ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 46.058
- Πόντοι
- 6.756
Τι μακαρόνια μαν μάρκα νούμερο τι κιμα,?Μακαρόνια με κιμά![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όχι λέμε φιδέ πανουληΝούμερο 10 ;

Τι μακαρόνια μαν μάρκα νούμερο τι κιμα,?Μακαρόνια με κιμά![]()
Όχι λέμε φιδέ πανουληΝούμερο 10 ;
Και θα σπρώχνουμε με λαγάναΜακαρόνια με κιμά![]()
Βάλε και noodlesΝούμερο 10 ;
Θα πάρω Δαφνί μαν να πέσει αλυσοδεση και απομόνωση να μη δεις φως
Έξι είπαμε ρε μλκ
6
6
Six![]()
ΟΧΙΚαι θα σπρώχνουμε με λαγάνα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βάλε και noodles
Σιγά μην είναι και κλαϊν μαϊν οι πατάτες ρε μαν...Κοτόπουλο στο φουρνο πατατες μακλειν σαλάτα ταλαγανι λαγάνα
Σιγά μην είναι και κλαϊν μαϊν οι πατάτες ρε μαν...
Πάρε τουλάχιστον σημερινή λαγάνα.Σήμερα καινούργια μέρα, χταπόδι από χθες, καλαμαράκια απο χθές, γαρίδες από χθές,ντολμαδάκια από χθές, ταραμοσαλάτα από χθες, γίγαντες από χθές, πατατοσαλάτα από χθές, χαλβάς από χθές, τελικά όλες οι μέρες είναι ίδιες![]()
εγώ χαλβά τρώω μόνο αυτόν με τη σοκολάτα και από αυτό τρώω μόνο τη σοκολάτα και πετάω τον χαλβά
από τα σημερινά μου αρέσουν καλαμαράκια, χταπόδι μόνο στα κάρβουνα και ότι έχει να κάνει με καβούρι.
εγώ χαλβά τρώω μόνο αυτόν με τη σοκολάτα και από αυτό τρώω μόνο τη σοκολάτα και πετάω τον χαλβά![]()
Τι λες ρε μαν σοβαρα,δε περνεις και χαμπαρι μανΜαν.
Αν είσαι δυσλεκτικος, σε συγχωρώ.
Αν δεν βλέπεις καλά, πάλι σε συγχωρώ, αλλά μην πιάνεις τιμόνι.
Αν δεν είσαι κάτι από τα δύο, τότε οι πατάτες που τρως λέγονται ΜακΚεϊν.
Μ c C A I N.
Σημείωση: οι αρχοντοι τρώνε πατάτα Νευροκοπιου και Νάξου.
Μακλειν τρώει το ανηψιο μου στα μαντοναλς.
Δε μπορώ να πω περισσότερα...Πως διέρρευσαν αυτές οι πληροφορίες![]()
Εντάξει μαν, είσαι δυσλεκτικος οπότε δικαιολογείται η ανορθογραφία σου.Τι λες ρε μαν σοβαρα,δε περνεις και χαμπαρι μαν![]()
Nαι μαν Αφού το λες εσύ έτσι θα είναι,αν σου αρέσει καθηγητή πανεπιστημίου εσύ μην με παραθέτεις και σου πέφτει το επίπεδο σου.Εντάξει μαν, είσαι δυσλεκτικος οπότε δικαιολογείται η ανορθογραφία σου.
Προσπάθησε όμως την άλλη φορά να γράψεις το "περνεις" σωστά:
Π Α Ι Ρ Ν Ε Ι Σ.
Άγγελε βάζω ληξις στο μαδομουνι, είχα πρόθεση να σε πειραξω με το κλαϊν μαϊν, όχι να σε προσβάλλω.Nαι μαν Αφού το λες εσύ έτσι θα είναι,αν σου αρέσει καθηγητή πανεπιστημίου εσύ μην με παραθέτεις και σου πέφτει το επίπεδο σου.
ΈτσιΆγγελε βάζω ληξις στο μαδομουνι, είχα πρόθεση να σε πειραξω με το κλαϊν μαϊν, όχι να σε προσβάλλω.
Αλλά να ξέρεις,
θα γαμηθεις...
ΓαμιολαΆγγελε βάζω ληξις στο μαδομουνι, είχα πρόθεση να σε πειραξω με το κλαϊν μαϊν, όχι να σε προσβάλλω.
Αλλά να ξέρεις,
θα γαμηθεις...
Εσύ μορη γαμιολα?εφαγες τα μισκοΈτσι
Νήμα χαβαλέ και τσιμπήματος
Τι τσίμπησες μίστερ μουνογλύφτη ?![]()
Θά ανοίξει και κάτι άλλοΝα ανοίξει το μάτι ρε μαν,
3 διπλα πολύ είναι ?