Huntwifejim
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2024
- Like
- 3.515
- Πόντοι
- 446
Η κόρη δεν την έμοιασε;Αχ καριόλα πεθερά με τις βυζαρες σου... Τι τορπίλες είναι αυτές...
Η κόρη δεν την έμοιασε;Αχ καριόλα πεθερά με τις βυζαρες σου... Τι τορπίλες είναι αυτές...
Καυλα η πεθερά φίλε αλλά και η δασκάλα για σκίσιμοΑχ καριόλα πεθερά με τις βυζαρες σου... Τι τορπίλες είναι αυτές...
Θα την περιποιηθω δεόντως, που δίνει μάτι στο μπαλκόνι...Καυλα η πεθερά φίλε αλλά και η δασκάλα για σκίσιμο
Τρέλανε μας με την δασκάλα και την μάνα της ζούμε για αυτή την στιγμήΘα την περιποιηθω δεόντως, που δίνει μάτι στο μπαλκόνι...
Έφυγαν τα χύσια μου για τα καλσονάτα πόδια της!Θα την περιποιηθω δεόντως, που δίνει μάτι στο μπαλκόνι...
Θα σκύψει να στα γλειψει...Έφυγαν τα χύσια μου για τα καλσονάτα πόδια της!
Φιλε "έγραψες" με το ανέβασμά σου. Εδώ που τα λέμε δεν πρέπει να σκεφτόμαστε να ανοιχτεί και ένα thread με τσιμπούκια από γυναίκες-κοπέλες μας; Και εννοείται χωρίς να φαίνονται χαρακτηριστικά από καμία. Όπως κάνει εδώ ο παικταράς.τετοιο τσιμπούκι πρώτη φορά . Άδειασαν οι μπάλες μου.![]()
Τσιμπούκι εορταστικό!τετοιο τσιμπούκι πρώτη φορά . Άδειασαν οι μπάλες μου.![]()
Να αλλάξεις το όνομά σου από mario σε super mario!!!!
Και τη δικιά μας καλημέρα καλέ μου φίλε αλλά και στην υπέροχη καύλα σου ..Την καλημέρα και από εμένα.
Συνήθως παραμένω ευγενικός, αλλά αυτή η γυναίκα είναι για πολλά λίτρα σπέρμα!!!!!Αχ καριόλα πεθερά με τις βυζαρες σου... Τι τορπίλες είναι αυτές...
Η πείρα στα τσιμπούκια φαίνεται , μπράβο τηςτετοιο τσιμπούκι πρώτη φορά . Άδειασαν οι μπάλες μου.![]()