Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 26.581
Εστω,την ιδια σημασία πάλι εχειΟποτε του καυλωσει βασικά .
Εστω,την ιδια σημασία πάλι εχειΟποτε του καυλωσει βασικά .
Και ο άκαπνος ; Τι ; Πως του κάπνισε ;Εστω,την ιδια σημασία πάλι εχει
Μπορείς να μου στήσεις τώρα το τηλ σουΔεν μπορώ να στείλω πμ,δεν συμπλήρωσες τον απαιτούμενο αριθμό ποστ
Μετά το τηλέφωνο θα σου στήσει και άλλα πράγματα.Μπορείς να μου στήσεις τώρα το τηλ σου
Σωστά,κωλο θα του στησω στα 4,με σπασιμο τη μεσούλαΜετά το τηλέφωνο θα σου στήσει και άλλα πράγματα.![]()
Θέλουν φωτο αγγελω με τρελο σπάσιμο μέσης …. Δωσε πόνο !Σωστά,κωλο θα του στησω στα 4,με σπασιμο τη μεσούλα
Είναι πώς θα τύχει,αλλά σίγουρα θα ξαναανεβάσωΝαι Αγγελική για βάλε καμμια φώτο ...τώρα που το λένε τα παιδιά πραγματικά έχεις καιρό να βάλεις...
Περιμένουμε !!!Είναι πώς θα τύχει,αλλά σίγουρα θα ξαναανεβάσω
..οταν κανεις καποιον αγνοηση ΔΕΝ μπορει να σου στειλει ΠΜ! Ισως ομως να σ στελνει γιατι ειχες ξεκινησει τα πμ πριν τον κανεις αγνοηση. Δοκιμασε να ανοιξεις την συζητηση με τα ΠΜ και να πατησεις "Αποχωρηση"Λύστε μου μια απορία,πώς γινεται ενω έχεις κάνει αγνοηση κάποιων για να μην σου έρχονται μηνύματα,μετά απο κάποιο καιρο πώς σου ξαναέρχονται πάλι μηνύματα ; Γιατι να μην υπάρχει εδω οπως στο φβ και στο ινστα το αντίστοιχο μπλοκ,οπου εκεί αν κάνεις μπλοκ δεν μπορεί καν να δει το προφίλ σου ,ούτε να σου στειλει μήνυμα;
Μήπως στέλνουν οι κλώνοι τους Αγγελική ?Λύστε μου μια απορία,πώς γινεται ενω έχεις κάνει αγνοηση κάποιων για να μην σου έρχονται μηνύματα,μετά απο κάποιο καιρο πώς σου ξαναέρχονται πάλι μηνύματα ; Γιατι να μην υπάρχει εδω οπως στο φβ και στο ινστα το αντίστοιχο μπλοκ,οπου εκεί αν κάνεις μπλοκ δεν μπορεί καν να δει το προφίλ σου ,ούτε να σου στειλει μήνυμα;
Μετά απο καποιον καιρο ομως μπορεί κανονικοτατα παλι να στειλει..οταν κανεις καποιον αγνοηση ΔΕΝ μπορει να σου στειλει ΠΜ! Ισως ομως να σ στελνει γιατι ειχες ξεκινησει τα πμ πριν τον κανεις αγνοηση. Δοκιμασε να ανοιξεις την συζητηση με τα ΠΜ και να πατησεις "Αποχωρηση"
![]()
Πως κλεινουμε ραντεβου αγγελικη;Περιμένουμε !!!
Δηκαδη ρε αγγελω ποσο καιρό ;Μετά απο καποιον καιρο ομως μπορεί κανονικοτατα παλι να στειλει
Δεν έχω κατσει να μετρήσω και τις μερεςΔηκαδη ρε αγγελω ποσο καιρό ;
Μίλησε του να σου ανοίξει τη καρδιά του ρε αγγελω , μήπως αυτόμπλοκάρεται κ αυτόξεμπλοκάρεται που δεν τον δέχεσαιΔεν έχω κατσει να μετρήσω και τις μερες
Έστειλες μην για συνάντηση αδερφέ;Μήπως στέλνουν οι κλώνοι τους Αγγελική ?![]()