Τα stories του deluxe που μπορώ να τα δω;
Αποθηκεύεις το τηλέφωνο του ντελουξ στις επαφές και τα βλέπεις στην ενότητα ενημερώσεις του WhatsApp. Είναι στο κάτω μέρος της εφαρμογής
Τα stories του deluxe που μπορώ να τα δω;
τύπε ρωτησες αν κανουν παραπάνω? αν προχωρανε σε εκτονωση ? εκανες γυμνος? πονηρα περασματα ??Έχει πάρει κανείς the elite massage κάποια να μου πει αν υπάρχει παρασύνθημα; Νομίζω είναι στα δεν. Έχω πάρει 3 φορές με διαφορετική κοπέλα η τελευταία που έκανα ήταν πάρα πολύ δυνατή και γυμνασμενη και γνώριζε πολλά από θεραπευτικό αθλητικό μασάζ. Κόστος 60-70 το κλασσικό 1 ώρας
Έχει πάρει κανείς the elite massage κάποια να μου πει αν υπάρχει παρασύνθημα; Νομίζω είναι στα δεν. Έχω πάρει 3 φορές με διαφορετική κοπέλα η τελευταία που έκανα ήταν πάρα πολύ δυνατή και γυμνασμενη και γνώριζε πολλά από θεραπευτικό αθλητικό μασάζ. Κόστος 60-70 το κλασσικό 1 ώρας
ΌνομαΈχει πάρει κανείς the elite massage κάποια να μου πει αν υπάρχει παρασύνθημα; Νομίζω είναι στα δεν. Έχω πάρει 3 φορές με διαφορετική κοπέλα η τελευταία που έκανα ήταν πάρα πολύ δυνατή και γυμνασμενη και γνώριζε πολλά από θεραπευτικό αθλητικό μασάζ. Κόστος 60-70 το κλασσικό 1 ώρας
Τζουλι με ποσο φουλαρε;; Κορμι ωραιο;;για την Αναστασία συμφωνώ με όσα λένε και οι από πάνω
Ναταλια και Ισμηνη απο bu massage και οι 2 φουλάρουν, όχι κάτι ιδιαίτερο, μαξ για μία φορά
Τζούλι από mf φουλάρει , παντελώς αδιάφορη εμφανισιακά αλλά τίμια, μασάζ λίγο πάνω από τον μέσο όρο
Νατάσα χρυσή ευκαιρία σταθερή μιλφοαξία που δεν αλλάζω
Εχει κάποιος να μου δώσει το τηλέφωνο της Ελένης της κομμώτριας -Νατάσας ; Σε pm
Νατάσα ποια είναι;για την Αναστασία συμφωνώ με όσα λένε και οι από πάνω
Ναταλια και Ισμηνη απο bu massage και οι 2 φουλάρουν, όχι κάτι ιδιαίτερο, μαξ για μία φορά
Τζούλι από mf φουλάρει , παντελώς αδιάφορη εμφανισιακά αλλά τίμια, μασάζ λίγο πάνω από τον μέσο όρο
Φίλε φίλε που τη βρίσκουμε ;;;;Έτσι για να δίνουμε τροφή λίγο στο όνομα της . Περιφέρεια ρε σας λέει ο άλλος έχει.
Περιφέρεια Ελληνίδας τι δεν καταλαβαίνεται ;;;
120, δεν πήρα, μέτριο κορμίΤζουλι με ποσο φουλαρε;; Κορμι ωραιο;;
Ωραιος θενκ γιου θα δω τις αλλες δυο απο bu massage τοτε120, δεν πήρα, μέτριο κορμί
Θα συμφωνήσωθεωρω οτι ειναι αρπακτικο η αναστασια
προσπαθει να σε τελειωσει αμεσα , χρησιμοποιει φουλ χερι , μεγαλη περιφερεια , ομορφο κατα τα αλλα κοριτσι, μασαζ ουτε καν..
πολυ δυσκολα να την ξαναδω
Η Άννα που λες, αν την ψάξεις στο Google lens, σου βγάζει φωτό από Ρωσία ή κάτι τέτοιοΗ τελευταία φωτογραφία που έχει ως Άννα, είναι η Αλεξάνδρα του massaua. Πολύ επεξεργασμένη, από κοντά δεν άξιζε.
Το γραφείο φαίνεται παρακλάδι.
Η Νατάσα ρε αδερφέ για μια πίπα του κώλου μου πήρε 100για την Αναστασία συμφωνώ με όσα λένε και οι από πάνω
Πράγματι έχει μεγάλο φαρδύ κ@λο και αυτό με ξενέρωσε λίγο στην αρχή... ωστόσο είναι όμορφη κοπέλα και μικρή σε ηλικία και πολύ ευγενική θα έλεγα. Από όσο έμαθα είναι διαθέσιμη και για παρτούζες αλλά σαφώς με κάτι παραπάνω.Προβολή συνημμένου 1357526 Όσο αφορά τι συγκεκριμένη κοπέλα είπα να τη δοκιμάσω και εγώ από την massaua καθώς διάβαζα διάφορα στο forum για εκείνη από άλλους.
Η δικιά μου εμπειρία μαζί της ήταν η εξής.
πράγματι η κοπέλα δεν έχει καμία σπουδαία γνώση απο μασάζ .
Προσφέρει ερωτικές υπηρεσίες και απο οτι κατάλαβα πηγαίνει μόνο για αυτό τα κάνει όλα φτάνει μέχρι και σεξ τιμή που ζητάει +150€ για τα έξτρα της τόσα συμφώνησε με εμένα.
Από Σώμα είναι όπως τη βλέπετε στη φωτογραφία απλώς έχει μεγάλη και πλατιά περιφέρεια εμένα προσωπικά λίγο με χάλασε καθώς δεν είχε τόση αρμονία με το υπόλοιπο σώμα της θεωρώ ότι με αυτά τα λεφτά που ζητάει για σεξ υπάρχουν στο χώρο ανώτερες και πιο εμφανίσιμες κοπέλες.
Όσο αφορά τον χαρακτήρα της ήταν ευγενική γλυκιά καλή.
Δεν αξίζει να την δοκιμάσει κάποιος πάνω από 1 φορά με τα λεφτά που ζητάει.
Παλιά θυμάμαι σε αυτήν την ηλικία το γραφείο είχε μια Εύα η οποία ήταν γυναικάρα και ζηταγε τα ίδια αλλά τα άξιζε στο επαρκώς.
Η Αναστασία μου έβγαλε σε εμένα λίγο το έλα να μου την χώσεις να πάρω τα λεφτά σου και γεια σου δεν ξέρω αν ήταν το timing αλλά σίγουρα δεν θα την ξαναεπέλεγα.
αυτη που τι βρισκουμε?Πράγματι έχει μεγάλο κ@λο και αυτό με ξενέρωσε λίγο στην αρχή... ωστόσο είναι όμορφη κοπέλα και μικρή σε ηλικία και πολύ ευγενική θα έλεγα. Από όσο έμαθα είναι διαθέσιμη και για παρτούζες αλλά σαφώς με κάτι παραπάνω.
Καλησπέρα θα σε παρακαλέσω να επικοινωνήσεις μαζί μου το γρηγορότερο δυνατόν μέσω μηνυμάτων ευχαριστώΠροβολή συνημμένου 1357526 Όσο αφορά τι συγκεκριμένη κοπέλα είπα να τη δοκιμάσω και εγώ από την massaua καθώς διάβαζα διάφορα στο forum για εκείνη από άλλους.
Προσφέρει ερωτικές υπηρεσίες και απο οτι κατάλαβα πηγαίνει μόνο για αυτό τα κάνει όλα φτάνει μέχρι και σεξ τιμή που ζητάει +150€ για τα έξτρα της τόσα συμφώνησε με εμένα.
Από Σώμα είναι όπως τη βλέπετε στη φωτογραφία απλώς έχει μεγάλη και πλατιά περιφέρεια εμένα προσωπικά λίγο με χάλασε καθώς δεν είχε τόση αρμονία με το υπόλοιπο σώμα της θεωρώ ότι με αυτά τα λεφτά που ζητάει για σεξ υπάρχουν στο χώρο ανώτερες και πιο εμφανίσιμες κοπέλες.
Παλιά θυμάμαι σε αυτήν την ηλικία το γραφείο είχε μια Εύα η οποία ήταν γυναικάρα και ζηταγε τα ίδια αλλά τα άξιζε στο επαρκώς.
Η Αναστασία μου έβγαλε σε εμένα λίγο το έλα να μου την χώσεις να πάρω τα λεφτά σου και γεια σου δεν ξέρω αν ήταν το timing αλλά σίγουρα δεν θα την ξαναεπέλεγα.
Σε γραφείο τύπου μασάζ massaua.gr. υπάρχουν και άλλες καλύτερες επιλογές στο ίδιο γραφείοαυτη που τι βρισκουμε?
οκ σε ευχαριστω.καλο πασχα σε εσνα&ολους εδω μεσα&παντα με υγεια!!!Σε γραφείο τύπου μασάζ massaua.gr. υπάρχουν και άλλες καλύτερες επιλογές στο ίδιο γραφείο
Προβολή συνημμένου 1357526 Όσο αφορά τι συγκεκριμένη κοπέλα είπα να τη δοκιμάσω και εγώ από την massaua καθώς διάβαζα διάφορα στο forum για εκείνη από άλλους.
Θα σου ζητήσω πάρα πολύ ευγενικά αλλά σβήσεις την φωτογραφία αμεσα και να μαθεις να σεβεσαι γραψε οτι θες αλλα μην εκθετεις με αυτον τον τροποΠροβολή συνημμένου 1357526 Όσο αφορά τι συγκεκριμένη κοπέλα είπα να τη δοκιμάσω και εγώ από την massaua καθώς διάβαζα διάφορα στο forum για εκείνη από άλλους.
Καλό Πάσχα πάντα με υγείαοκ σε ευχαριστω.καλο πασχα σε εσνα&ολους εδω μεσα&παντα με υγεια!!!