You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
RETRO
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 20.570
- Πόντοι
- 5.956
πάρε πουλο και εσυ ρε θέατρο να πούμε . καρνάβαλε αθηναίε παοκτζη ανυπαρκτε.χαλαρωσε τυπε κατι πατσαβουρακια ξεσκονοπανα ειναι δεν ψιρισαν κανα ρολεξ![]()
RETRO
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 20.570
- Πόντοι
- 5.956
όπως στη λευκάδα που κάνανε κατι λαγουδάκια τις καμαριέρες; για πες; και η ομπρέλα στη φωτό του άλλου στο κωλο τους μπήκε; ισχύει; τι σου λένε στα τηλεφωνα;Σας θυμίζει κάτι ; Έχει κάτι βουνά εκεί και πολλούς λαγούς![]()

Magi
Mistress
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 14
- Like
- 17.778
δεν συμπασχω τυπε σορυ ...απολαμβανω και θα απολαμβανω ...κάποιοι παίξαν κορώνα γράμματα για να τις φερμαρουν. μαλακια δεν είναι να κάνεις το κάμποσο με τα παράσημα άλλωνων;
άσε τα κυρ τροχονόμε σε μένα. γαμω τη λεζάντα και το ίντερνετ.
θυμάσαι λευκάδα που ανέβασαν οι μούλοι την φωτό με την ομπρέλα και την επόμενη μέρα ήρθε τσουνάμι και τους πήρε παραμαζωμα; έτσι συμβαίνει στη ζωή . η λεζάντα τιμωρείται από παντού. ταπεινή να είσαι.
επειδή έχει αλλόθρησκα ναυάγια εδώ μέσα που μαθαίνουν σκηνικά μόνο από συνθήματα , ενώ δεν έχουν βγει σέντρα ούτε με τη σκιά τους, δεν χρειάζεται να γίνεις και εσύ το ίδιο.

Magi
Mistress
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 14
- Like
- 17.778
τη θελουν την μπουγατσα τους ...αλλα στα κρυφαχαλαρωσε τυπε κατι πατσαβουρακια ξεσκονοπανα ειναι δεν ψιρισαν κανα ρολεξ![]()
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 19.407
- Πόντοι
- 2.606
Εγώ δεν κάνω ερωτήσεις μόνο δίνω απαντήσεις άκουσα κάτι για Λευκάδα δεν έγραψε κανείς δικός μας εδώ για σκηνικάόπως στη λευκάδα που κάνανε κατι λαγουδάκια τις καμαριέρες; για πες; και η ομπρέλα στη φωτό του άλλου στο κωλο τους μπήκε; ισχύει; τι σου λένε στα τηλεφωνα;![]()
RETRO
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 20.570
- Πόντοι
- 5.956
τι να συμπάσχεις μωρη κυρια να πούμε . θέατρο και εσυ . με τατουάζ στο κωλο το τριφύλλι;; ελα παιξτο κουλτούρα στους άκυρους. που ανεβάζεις και φερμες νούμερο . τι να καταλάβεις …δεν συμπασχω τυπε σορυ ...απολαμβανω και θα απολαμβανω ...![]()
Magi
Mistress
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 14
- Like
- 17.778
και τι θες τωρα μαντήλι? δεν εχωτι να συμπάσχεις μωρη κυρια να πούμε . θέατρο και εσυ . με τατουάζ στο κωλο το τριφύλλι;; ελα παιξτο κουλτούρα στους άκυρους. που ανεβάζεις και φερμες νούμερο . τι να καταλάβεις …

RETRO
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 20.570
- Πόντοι
- 5.956
όταν μάθεις τι έγινε λευκάδα θα σου πω και εγώ για ασεα. αν μετά μου πεις για παιανια θα σου πω για παγκράτι. αν μου πεις για βερολίνο θα σου πω για συμβάν ποσειδωνος αναστροφή κλπ. αν μου πεις για μετσ θα σου πω για πετραλωνα . και πάει λέγοντας. αν έχεις χρόνο για χάσιμο ξεκινάΕγώ δεν κάνω ερωτήσεις μόνο δίνω απαντήσεις άκουσα κάτι για Λευκάδα δεν έγραψε κανείς δικός μας εδώ για σκηνικά
RETRO
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 20.570
- Πόντοι
- 5.956
μαντήλι έχουν οι κυρίες μαγκι. εσύ μόνο μουνοπανο . πουλά μούρη στους άσχετους να γελάμεκαι τι θες τωρα μαντήλι? δεν εχω![]()

Magi
Mistress
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 14
- Like
- 17.778
εσεις ετσι πουλατε μουρη? παράγκα μου θυμίζει...μαντήλι έχουν οι κυρίες μαγκι. εσύ μόνο μουνοπανο . πουλά μούρη στους άσχετους να γελάμε![]()

brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 19.407
- Πόντοι
- 2.606
Μα δεν με ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι Μπορεί να μην το ξέρω μπορεί και να το ξέρω εγώ θέλω να φτάσω να εξοργίσω τον άλλον αυτός είναι ο σκοπός μου αν τσιμπάει καλά να πάθει τα αθλητικά έτσι είναι καζούρα μέχρι εσχάτωνόταν μάθεις τι έγινε λευκάδα θα σου πω και εγώ για ασεα. αν μετά μου πεις για παιανια θα σου πω για παγκράτι. αν μου πεις για βερολίνο θα σου πω για συμβάν ποσειδωνος αναστροφή κλπ. αν μου πεις για μετσ θα σου πω για πετραλωνα . και πάει λέγοντας. αν έχεις χρόνο για χάσιμο ξεκινά
Βασιλοφρων13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 12.505
- Πόντοι
- 2.606
θυμασαι τοτε που σε ειχα βρει εξω απο το γηπεδο και σε ειχα πλακωσει στις μπουφλες?Μα δεν με ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι Μπορεί να μην το ξέρω μπορεί και να το ξέρω εγώ θέλω να φτάσω να εξοργίσω τον άλλον αυτός είναι ο σκοπός μου αν τσιμπάει καλά να πάθει τα αθλητικά έτσι είναι καζούρα μέχρι εσχάτων
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 19.407
- Πόντοι
- 2.606
Ξεχνιούνται αυτά μπαμπη μου ;θυμασαι τοτε που σε ειχα βρει εξω απο το γηπεδο και σε ειχα πλακωσει στις μπουφλες?

RETRO
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 20.570
- Πόντοι
- 5.956
οπως είπα και στο νούμερο τη μαγκι που ψαρεύει φωτό από νετ για να πουλάει μούρη, θέλει πιο ταπεινά τυπε.Μα δεν με ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι Μπορεί να μην το ξέρω μπορεί και να το ξέρω εγώ θέλω να φτάσω να εξοργίσω τον άλλον αυτός είναι ο σκοπός μου αν τσιμπάει καλά να πάθει τα αθλητικά έτσι είναι καζούρα μέχρι εσχάτων
εδώ μέσα δεν είναι το τιφο παλας που γράφανε λαηβ μετάδοση από τα τσουγκρίσματα.
εδώ μέσα είναι ένα γαμω σαητ της πλάκας.
με μέτρο τη λεζάντα κλπ. επειδή μπορεί να τύχει κάποιος που μιλάς εδώ πέρα να έχει βιογραφικό , μη τα λες τόσο άγρια και βάζεις κουίζ για λαγούς.
αλλιώς θα πρέπει να παίρνεις τηλέφωνα μετά να ρωτάς κάνα γνωστό σου για να μάθεις τι έγινε στα σκηνικά αυτά.
και αυτό θα είναι χάσιμο χρόνου τυπε στάνταρ
Magi
Mistress
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 14
- Like
- 17.778
ποια μουρη ρε κακομοιρη ..με τη φωτο? ξύσου παρα περαοπως είπα και στο νούμερο τη μαγκι που ψαρεύει φωτό από νετ για να πουλάει μούρη, θέλει πιο ταπεινά τυπε.
εδώ μέσα δεν είναι το τιφο παλας που γράφανε λαηβ μετάδοση από τα τσουγκρίσματα.
με μέτρο τη λεζάντα κλπ. επειδή μπορεί να τύχει κάποιος που μιλάς εδώ πέρα να έχει βιογραφικό , μη τα λες τόσο άγρια και βάζεις κουίζ για λαγούς.
αλλιώς θα πρέπει να παίρνεις τηλέφωνα μετά να ρωτάς κάνα γνωστό σου για να μάθεις τι έγινε στα σκηνικά αυτά.
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 19.407
- Πόντοι
- 2.606
Αφού το προσωποποιείς εγώ θα στα απαντώ σε ζωντανό χρόνο χωρίς υποβολέα ξεκινά τις ερωτήσειςοπως είπα και στο νούμερο τη μαγκι που ψαρεύει φωτό από νετ για να πουλάει μούρη, θέλει πιο ταπεινά τυπε.
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 7K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 97
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις