Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 43
- Like
- 46.253
- Πόντοι
- 11.146
....οπως λεμε "ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει" ή το νησι της Μηλου?!?!?Γεια σου μπουμπου αγγελω μου Αφροδίτη της μύλου .
....οπως λεμε "ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει" ή το νησι της Μηλου?!?!?Γεια σου μπουμπου αγγελω μου Αφροδίτη της μύλου .
Το πρόσεξα και εγω αυτο,αλλά ειπα ας μην το σχολιασω....οπως λεμε "ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει" ή το νησι της Μηλου?!?!?![]()
Δεν το έγραψα σωστά?....εχουμε ορθογραφια, γι αυτο![]()
...οχι ρε, σωστα ειναι! Εχουμε ησυχια γιατι η δασκαλα μας κανει ορθογραφια σημεραΔεν το έγραψα σωστά?
Διόρθωσε με ...!!!
Α ρε Odin....!!!...οχι ρε, σωστα ειναι! Εχουμε ησυχια γιατι η δασκαλα μας κανει ορθογραφια σημερα![]()
δεν σε θελει ειπαμε.Γεια σου μπουμπου αγγελω μου Αφροδίτη της μύλου .
Είναι αγιάτρευτος ό έρωτας τού λέμεδεν σε θελει ειπαμε.
ξεπερασε την και πνιξε καπου αλλου τον πονο σου.
![]()
αρρωστια μαν,εξαρτηση,ναρκωτικοΕίναι αγιάτρευτος ό έρωτας τού λέμε![]()
Αγγελική μπορείς να μου στείλεις το τηλέφωνο σου;Καλημέρα,και γιατί να μείνεις;
Είναι αγιάτρευτος ό έρωτας τού λέμε![]()
Πάντως πού τον χανεις πού τον βρισκεις εδω ειναιΤου έχει κάνει μεγάλη ζημιά, τι να λεμε τώρα...
Τα έχει πει η Πίτσα από το 1986.
Ε ναι εδώ έχει γελιο βρε ζουμπουρλουδικο μωρό , έκανα ορθογραφικό δίκασε με ρε αγγελωΠάντως πού τον χανεις πού τον βρισκεις εδω ειναι
ποσο καυλα στησιμοΠάλι στο 110 του πριβέ,πόσες φορές μου έχει τύχει αυτό![]()
Αλλοι το λενε γελιο,αλλοι πάλι καυλωνουνΕ ναι εδώ έχει γελιο βρε ζουμπουρλουδικο μωρό , έκανα ορθογραφικό δίκασε με ρε αγγελω![]()
Εγώ γελαω παντως . Οπως τη βρίσκει ο καθένας άλλωστε . Δημοκρατία έχουμε , δημοσιο είναι το νήμα κ όχι προσωπικό όποτε εδώ άλλοι θα γελάνε κ άλλοι θα καυλωνουν .Αλλοι το λενε γελιο,αλλοι πάλι καυλωνουν
Υλικό ? Όπως λέμε υλικά οικοδομών?Σημερινό υλικό