ΩνασουΚαι από την πίσω θέση η θέα.....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ανοιχτά πόδια από γυναίκες-κοπέλες μας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα trimis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 20.106
- Πόντοι
- 3.556
τυπε δώσε στο τεμάχιο κάνα χαρτζιλίκι να πάει να κάνει κάνα λεηζερ να πούμε. εμφανισιακά φαίνεται πολύ δυνατό. αν βγάλεις και τα τριχάκια και το ερεθισμένο δέρμα θα γίνει ακόμα πιο δυνατόΠοιο απαλο πεθαινεις

RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 20.106
- Πόντοι
- 3.556
τυπε καλά κάνεις, απλά εδώ μέσα σε τούτο το ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΣΑΗ, είμαστε σκληροί κριτές.Γνκ εχω θεμα με τις τρυχες...αλλα επειδη το υπολοιπο συνολο ειναι 10αρι με 10 τονους....
Δεν με νοιαζει απλα....χαχαχα
Οταν δω μνμ: daddy τις γειτονιας μας θα με σκισετε?!
Θολωνωωωω μαυριζουν ολα

έρχεται καλοκαίρι. για να αποκτήσει αυτοπεποίθηση με το μπραζιλιαν στρινγκ στη παραλία κλπ, πρέπει να έχει κάνει καλό λέιζερ , μη φαίνονται μαύρες τριχούλες μέχρι τους προσαγωγούς. το τεμάχιο αν το βγάλεις παραλία με οποιοδήποτε άλλο μαγιό πέραν του στρινγκ θα είναι αμαρτία. σαν να αγοράζεις gsxr και να το πηγαίνεις μόνο για ψώνια στο μπακάλικο
άρα
βήμα ένα της κλεινεις 5 συνεδρίες δερματολόγο για λέιζερ. θα είναι πένα μέχρι καλοκαιρι
βήμα δύο , της αγοράζεις στρινγκ μαγιό αυστηρά.
βήμα τρία τραβάς πολλές φωτό και τις ανεβάζεις στο νήμα για να πυρφορισει ο κοσμάκης
βήμα τέσσερα γίνεσαι άμεσα τιμημένο μέλος για την τεράστια προσφορά υλικού στο παρόν νήμα.

dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 66
- Like
- 63.887
- Πόντοι
- 36.036
τυπε καλά κάνεις, απλά εδώ μέσα σε τούτο το ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΣΑΗ, είμαστε σκληροί κριτές.ένα και ένα κάνουν δύο.
έρχεται καλοκαίρι. για να αποκτήσει αυτοπεποίθηση με το μπραζιλιαν στρινγκ στη παραλία κλπ, πρέπει να έχει κάνει καλό λέιζερ , μη φαίνονται μαύρες τριχούλες μέχρι τους προσαγωγούς. το τεμάχιο αν το βγάλεις παραλία με οποιοδήποτε άλλο μαγιό πέραν του στρινγκ θα είναι αμαρτία. σαν να αγοράζεις gsxr και να το πηγαίνεις μόνο για ψώνια στο μπακάλικο
άρα
βήμα ένα της κλεινεις 5 συνεδρίες δερματολόγο για λέιζερ. θα είναι πένα μέχρι καλοκαιρι
βήμα δύο , της αγοράζεις στρινγκ μαγιό αυστηρά.
βήμα τρία τραβάς πολλές φωτό και τις ανεβάζεις στο νήμα για να πυρφορισει ο κοσμάκης
βήμα τέσσερα γίνεσαι άμεσα τιμημένο μέλος για την τεράστια προσφορά υλικού στο παρόν νήμα.
τα εξηγώ ωραία;

Στα αθλητικά με στεναχωρείς

Εδώ τα εξηγείς ΠΟΛΎ ωραία μαν

RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 20.106
- Πόντοι
- 3.556
τυπε με τέτοιο κωλο που έχει το τεμάχιο δεν χωράνε οπαδικά. εδώ πρέπει να είμαστε πάνω από όλα άνθρωποι![]()
![]()
Στα αθλητικά με στεναχωρείς
Εδώ τα εξηγείς ΠΟΛΎ ωραία μαν![]()

dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 66
- Like
- 63.887
- Πόντοι
- 36.036
Μπορεί να τα πάρει λίγο και με το καμινέτο για να μην πληρώνει συνεδρίεςτυπε με τέτοιο κωλο που έχει το τεμάχιο δεν χωράνε οπαδικά. εδώ πρέπει να είμαστε πάνω από όλα άνθρωποι![]()

RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 20.106
- Πόντοι
- 3.556
τυπε πάρε παράδειγμα από τους μεγάλους μύστες του σαη, πχ κμαν στο σπονσορινγκ , καλόγερο στο μεντορινγκ κλπ. αν ήταν ο κμαν στη θέση σου θα την είχε περάσει λεηζερ , θα την είχε ταΐσει μπριζόλα και μετά θα ποσταρε «έχεις έντονη την αίσθηση ότι θα γαμησεις « κλπΜαζι σου...
Αλλα για μπανιο θα παει με οποιον θελει εκτος απο μενα...
Γτ αν το μαθει η γυναικα θα πεσει παππουτσι 46 νουμερο..με τα δικα μου θα βαραει...
Αν ηταν γκομενα-γυναικα μου θα με ενοιαζε...
Γουσταρει πουτσα μεγαλη μεγαλου μπαμπα...και τις τον δινω οποτε θελει και οποτε μπορω...
Χαχαχαχα

πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.950
- Πόντοι
- 16.131
μηπως θελεις μετα να σου ψησει και ελληνικοΜπορεί να τα πάρει λίγο και με το καμινέτο για να μην πληρώνει συνεδρίες
![]()
![]()
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 83.698
- Πόντοι
- 12.756
τυπε δώσε στο τεμάχιο κάνα χαρτζιλίκι να πάει να κάνει κάνα λεηζερ να πούμε. εμφανισιακά φαίνεται πολύ δυνατό. αν βγάλεις και τα τριχάκια και το ερεθισμένο δέρμα θα γίνει ακόμα πιο δυνατό![]()
Δερματολογος , σκιν εξπερτ , σκιν σπεσιαλιστ , σκιν αμπασαντορ εχεις γινει μωρη παιχτουρα

Νομος σου ειναι "Απο τα φρύδια και κατω στην γυναικα 0 τρίχα" "Πορσελανη παιχτη μου., ΠΟΡΣΕΛΑΝΗ"
Τελευταία τροποποίηση:
ΣωστοτατοςΠερνω πολλες γνωσεις και παραδειγματα....
Απλα ειμαστε δυσκολα πλεον...
Οικογενεια ειναι πρωτα....
Και τα αλλα ειναι για ξεμουδιασμα ρουτινας....
Οπως και το επαγγελμα μου ειναι με 90% γυναικες και ξερω οτι ειναι ολες ΓΤΠ....
Αν θελουν κατι που θες κι εσυ θα το παρεις...
Αλλιως παιρνεις τα 3 και φυσικα παντα το μακρυτερο...
Τις σεβομαστε τις ξεμουνιαζουμε...
Αλλα το βραδυ παντα σπιτι σου θα καταληξεις και αυτες οπου στον πο@τσο θελουν...χαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φρεντο εσπρεσσο προς μετριο extra δοση...ΜΟΝΟ
xristospap
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 20.342
- Πόντοι
- 5.956
fysarmonika
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.480
- Πόντοι
- 1.346
Εσύ είσαι στο βίντεο ?Και κατι απο εμενα απο παλια
xristospap
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 20.342
- Πόντοι
- 5.956
Ναι ναι καλε μου φιλε fysarmonika δεν με βλεπεις διπλα ???? Ειμαι εγω που τραβαω το βιντεο χα χα χαΕσύ είσαι στο βίντεο ?

fysarmonika
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.480
- Πόντοι
- 1.346
Αααα είπα κι εγώ …χαχαχαΝαι ναι καλε μου φιλε fysarmonika δεν με βλεπεις διπλα ???? Ειμαι εγω που τραβαω το βιντεο χα χα χα![]()
xristospap
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 20.342
- Πόντοι
- 5.956
Καλε μου φιλε ναι καροτακι ..Η εν λογο Κυρια παντρεμενη και δεν ειχε τα καταλληλα αξεσουαρ...Αλα καροτακι?!....η πορτοκαλι δονητης?!

xristospap
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 20.342
- Πόντοι
- 5.956
Εχω και εγω καλε μου φιλε καποια..Αλλα σε ευχαριστω πολυ για την προσφορα σουΕχω τα παντα...αν θες στα στελνω....
![]()

captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 14.653
- Πόντοι
- 3.506
Μελιτζάνα την επόμενη φορά. Να καταλάβει ξεχείλωμα.Καλε μου φιλε ναι καροτακι ..Η εν λογο Κυρια παντρεμενη και δεν ειχε τα καταλληλα αξεσουαρ...![]()
fysarmonika
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.480
- Πόντοι
- 1.346
Μετά-μιλώ η προ-γκολφ την κοβωη μουναρα της παντρεμενης μιλφαρας μου
Vagelis69696969