professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 43
- Like
- 31.073
- Πόντοι
- 11.096
Εγώ τό έχω πει εδώ υπάρχει ένας κρυφός έρωτας μεγάλος
Ό δεύτερος πήρε μεζέ με κλώνο καί κάνει την πάπια τώρα

Εγώ τό έχω πει εδώ υπάρχει ένας κρυφός έρωτας μεγάλος
Σαν τη δασκάλα με τον Πωποτα απ το καφε της Χαρας που έλεγε οτι τη θέλει.και γτ τάγκαρες αυτους τους συγκεκριμενους; Λες και έχω την όρεξή τους
ΓαμιόλαΕγώ τό έχω πει εδώ υπάρχει ένας κρυφός έρωτας μεγάλος
Ό δεύτερος πήρε μεζέ με κλώνο καί κάνει την πάπια τώρα![]()
Αγγελική μήν τά βάλεις τά παιδιά νά μονομαχήσουν, διάλεξε έναν.Σαν τη δασκάλα με τον Πωποτα απ το καφε της Χαρας που έλεγε οτι τη θέλει.και γτ τάγκαρες αυτους τους συγκεκριμενους; Λες και έχω την όρεξή τους
Ο καποτας ;;;Σαν τη δασκάλα με τον Πωποτα απ το καφε της Χαρας που έλεγε οτι τη θέλει.και γτ τάγκαρες αυτους τους συγκεκριμενους; Λες και έχω την όρεξή τους
Ναι το καρπούζιΘα σφίξεις μαν ?![]()
![]()
Καλά να περάσειςΈχω έρθει bill να φτιάξω το pos μου χρωστάτε …
...οχι να μν διαλεξει εναν, να τους παρει κ τους τρεις! Θα ειναι μια παρτουζα με αγριο, εκδικητικο, αχαλινωτο σεξ!!!! Να γουσταρει κ το κοριτσ' λιγοΑγγελική μήν τά βάλεις τά παιδιά νά μονομαχήσουν, διάλεξε έναν.
Ε κάνε της την χάρη κι εσύ ρε φίλε.
Η Αγγελική το είπε σε άλλο νήμα ότι ψήνεται να δοκιμάσει και με δύο άνδρες ταυτόχρονα.Αγγελική μήν τά βάλεις τά παιδιά νά μονομαχήσουν, διάλεξε έναν.
...οχι να μν διαλεξει εναν, να τους παρει κ τους τρεις! Θα ειναι μια παρτουζα με αγριο, εκδικητικο, αχαλινωτο σεξ!!!! Να γουσταρει κ το κοριτσ' λιγο![]()
Θα είναι άλλοι ομως αυτοι οι 2 αντρες,και το εχω δοκιμασει επισης σαν εμπειρία,απλα στο εσκορτ δεν μου έχει τύχειΕ κάνε της την χάρη κι εσύ ρε φίλε.
Αφού σε θέλει το κορίτσι μην το στενοχωρείς.
Η Αγγελική το είπε σε άλλο νήμα ότι ψήνεται να δοκιμάσει και με δύο άνδρες ταυτόχρονα.
Δεν παρακολουθείτε.
Οι τυχεροί βρέθηκαν.
Τι άλλο να πει το κορίτσι.
Ντρέπεται να το πει ξεκάθαρα και το πάει λαου λαου.
@feragamo και @dimigoall είναι έμπειροι μύστες.Θα είναι άλλοι ομως αυτοι οι 2 αντρες,και το εχω δοκιμασει επισης σαν εμπειρία,απλα στο εσκορτ δεν μου έχει τύχει
Ευχαριστώ πολυ,δεν σε ξεχνάω φυσικά τετοιος σουπερ γαμιάς που εισαι,επιτελους μου σχολίασε κ ενας που λεει θετικά σχολια,γιατι αρκετά μου μπαχαλέψανε το νημα τα ναυάγια,κοιτα,εσενα καλό ειναι να σε ευχαριστηθω μόνο σου,η μία ωρα δεν μας φτανει με τίποταΠάντως όποιος καταφέρει και χωθεί θα περάσει σούπερ. Η κοπέλα αξίζει με 1000. Με βάλατε σε σκέψη ρε κερατάδες και μάλλον την επόμενη φορά θα την πάρω για τρίο φάση... Θα αντέξεις @Αγγελική;
Εντάξει ρε συ δεν είμαι και κάνας πορνοσταρ. Απλά είναι η χημεία που θα μου βγει με την εκάστοτε κοπέλα του χώρου και τότε δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Δε μου απάντησε όμως για το τρίο. Το έχεις;Ευχαριστώ πολυ,δεν σε ξεχνάω φυσικά τετοιος σουπερ γαμιάς που εισαι,επιτελους μου σχολίασε κ ενας που λεει θετικά σχολια,γιατι αρκετά μου μπαχαλέψανε το νημα τα ναυάγια,κοιτα,εσενα καλό ειναι να σε ευχαριστηθω μόνο σου,η μία ωρα δεν μας φτανει με τίποτα
Το χω το χω,αλλά εσυ κάνεις για πόσους παρτενερ τετοιος ντουρος που εισαι,μα πανω απ ολα ανθρωπος με ευγένεια και σεβασμοΕντάξει ρε συ δεν είμαι και κάνας πορνοσταρ. Απλά είναι η χημεία που θα μου βγει με την εκάστοτε κοπέλα του χώρου και τότε δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Δε μου απάντησε όμως για το τρίο. Το έχεις;
Ετσι ακριβώς κάναμε με τον @123BigGeorge
Εφόσον ήσουν η παρτενέρ που μου το έβγαλε όλο αυτό λογικό να βγει επιτυχημένο το ραντεβού μας. Και πολύ καυλιάρα κιόλας εκτός από πολύ καλό παιδί σαν χαρακτήρας. Κοίτα όμως μην εξαντληθείς γιατί το τρίο δεν είναι παίξε γέλασε. Σε θέλω ντούρασελ επαναφορτιζόμενηΤο χω το χω,αλλά εσυ κάνεις για πόσους παρτενερ τετοιος ντουρος που εισαι,μα πανω απ ολα ανθρωπος με ευγένεια και σεβασμο
Και αυτο που λέω,οτι πρέπει και οι δύο να είναι καυλωμένοι δεν με ακούνε οταν το λεω.Εφόσον ήσουν η παρτενέρ που μου το έβγαλε όλο αυτό λογικό να βγει επιτυχημένο το ραντεβού μας. Και πολύ καυλιάρα κιόλας εκτός από πολύ καλό παιδί σαν χαρακτήρας. Κοίτα όμως μην εξαντληθείς γιατί το τρίο δεν είναι παίξε γέλασε. Σε θέλω ντούρασελ επαναφορτιζόμενη