
Πόντοι
1.071
Εμφανισιακα πως είναι?
Ψηλή 1,77-1,80 . Άσπρο δέρμα , μέτρια προς όμορφη φάτσα. Στο μετάξι μοιάζει με όαση σε σχέση με κάτι άλλες. Από υπηρεσίες όταν είχα δοκιμάσει τουλάχιστον θυμάμαι ότι δεν έκλαιγες τα λεφτά σου , ήταν τίμια.

Darkstubation

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2021
Like
63
Πόντοι
0
Ψηλή 1,77-1,80 . Άσπρο δέρμα , μέτρια προς όμορφη φάτσα. Στο μετάξι μοιάζει με όαση σε σχέση με κάτι άλλες. Από υπηρεσίες όταν είχα δοκιμάσει τουλάχιστον θυμάμαι ότι δεν έκλαιγες τα λεφτά σου , ήταν τίμια.
Οκ θα το έχω στο μυαλό μου αν κ δε πάω μετάξι γενικά

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
543
Like
85.433
Πόντοι
47.129
Κοντούλα, μελαχρινή, μακριά ίσια μαλλιά, φατσούλα με κάτι μαύρα στα δόντια όμως δεν ξέρω άμα είναι προβληματική οδοντοστοιχία ή είδα λάθος, μεγάλο βυζακι, αδύνατη μικρό κωλαρακι και μοιάζει για κορίτσι του ΕΠΑΛ, 15 χρόνο :2funny:

Screenshot_20240501_175525_Photos.jpg

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
19
Like
5.947
Πόντοι
2.036
επισης πριν κανα 2μηνο,αφου ειχα κατεβει κ δεν ειχα βρει τιποτα,παω για Ριτα,φτανοντας,βγαινουν κατι 16-18χρονα?κ κλεινοντας την πορτα μ λενε ειναι κλειστα,λεω απο μεσα μ οχι ρε πουστη,μπηκα στο διπλα,να τσεκαρω,περασε κανα 3λεπτο,κ επειδη την μυρισα την πουστια,δεν τα πιστεψα τα μουνοπανα κ ξαναγιρισα καπακι πισω κ ηταν ανοιχτη η πορτα,ανεβηκα αδειος ο οικος ,εννοειται περασα κ εριξα μια γαμησαρα στη μουναρα(μαλλον τα κολοπαιδα,εφαγαν κανα ακυρο απο τσατσα ή την Ριτα,λογω οτι ηταν μικροι σε ηλικια,κ για εκδικηση,κλεισαν την πορτα να χασουν πελατεια?λεω εγω τωρα)
Ή απλά έφαγαν άκυρο για ηλικία, και νόμιζαν ότι είναι κλειστά..
Ή απλά έτσι τους είπαν (ψέματα) για να φύγουν, λόγω ηλικίας.. :cool2:

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
19
Like
5.947
Πόντοι
2.036
Τι καλά θα ήταν να είχαμε φωτός από τις κοπελες και να μη χάνουμε το χρόνο μας..
Μήπως να πηγαίνουμε κιόλας να τις γαμάμε στη θέση όσων δεν έχουν όρεξη για βόλτα, έρευνα, και ενημέρωση; :2funny::2funny::rolleyes:

Darkstubation

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2021
Like
63
Πόντοι
0

makao

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Μαΐ 2014
Κριτικές
16
Like
1.767
Πόντοι
1.071
Live Ιασωνος τρελο γελιο, δυο μαύροι προσπαθούν να γαμησουν και δε μπορούν. Τους βλέπουν οι μικρές και τους λένε NO NO εσυ BIG! Ο ενας με κοιτούσε με απορία και γελαγε. Εγω δεν μπορώ να κανω τίποτα του λεω, δεν εχω κονε να σε βαλω :cheesy:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom