Vagelis69696969
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2013
- Like
- 785
- Πόντοι
- 81
μια ομορφιά!Καλησπέρα σε όλους τους αγαπητούς συναγωνιστές. Ιδού μια πρώτη πανοραμική εικόνα της 40χρονης συζύγου....
μια ομορφιά!Καλησπέρα σε όλους τους αγαπητούς συναγωνιστές. Ιδού μια πρώτη πανοραμική εικόνα της 40χρονης συζύγου....
Ωραίο τσουπωτό μωρό!Ανοιχτά πόδια είπαμε...
Θεϊκό... Θεϊκό... Θεϊκό...Ανοιχτά πόδια είπαμε...
ποο πολυ καυλομιλφαραΑνοιχτά πόδια είπαμε...
Τρομερη ΚΑΥΛΑΑνοιχτά πόδια είπαμε...
Αχ πως θα ήθελα να είχα τη γλώσσα μου εκεί όσο η καύλα σου καλέ μου φίλε έπαιζε με τη κλειτορίδα της και να έπινα τα ζουμιά της..Δαχτυλάκια.....
Έτοιμο το μωράκι, άνοιξε και περιμένειΑνοιχτά πόδια είπαμε...
Αχ πως θα ήθελα να είχα τη γλώσσα μου εκεί όσο η καύλα σου καλέ μου φίλε έπαιζε με τη κλειτορίδα της και να έπινα τα ζουμιά της..![]()
Καλέ φίλε σε ευχαριστώ γιαυτό το ανέλπιστο δώρο σου ...Και θα πω ότι ειναι υπέροχη σε όλα της ...Όπως σου ειπα και στο πριν μήνυμα μου τι θα ήθελα να της κάνω,, τώρα με αυτό να σου πω πως δεν θα άφηνα πόντο του κορμιού της που δεν έγλυφα ...Καλά να περνάτε πάντα ...Πιτσι-πίτσι μπάνιο....
Θέλουμε και άλλα από την καυλιαρα Γυναικάρα με τα όλα της Σκέτη ΚαυλαΑνοιχτά πόδια είπαμε...
ωραιο για γλυψιμο
Να τα γλείφεις να τα ρουφάς να τα φτύνεις και μετά αφού παίξεις και με τη κλειτορίδα να βάλεις τη πουτσα σου ανάμεσα τους ....
υπέροχα χειλάκια
Να τα γλείφεις να τα ρουφάς να τα φτύνεις και μετά αφού παίξεις και με τη κλειτορίδα να βάλεις τη πουτσα σου ανάμεσα τους ....![]()
Σ'ωραίος..![]()
Ορίστε
Να σε καλά καλέ μου φίλε και να περνάτε πάντα καλά που από ότι βλέπω εδώ καλοπερνάτε ...Σε ευχαριστούμε που έστω και από εδώ μέσα με αυτά που ανεβάζεις μας χαρίζεις λίγη από τη καύλα της υπέροχης κοπέλας σου..![]()
Ορίστε