thanks!Καλησπέρα φίλε μου όνειρο η κοπέλα . Κάνει τα πάντα πολύ γλυκιά και ευγενική. Δεν έχω δοκιμάσει τίποτα καλύτερο τα τελευταία 2 χρόνια που κάνω μασάζ. Ψηλή κοπέλα περίπου στα 20... Και λογικές τιμές... 150€ μου πήρε για σεξ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 52K
- Εμφανίσεις 11M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (7 μέλη και 31 επισκέπτες)
φιλος ενα όνομα αρκεί ... και το γραφείο .... δεν χρειάζεται να βάζουμε φωτό απο τα κορίτσια ( αποψη μου ) βάζουμε τους παντες σε δύσκολη θέση ,,, εχω γράψει και εγω για αυτήν .. οτι ειναι αρπακτικό βαράει και μασαζ ουτε καν ... μακριά και αλάργα ...Προβολή συνημμένου 1357526 Όσο αφορά τι συγκεκριμένη κοπέλα είπα να τη δοκιμάσω και εγώ από την massaua καθώς διάβαζα διάφορα στο forum για εκείνη από άλλους.
Η δικιά μου εμπειρία μαζί της ήταν η εξής.
πράγματι η κοπέλα δεν έχει καμία σπουδαία γνώση απο μασάζ .
Προσφέρει ερωτικές υπηρεσίες και απο οτι κατάλαβα πηγαίνει μόνο για αυτό τα κάνει όλα φτάνει μέχρι και σεξ τιμή που ζητάει +150€ για τα έξτρα της τόσα συμφώνησε με εμένα.
Από Σώμα είναι όπως τη βλέπετε στη φωτογραφία απλώς έχει μεγάλη και πλατιά περιφέρεια εμένα προσωπικά λίγο με χάλασε καθώς δεν είχε τόση αρμονία με το υπόλοιπο σώμα της θεωρώ ότι με αυτά τα λεφτά που ζητάει για σεξ υπάρχουν στο χώρο ανώτερες και πιο εμφανίσιμες κοπέλες.
Όσο αφορά τον χαρακτήρα της ήταν ευγενική γλυκιά καλή.
Δεν αξίζει να την δοκιμάσει κάποιος πάνω από 1 φορά με τα λεφτά που ζητάει.
Παλιά θυμάμαι σε αυτήν την ηλικία το γραφείο είχε μια Εύα η οποία ήταν γυναικάρα και ζηταγε τα ίδια αλλά τα άξιζε στο επαρκώς.
Η Αναστασία μου έβγαλε σε εμένα λίγο το έλα να μου την χώσεις να πάρω τα λεφτά σου και γεια σου δεν ξέρω αν ήταν το timing αλλά σίγουρα δεν θα την ξαναεπέλεγα.
Fullspoonmoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 2.798
- Πόντοι
- 456
Εγώ πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν παίρνετε εσκορτια....μασαζοσεξ δεν παίζει....ελάχιστες και εκτός γραφείων
Elampra
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2024
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.131
- Πόντοι
- 2.471
H φώτο με την πραγματικότητα απέχουν, επιβεβαιώνω. Γλυκό παιδί αλλα ως εκει.Προβολή συνημμένου 1357526 Όσο αφορά τι συγκεκριμένη κοπέλα είπα να τη δοκιμάσω και εγώ από την massaua καθώς διάβαζα διάφορα στο forum για εκείνη από άλλους.
Η δικιά μου εμπειρία μαζί της ήταν η εξής.
πράγματι η κοπέλα δεν έχει καμία σπουδαία γνώση απο μασάζ .
Προσφέρει ερωτικές υπηρεσίες και απο οτι κατάλαβα πηγαίνει μόνο για αυτό τα κάνει όλα φτάνει μέχρι και σεξ τιμή που ζητάει +150€ για τα έξτρα της τόσα συμφώνησε με εμένα.
Από Σώμα είναι όπως τη βλέπετε στη φωτογραφία απλώς έχει μεγάλη και πλατιά περιφέρεια εμένα προσωπικά λίγο με χάλασε καθώς δεν είχε τόση αρμονία με το υπόλοιπο σώμα της θεωρώ ότι με αυτά τα λεφτά που ζητάει για σεξ υπάρχουν στο χώρο ανώτερες και πιο εμφανίσιμες κοπέλες.
Όσο αφορά τον χαρακτήρα της ήταν ευγενική γλυκιά καλή.
Δεν αξίζει να την δοκιμάσει κάποιος πάνω από 1 φορά με τα λεφτά που ζητάει.
Παλιά θυμάμαι σε αυτήν την ηλικία το γραφείο είχε μια Εύα η οποία ήταν γυναικάρα και ζηταγε τα ίδια αλλά τα άξιζε στο επαρκώς.
Η Αναστασία μου έβγαλε σε εμένα λίγο το έλα να μου την χώσεις να πάρω τα λεφτά σου και γεια σου δεν ξέρω αν ήταν το timing αλλά σίγουρα δεν θα την ξαναεπέλεγα.
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 193
- Like
- 59.978
- Πόντοι
- 41.813
τυπε μας δουλευεις ή βαριεσαι να διαβασεις?Που βρισκουμε εχει αγγελια καπου το καταστημα;
τα γραφει ολα στην κριτικη του ο παιχτης.

Θεραπεύτριες massage | Massaua.gr - Μασάζ στο σπίτι
Η εταιρία μας Μασάζ στο σπίτι Massaua διαθέτει εμφανίσιμες κορυφαίες θεραπεύτριες massage , οι οποίες έρχονται οπουδηποτε και αν βρίσκεστε στο χώρο σας.

Elampra
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2024
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.131
- Πόντοι
- 2.471
Μια διόρθωση, όχι άλλα, ΟΛΑ τα γραφεια το παρακάνουν. Αλλος ανθρωπος εμφανιζεται στην πορτα 8/10.τουλαχιστον ειναι αυτη και δεν ειναι και 30 χρονια πριν,
αλλα γραφεια το παρακανουν
ωωω να μην σου πω...τυπε μας δουλευεις ή βαριεσαι να διαβασεις?
![]()
Η εταιρία μας Μασάζ στο σπίτι Massaua διαθέτει εμφανίσιμες κορυφαίες θεραπεύτριες massage , οι οποίες έρχονται οπουδηποτε και αν βρίσκεστε στο χώρο σας.massaua.gr
ειδα αυτη την τελευταια Ρωσιδα Κατερινα 48(58) ετων
και σκιαχθηκα!!!
feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 28.602
- Πόντοι
- 26.236
Φίλε φίλε που τη βρίσκουμε ;;;;τυπε μας δουλευεις ή βαριεσαι να διαβασεις?
![]()
Η εταιρία μας Μασάζ στο σπίτι Massaua διαθέτει εμφανίσιμες κορυφαίες θεραπεύτριες massage , οι οποίες έρχονται οπουδηποτε και αν βρίσκεστε στο χώρο σας.massaua.gr

Περιφέρεια Ελληνίδας τι δεν καταλαβαίνεται ;;;
pirateman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 2.222
- Πόντοι
- 506
Έχει πάρει κανείς the elite massage κάποια να μου πει αν υπάρχει παρασύνθημα; Νομίζω είναι στα δεν. Έχω πάρει 3 φορές με διαφορετική κοπέλα η τελευταία που έκανα ήταν πάρα πολύ δυνατή και γυμνασμενη και γνώριζε πολλά από θεραπευτικό αθλητικό μασάζ. Κόστος 60-70 το κλασσικό 1 ώρας
Μέγας Παπατζής
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15.370
- Πόντοι
- 2.256
η αληθεια ειναι οτι βαριομουν την συγκεκριμενη στιγμη να διαβασωτυπε μας δουλευεις ή βαριεσαι να διαβασεις?
![]()
Τα stories του deluxe που μπορώ να τα δω;
Αποθηκεύεις το τηλέφωνο του ντελουξ στις επαφές και τα βλέπεις στην ενότητα ενημερώσεις του WhatsApp. Είναι στο κάτω μέρος της εφαρμογής
ΑΛΕΚΟΣ223
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2016
- Like
- 1.818
- Πόντοι
- 201
τύπε ρωτησες αν κανουν παραπάνω? αν προχωρανε σε εκτονωση ? εκανες γυμνος? πονηρα περασματα ??Έχει πάρει κανείς the elite massage κάποια να μου πει αν υπάρχει παρασύνθημα; Νομίζω είναι στα δεν. Έχω πάρει 3 φορές με διαφορετική κοπέλα η τελευταία που έκανα ήταν πάρα πολύ δυνατή και γυμνασμενη και γνώριζε πολλά από θεραπευτικό αθλητικό μασάζ. Κόστος 60-70 το κλασσικό 1 ώρας
ΖΑΝ ΜΠΑΤΙΣΤ
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2007
- Like
- 209
- Πόντοι
- 1
Έχει πάρει κανείς the elite massage κάποια να μου πει αν υπάρχει παρασύνθημα; Νομίζω είναι στα δεν. Έχω πάρει 3 φορές με διαφορετική κοπέλα η τελευταία που έκανα ήταν πάρα πολύ δυνατή και γυμνασμενη και γνώριζε πολλά από θεραπευτικό αθλητικό μασάζ. Κόστος 60-70 το κλασσικό 1 ώρας
ΌνομαΈχει πάρει κανείς the elite massage κάποια να μου πει αν υπάρχει παρασύνθημα; Νομίζω είναι στα δεν. Έχω πάρει 3 φορές με διαφορετική κοπέλα η τελευταία που έκανα ήταν πάρα πολύ δυνατή και γυμνασμενη και γνώριζε πολλά από θεραπευτικό αθλητικό μασάζ. Κόστος 60-70 το κλασσικό 1 ώρας
Katakouzinosss
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2025
- Like
- 156
- Πόντοι
- 0
για την Αναστασία συμφωνώ με όσα λένε και οι από πάνω
Ναταλια και Ισμηνη απο bu massage και οι 2 φουλάρουν, όχι κάτι ιδιαίτερο, μαξ για μία φορά
Τζούλι από mf φουλάρει , παντελώς αδιάφορη εμφανισιακά αλλά τίμια, μασάζ λίγο πάνω από τον μέσο όρο
Νατάσα χρυσή ευκαιρία σταθερή μιλφοαξία που δεν αλλάζω
Ναταλια και Ισμηνη απο bu massage και οι 2 φουλάρουν, όχι κάτι ιδιαίτερο, μαξ για μία φορά
Τζούλι από mf φουλάρει , παντελώς αδιάφορη εμφανισιακά αλλά τίμια, μασάζ λίγο πάνω από τον μέσο όρο
Elampra
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2024
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.131
- Πόντοι
- 2.471
Τζουλι με ποσο φουλαρε;; Κορμι ωραιο;;για την Αναστασία συμφωνώ με όσα λένε και οι από πάνω
Εχει κάποιος να μου δώσει το τηλέφωνο της Ελένης της κομμώτριας -Νατάσας ; Σε pm
Νατάσα ποια είναι;για την Αναστασία συμφωνώ με όσα λένε και οι από πάνω
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 193
- Like
- 59.978
- Πόντοι
- 41.813
Φίλε φίλε που τη βρίσκουμε ;;;;Έτσι για να δίνουμε τροφή λίγο στο όνομα της . Περιφέρεια ρε σας λέει ο άλλος έχει.
Περιφέρεια Ελληνίδας τι δεν καταλαβαίνεται ;;;
Katakouzinosss
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2025
- Like
- 156
- Πόντοι
- 0
120, δεν πήρα, μέτριο κορμίΤζουλι με ποσο φουλαρε;; Κορμι ωραιο;;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις