You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Nightstories ...... Ιστορίες και φωτογραφίες (σε μαγαζιά) της νύχτας!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα unknowndark
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 914K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Xwnakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Like
- 8.758
- Πόντοι
- 1.041
Γαμημένο AC.Όλη τη νύχτα κάγκελο η ρόγα...
Κωλοψόφος..
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 10.872
- Πόντοι
- 3.506
Μεγάλη κάβλαΌλη τη νύχτα κάγκελο η ρόγα...
Καλησπέρα είμαι νέος στην φάση και νέος γενικά θα ήθελα να μου στείλετε ένα μήνυμα για κάποιες ιδέες που έχωΧορευτικό
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 10.872
- Πόντοι
- 3.506
Ρε τύποι το δίνουν αυτές ή μόνο για καυλώνουν τα παλικάρια είναι;Κόκκινο στριγκάκι για να ταιριάζει με το νυχάκι..
old.school.cowboy79
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.809
- Πόντοι
- 446
Μπάζα ολκής οι περισσότερες. Με αυτά που βλέπω, λέω ευτυχώς που δεν πηγαίνω σε club πλέον...
Ghajnsielem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.044
- Πόντοι
- 456
Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η Kim Kardashian καταστρέψανε 2 γενιές γυναικών. Τέτοια παρακμή της δυτικής κοινωνίας δεν εχω ξαναδεί ακόμα και στο εξωτερικό τα ίδια χάλια με τις γυναίκες.
info@123
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 71
- Like
- 17.171
- Πόντοι
- 6.856
Έχεις δίκιο, συναγωνιστή. Τρίμπαζα, τα οποία πετάνε λίγο βυζί και μπούτι, ίσα να τσιμπάνε οι λιγουροαγάμητοι. Έν τω μεταξύ, εάν παρατηρήσετε τους άνδρες που τις συνοδεύουν, θα δείτε ότι είναι η επιτομή της λετσαρίας. Δεν γίνεται να βγαίνεις στο Club, να συνοδεύεις γυναίκα και να είσαι ντυμένος, λες και κάνεις βάρδια delivery. Πολλά χρόνια πίσω, αυτοί οι τύποι, ούτε απ' έξω δεν θα περνούσαν. Θα πήγαινε η πόρτα σύννεφο.Μπάζα ολκής οι περισσότερες. Με αυτά που βλέπω, λέω ευτυχώς που δεν πηγαίνω σε club πλέον...
Λάμα Δαμασκηνή
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 35
- Like
- 11.944
- Πόντοι
- 4.696
Κανενας εξημερωμένος παίζει?Φήμες λένε δίνει άγριο κωλο
Λάμα Δαμασκηνή
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 35
- Like
- 11.944
- Πόντοι
- 4.696
Τύπε οι εργαζόμενες στο ξεκλείδωσες γελάνε...Μια και σε βρηκα, να σε ρωτησω......... τι ειναι αυτο που λενε οι εργαζομενες--ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΣ...--
==ανεξαρτητα εαν ειναι παραμυθι η οχι==
Ο,τι ιδέες και να έχεις, έχεις λίγα ποστ. Οπότε όταν φτάσεις τα 5, θα μπορείς να τις μοιραστείς μαζί μας.Καλησπέρα είμαι νέος στην φάση και νέος γενικά θα ήθελα να μου στείλετε ένα μήνυμα για κάποιες ιδέες που έχω
Λάμα Δαμασκηνή
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 35
- Like
- 11.944
- Πόντοι
- 4.696
Τύπε αν, ΑΝ ξαναλέω, είσαι νέος όπως λες ηλικιακά, σου έχω μια φανταστική ιδέα.Καλησπέρα είμαι νέος στην φάση και νέος γενικά θα ήθελα να μου στείλετε ένα μήνυμα για κάποιες ιδέες που έχω
ΞΕΓΡΑΨΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΗ και βγες έξω, πέρνα καλά με φίλους και χωρίς, και πλησίασε κοπέλες. Νορμάλ προσέγγιση χωρίς αηδίες εμετικές (που κάνουν κάποιοι), απέναντί σου έχεις άνθρωπο όχι κρεας, αλλά και χωρις να ψάχνεις "έξυπνες" ατάκες.
Ένα "καλημέρα ή καλησπέρα κορίτσια" είναι αρκετό για να αρχίσει συζήτηση (ή και όχι, σιγά...).
Η τυχόν απόρριψη δε λέει κάτι, του κυνηγού το πιάτο εννιά φορές είναι αδειανό και μια φορά γεμάτο.
Σήμερα όπως έχει γίνει η θάλασσα γιαούρτι, το να βγάλεις κοπέλα είναι κυριολεκτικά στο χέρι σου. Κι η αξία όταν δεν πληρώνεις ανεκτίμητη, τόσο για την αυτοπεποίθησή σου, τον "εγωισμό" και την "επιτυχία" σου, όσο και για το ίδιο το σεξ που θα λάβεις από μια κοπέλα που έπεσε στο κρεββάτι μαζί σου όχι για τα λεφτά αλλά επειδή σε γούσταρε. Αφήνω το χρηματικό στην άκρη, αν και σημαντικό επίσης.
Άντε μπράβο νέε μου...
Τελευταία τροποποίηση:
Reporter john
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2025
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 21
Εμπειρε γεροντα ο νεος για να πηδηξει θα πληρωσει ειτε ετσι ειτε αλλιως,θες δωρακια κερασματα διακοπες θα του φυγουν λεφτα για να πηδησει.Τύπε αν, ΑΝ ξαναλέω, είσαι νέος όπως λες ηλικιακά, σου έχω μια φανταστική ιδέα.
ΞΕΓΡΑΨΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΗ και βγες έξω, πέρνα καλά με φίλους και χωρίς, και πλησίασε κοπέλες. Νορμάλ προσέγγιση χωρίς αηδίες εμετικές (που κάνουν κάποιοι), απέναντί σου έχεις άνθρωπο όχι κρεας, αλλά και χωρις να ψάχνεις "έξυπνες" ατάκες.
Ένα "καλημέρα ή καλησπέρα κορίτσια" είναι αρκετό για να αρχίσει συζήτηση (ή και όχι, σιγά...).
Η τυχόν απόρριψη δε λέει κάτι, του κυνηγού το πιάτο εννιά φορές είναι αδειανό και μια φορά γεμάτο.
Σήμερα όπως έχει γίνει η θάλασσα γιαούρτι κυριολεκτικά το να βγάλεις κοπέλα είναι στο χέρι σου. Κι η αξία όταν δεν πληρώνεις ανεκτίμητη, τόσο για την συτοπεποίθησή σου, τον "εγωισμό" και την "επιτυχία" σου, όσο και για το ίδιο το σεξ που θα λάβεις. Αφήνω το χρηματικό στην άκρη αν και σημαντικό.
Άντε μπράβο νέε μου
Επισης για να εχει επιτυχιες θα πρεπει να εχει λεφτα και αυτα τα μυριζουν οι τυπισσες.
Με λιγα λογια το πεδιο δεν τον ευνοει αν δεν ανηκει πανω απο το μεσο ορο
Γιατι νομιζεις η πλειοψηφια παει στον αγοραιο?σου λεει 10 20 50 ευρω θα πηδηξω
Λάμα Δαμασκηνή
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 35
- Like
- 11.944
- Πόντοι
- 4.696
Εμπειρε γεροντα ο νεος για να πηδηξει θα πληρωσει ειτε ετσι ειτε αλλιως,θες δωρακια κερασματα διακοπες θα του φυγουν λεφτα για να πηδησει.
Επισης για να εχει επιτυχιες θα πρεπει να εχει λεφτα και αυτα τα μυριζουν οι τυπισσες.
Με λιγα λογια το πεδιο δεν τον ευνοει αν δεν ανηκει πανω απο το μεσο ορο
Γιατι νομιζεις η πλειοψηφια παει στον αγοραιο?σου λεει 10 20 50 ευρω θα πηδηξω
Α. Όχι τύπε δεν θα πληρώσει έτσι κι αλλιώς. Εκτός αν πληρωμή εννοείς το κέρασμα ενός καφέ ή φαγητού.
Δεν είναι όμως ούτε πληρωμή - κακώς τη θεωρείς τέτοια κι αυτό δείχνει τη λάθος αντίληψή σου (τεράστια συζήτηση που δεν είναι της παρούσης) - αλλά ούτε συγκρίνεται με τα 150αρια ενός κολ γκιρλ.
Β. Αυτό το "για να εχει επιτυχιες θα πρεπει να εχει λεφτα και αυτα τα μυριζουν οι τυπισσες" είναι οι δικαιολογίες όσων φοβούνται ή/και των άμπαλων. Τα περισσότερα κοριτσάκια δεν κοιτάνε λεφτά, κοιτάνε τύπε ότι ακριβώς κι εμεις, έναν άνθρωπο να περάσουν όμορφα για λίγο ή πολύ. Αυτες που περιγραφεις είναι η μειοψηφία. Εκτός κι αν γυρνάς συνέχεια στο αλκατράζ και στο μπάμπιλον...
Γ. Σιγά που η πλειοψηγία πάει στον αγοραίο έρωτα. Ούτε ένα 5% (κατ εξακολούθηση) και πολύ είπα...
Reporter john
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2025
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 21
Α τα 150 στα κολ γκιρλ ειναι λιγα οταν ο αλλος θα παει την κυρα 3ημερο σε νησιΑ. Όχι τύπε δεν θα πληρώσει έτσι κι αλλιώς. Εκτός αν πληρωμή εννοείς το κέρασμα ενός καφέ ή φαγητού.
Δεν είναι όμως ούτε πληρωμή - κακώς τη θεωρείς τέτοια κι αυτό δείχνει τη λάθος αντίληψή σου (τεράστια συζήτηση που δεν είναι της παρούσης) - αλλά ούτε συγκρίνεται με τα 150αρια ενός κολ γκιρλ.
Β. Αυτό το "για να εχει επιτυχιες θα πρεπει να εχει λεφτα και αυτα τα μυριζουν οι τυπισσες" είναι οι δικαιολογίες όσων φοβούνται ή/και των άμπαλων. Τα περισσότερα κοριτσάκια δεν κοιτάνε λεφτά, κοιτάνε τύπε ότι ακριβώς κι εμεις, έναν άνθρωπο να περάσουν όμορφα για λίγο ή πολύ. Αυτες που περιγραφεις είναι η μειοψηφία. Εκτός κι αν γυρνάς συνέχεια στο αλκατράζ και στο μπάμπιλον...
Γ. Σιγά που η πλειοψηγία πάει στον αγοραίο έρωτα. Ούτε ένα 5% (κατ εξακολούθηση) και πολύ είπα...
Βαλε βαπορια χοτελια φαγητα σε 3 μερες δεν θα του παει κατω απο 500
Β σε ποιο κοσμο ζεις?εισαι πανω απο 60 χρονων στανταρ για να σκεφτεσαι ετσι
Χωρις λεφτα γκομενες δεν εχει
Γ τοτε πως αντεχουν τοσοι οικοι ανοχης κολγκιρλς κλπ?
Απο το 5% ?εγω λεω οτι ειναι 35% που ασχολιουνται τακτικα
Λάμα Δαμασκηνή
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 35
- Like
- 11.944
- Πόντοι
- 4.696
Τύπε μείνε στην πληρωμή, άλλη ελπίδα δεν έχεις...Α τα 150 στα κολ γκιρλ ειναι λιγα οταν ο αλλος θα παει την κυρα 3ημερο σε νησι
Βαλε βαπορια χοτελια φαγητα σε 3 μερες δεν θα του παει κατω απο 500
Β σε ποιο κοσμο ζεις?εισαι πανω απο 60 χρονων στανταρ για να σκεφτεσαι ετσι
Χωρις λεφτα γκομενες δεν εχει
Γ τοτε πως αντεχουν τοσοι οικοι ανοχης κολγκιρλς κλπ?
Απο το 5% ?εγω λεω οτι ειναι 35% που ασχολιουνται τακτικα
Ο 70άρης
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 278
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 89
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις