Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 88 άτομα (4 μέλη και 84 επισκέπτες)

nikosvita314

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
124
Πόντοι
1
Γιατί μάλλον τους ξεπετάει πιο γρηγορα και οι περισσότεροι είναι λογικά μικροτσουτσουνοι, οπότε την παιρναει οσο πιο ανώδυνα την ωρα γι' αυτήν. Μπορεί και να το σκέφτομαι λάθος και να υπάρχει άλλη εξήγηση γι' αυτό.
Κ εγώ αυτό που λες σκέφτομαι δεν μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό.Κ μου φαίνεται κ λίγο ρίσκο να πάω μήν φάω φόλα κ το ποίο σημαντικό μήν κολλήσω κ κανένα παρασιμο.

paparinos123

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
244
Πόντοι
20
Καλησπερα σας, ξέρουμε διδυμου 8 αν ειναι στο ποστο τους ελενη και βερονικα για παρτουζα?

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
125
Like
26.086
Πόντοι
26.386
Άχρηστη.
Απορώ που δεν το καραμουζιάζουν άλλοι συναγωνιστές.
Το έχουμε πει αδερφέ...
Απ' όταν άρχισε στο Φ109β, φολάρα ήταν η Μελίσσα :hammer:
Δυστυχώς όμως κάποιοι δεν διαβάζουν, φολιάζονται και μετά μυξοκλαίνε σαν δεσποινίδες...

panta_sikomenos1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
851
Πόντοι
81
  • Like
Αντιδράσεις: nick9x

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
125
Like
26.086
Πόντοι
26.386

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.239
Πόντοι
5.827
Το έχουμε πει αδερφέ...
Απ' όταν άρχισε στο Φ109β, φολάρα ήταν η Μελίσσα :hammer:
Δυστυχώς όμως κάποιοι δεν διαβάζουν, φολιάζονται και μετά μυξοκλαίνε σαν δεσποινίδες...
Τι να πεις, πρέπει να γράφουμε σε κάθε σελίδα της ενημέρωσης μια λίστα με τις σεσημασμένες φολες.

gst

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
241
Πόντοι
20
Μαγκες καλησπέρα!Επειδή με έχει πιάσει μια διάθεση καλτίλας ξέρουμε Παρασίου 36 αν ειναι η τρελοκοτσιδου σήμερα;

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.239
Πόντοι
5.827
Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα να μπει μια ψηφοφορία με τις μεγαλύτερες φόλες των μπουρδελων; Θα μπορούσε να γίνεται νέα ψηφοφορία μια φορά την εβδομάδα, για να είναι up to date, και να είναι pinned να τη βλέπουν όλοι. Το προτείνω, γιατί πολλοί βαριομαστε να γράψουμε ολόκληρη κριτική για κάθε φόλα που τρώμε, πόσο μάλλον κάποιοι που δεν τις διαβάζουν.

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
125
Like
26.086
Πόντοι
26.386
Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα να μπει μια ψηφοφορία με τις μεγαλύτερες φόλες των μπουρδελων; Θα μπορούσε να γίνεται νέα ψηφοφορία μια φορά την εβδομάδα, για να είναι up to date, και να είναι pinned να τη βλέπουν όλοι. Το προτείνω, γιατί πολλοί βαριομαστε να γράψουμε ολόκληρη κριτική για κάθε φόλα που τρώμε, πόσο μάλλον κάποιοι που δεν τις διαβάζουν.
Το καλύτερο είναι η κριτική, έστω 5-10 αράδες αν βαριέσαι. Αποτρέπει κόσμο...
Εδώ όμως, υπάρχει κόσμος που πάει με Μαρία Τσέχα, με τόσα που έχουν γραφτεί...
Και μετά γράφει πω πω τι έπαθα:2funny::2funny:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
2.060
Πόντοι
5.975
Δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα, αλλά τα ναυάγια που κατεβαίνουν χωρίς να διαβάσουν έστω και μια πρόταση θα συνεχίσουν να πηγαίνουν στα τυφλά και μετά θα κλαίγονται και από πάνω...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.239
Πόντοι
5.827
Το καλύτερο είναι η κριτική, έστω 5-10 αράδες αν βαριέσαι. Αποτρέπει κόσμο...
Εδώ όμως, υπάρχει κόσμος που πάει με Μαρία Τσέχα, με τόσα που έχουν γραφτεί...
Και μετά γράφει πω πω τι έπαθα:2funny::2funny:
Μα δεν είναι τόσο εύκολο να βρεις και να διαβάσεις κριτικές ειδικά άμα είναι παλιές ή οι κοπέλες έχουν αλλάξει σπιτάκι/όνομα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.239
Πόντοι
5.827
Δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα, αλλά τα ναυάγια που κατεβαίνουν χωρίς να διαβάσουν έστω και μια πρόταση θα συνεχίσουν να πηγαίνουν στα τυφλά και μετά θα κλαίγονται και από πάνω...
Μια ψηφοφορία τη διαβάζεις πολύ πιο εύκολα. Ένα απλό ραβδογραμμα με τα αποτελέσματα βλέπεις και από κει και πέρα αποφασίζεις με δική σου ευθύνη.

Τελευταία τροποποίηση:

kostas019

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2019
Κριτικές
2
Like
84
Πόντοι
0
Σήμερα είχα άπειρες καύλες και είπα από την αρχή να πάω για δύο καταθέσεις. Η πρώτη ήταν στο μετάξι και μπορώ να πω πρώτη φορά βλέπω τόσο κόσμο. Κάθε σπίτι που πήγαινα είχε 1-3 άτομα μέσα. Σε λίγα σπίτια που κατάφερα να δω τι είχε είτε δε μου άρεσαν είτε είχαν 15€ και δεν ψηνομουν να βγάλω μετρητά μετά καθώς είχα 30€ και η δεύτερη κατάθεση ήταν στοχευμένη. Μπαίνω λοιπόν σε ένα νομίζω Λεωνίδου 28 ήταν αλλά δεν παίρνω και όρκο. Η τσατσά καθώς και η κοπέλα είχαν σοβιετικές ρίζες. Η κοπέλα μιλφ με πιασίματα και γαλαζοπράσινα μάτια. Συγγνώμη χυστες δεν θυμάμαι με τίποτα το όνομα αν κάποιος συναγωνιστής μπορεί να βγάλει άκρη από αυτά ας συμπληρώσει. Στα του αγώνα η κοπέλα φόλα. Στα 4 έκλεβε στο στήσιμο και έκανε αυτή τη μαλακιά με τη λεκάνη της για να μην μπαίνω αλλά και εγώ ώντας και νέος και πονηρός έκανα και εγώ κάτω και μπροστά τη λεκανη και έδινα όσο πιο δυνατά μπορούσα. Δε με ένοιαζε καν να τελειώσω απλά να μπαίνω όλος. Κάποια στιγμή κουράστηκε/το κατάλαβε και ισιωσε μόνη της. Μεγάλο Χ από μένα και μαλακιά μου που δε θυμάμαι όνομα με σιγουριά να πω να γλιτώσει κανας μύστης. Έσωσα έναν όμως γιατί όπως έβγαινα με ρωτάει καλή γιατί την είδα και μαρεσε και του λέω όχι φόλα κλέβει στα 4. Έκανε στροφή και έφυγε. Μύστη αν είσαι εδώ χαιρετίσματα. Ενιγουει 2η ήταν για τη Μαρία εξηκιου 18. Η κοπέλα μιλφ με στητο βυζι μέσα στον κορσέ που δεν έβγαλε. Πίπα καλή λίγο ιεραποστολικό μετά στα 4 μουνι και τέλος κωλο. Άντεξε ανελέητο σφυροκόπημα στη σουφρα και με καβλωνε πολύ όπως συμπεριφερόταν καθώς είχε καλή συμμετοχή. Ίσως το καλύτερο γαμησι που έχω κάνει σε οίκο. Μου κάνε εντύπωση όμως γιατί οι κριτικές ήταν πιο σκληρές αλλά δεν ξέρω ίσως με συμπάθησε. Για τη δεύτερη κατάθεση θα ακολουθήσει κριτική όταν δε βαριέμαι. Καλές γιορτές και καλά γαμησια μύστες

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
259
Like
12.916
Πόντοι
19.505
Μεσημεράκι στο Φυλής 61 υπογειάκι ήταν η Άντζελα η Κρητικιά, πάντα σέξυ και αεράτη
Στο Φωκαίας 25 υπόγειο η Κατερίνα και η Εμμανουέλα. Τρελό βυζί η Κατερίνα.
Στο Φυλής 71 κάτω η λατίνα Κάτια
Στο Βέργας 3 η Μαριάννα και η Σαμπρίνα

Τελευταία τροποποίηση:

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
7.670
Πόντοι
1.056
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
19
Like
5.666
Πόντοι
1.436
Αυτοί που δε διαβάζουν είναι άξιοι της τύχης τους έτσι κι αλλιώς, οπότε καλά να παθαίνουν και περαστικά τους.. :think::birdman::2funny:
Για εμάς που διαβάζουμε όμως, αξίζει ένα νήμα για φόλες, ακόμα και χωρίς ψηφοφορία.. Μιας και πολλοί τα χουμε διαβάσει και δε δοκιμάζουμε καν.

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
44
Like
12.789
Πόντοι
3.760
Μεσημεράκι στο Φυλής 61 υπογειάκι ήταν η Άντζελα η Κρητικιά, πάντα σέξυ και αεράτη
Στο Φωκαίας 25 υπόγειο η Κατερίνα και η Εμμανουέλα. Τρελό βυζί η Κατερίνα.
Στο Φυλής 71 κάτω η λατίνα Κάτια
Στο Βέργας 3 η Μαριάννα και η Σαμπρίνα
.....γυρισε η λατινα Κατια??Ευχαριστο νεο αυτο!!

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
44
Like
12.789
Πόντοι
3.760
Απι εμφάνιση τι λέει η συγκεκριμένη κοπέλα?
Παντελως αδιαφορη θα ελεγα.Μετριου αναστηματος προς κοντη,με πιασιματα,σχετικα γλυκο προσωπο,εναμισαρι βυζι και φοραει γυαλια.Και υπηρεσιες απλα πεταμενο εικοσαρικο.Εχθες σαλοναρισε με ενα νορμαλ σετακι εσωρουχα.Ουτε ζεστη,ουτε κρυο.

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
74
Like
16.655
Πόντοι
13.636
Αυτοί που δε διαβάζουν είναι άξιοι της τύχης τους έτσι κι αλλιώς, οπότε καλά να παθαίνουν και περαστικά τους.. :think::birdman::2funny:
Για εμάς που διαβάζουμε όμως, αξίζει ένα νήμα για φόλες, ακόμα και χωρίς ψηφοφορία.. Μιας και πολλοί τα χουμε διαβάσει και δε δοκιμάζουμε καν.
Ας ανοιξει λοιπον το νημα καποιος απο τους vril ή Περπατημα κανει καλο μιας και ειχατε πρωτοι την ιδεα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom